bugün
- ben ahbap derneğine güveniyorum10
- doktor bey vizitte6
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- erdoğan ın dünya lideri olması7
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- put5
- izmirli kızlar8
- velvet hanım günaydın6
- çocukların şımarık olması5
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- kabak yemeği vs hamburger13
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- norveç futbolu5
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı2
- ideal erkek boyunun 1 84 olması6
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- en büyük korkunuz7
- sözlük yönetimine bir teşekkür4
- yazarların lahmacun yeme rekorları4
- 186 boyundaki erkek19
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- ilişkiyi bitirme cümlesi2
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- truevesti2
- orduspor çocukları3
- ahmet sezer bey11
- fatma soydaş6
- gemici çakmağı3
- velvet48
- genç işsizlik2
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- sabahın 6 sında uyanmak4
- ilk buluşmaya smokin ile gitmek2
- doların düşmesi4
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- bana kezban dediler5
- bursalı erkekler9
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- alevi erkek8
- ekonomi3
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- solculuğun bir virüs olması2
- google'ın üç yeni yapay zeka modeli2
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- nervionun merak ettiği yazar19
- 32 yaşına girmek12
- dem parti7
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- sinirli kadını sakinleştirmek17
en meshur modifiyesi on izgaranin bentley izgara ile degistirilmesidir, tipik bir zenci arabasidir, gangsta wanksta olaylarina gider.
tank gibi sağlam, uçak gibi konforlu amerikan otomobili.
sürekli olarak ön takımlardan arıza veren chrysler firmasının en karizmatik görünen en zayıf halkası.
(bkz: ön takım)
(bkz: ön takım)
şaşırtıcı derecede az tüketimi olan (elbette kendi sınıfında bir multijetle değil burda mukayese) mercedes benz platformu üzerinde yürüyen gösterişli görece de ucuz fiyatlı güzel bir oto.
yeni modelleriyle cok hos bir sekilde makyajlanan ici boktan disi guzel araba.
(bkz: chrysler 300)
(bkz: chrysler 300)
kişide eminim ki takım elbise giyme zorunluluğu yaratacak araç. Karpuz alıp Bir pikniğe gidemezsin bu araçla.
motorsuzunu alıp içine 1.6 dizel motor taktırıp ona göre ayarlarını yapıp almayı düşündüğüm araba (tabi işin geyiği de bu). Diğer türlü ne dizeline ne de benzinine güç yetmez.
önceki modeli chrysler 300 m´in devamidir. 2004-2010 aralarinda üretilmis chrysler marka aracin yüksek orta sinif limuzin modelleri yani sira touring modellerine de sahip olan otomobildir.
Dodge ile ayni platform üzerinde üretilmislerdir;
2004 Chrysler 300
2005 Dodge Magnum
2006 Dodge Charger
ayrica bazi parcalari mercedes e sinifi ile aynidir. 2011 yilindan itibaren yeni görünümlü modelleri cikartilmistir.
görünüsü sadece is adamlari veya mafya babalarinin kullanabilecegi bir araci andirir. bu araba ile pijamalari, terlikleri giyip bi aile turuna cikayim diyemezsiniz. ayrica bir ara sokakta görülmesi bile, durdugu evin önündeki ev sakinlerinde yusuf yusuf olayi yaratabilir. ev baskinina gitmis gibi yada cia ajanlari tutuklamaya gelmis gibi. daimler adi sayesinde saglamligi konusunda pek tartisilacagi sanilmayan aractir, fakat normal bir insan icin gereksiz gösterisli, gereksiz büyüklükte olan bir otomobildir.
Dodge ile ayni platform üzerinde üretilmislerdir;
2004 Chrysler 300
2005 Dodge Magnum
2006 Dodge Charger
ayrica bazi parcalari mercedes e sinifi ile aynidir. 2011 yilindan itibaren yeni görünümlü modelleri cikartilmistir.
görünüsü sadece is adamlari veya mafya babalarinin kullanabilecegi bir araci andirir. bu araba ile pijamalari, terlikleri giyip bi aile turuna cikayim diyemezsiniz. ayrica bir ara sokakta görülmesi bile, durdugu evin önündeki ev sakinlerinde yusuf yusuf olayi yaratabilir. ev baskinina gitmis gibi yada cia ajanlari tutuklamaya gelmis gibi. daimler adi sayesinde saglamligi konusunda pek tartisilacagi sanilmayan aractir, fakat normal bir insan icin gereksiz gösterisli, gereksiz büyüklükte olan bir otomobildir.
Bir bok etmez. Pert etsemde audi bam başka birşey. Bütçeniz varsa böyle boktan arabalara para harcamayın derim.
çok hantal, 0-100 km fabrika verisi ile alakası yok ve 2.7 motorları deli gibi yakıyor ve yaktığı halde o performansı vermiyor.
sadece görüntü arabası.
sadece görüntü arabası.
tank görünümlü araç.
herşeyiyle itici olmayı başarmış araç. zaten bunu alanlarda normal insan değildir.
hantal, maliyetli, eski. yine de tank gibi dendiği için mafyavari tipler bayılır. normal kullanıcı ise bunun yerine çok daha keyifli araçlara yönelir.
2011'De 1300 tl maaş alıyordum,Kredi çekip bu arabayı alma hayalim vardı 65 bin liraya çok temizini alabiliyordum alsam şuan kaç bin lira ederdi acaba.Ala ala peugeot 206 aldık amk.Gerçi oda değerlendi sattık sonra mavi beyaza döndük.
almayın
evladiyelik hatta müzelik olur.
evladiyelik hatta müzelik olur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar