1. 1.
    18 aralık 1980 staten island, ny, usa doğumlu, evli *, her ne kadar şimdi aslına dönmüş olsa da *, temelinde pop icracısı.
    diskografi;
    Christina Aguilera (1999)
    Mi Reflejo (2000) [Spanish Album]
    My Kind of Christmas (2000) [Christmas Album]
    Just Be Free (2001) [Unoffical Release]
    Stripped (2002)
    Back to Basics (2006)
    5 ... kurdeleli hanim
  2. 2.
    18 aralık 1980 de New York Staten Island da dünyaya gelen ekvator asıllı ordu mensubu bir baba ile irlanda asıllı müziğe yetenekli bie ev hanımı bir annenin çocuğu olan aşırı güzel şarkıcı
    1 ... juansebastianveron
  3. 3.
    http://www.christinaaguilera.com/
    2 ... j butterfly
  4. 4.
    makyaj hileleri olmadan kıçıma daha çok benzeyen botoxlu maymun.
    10 -5 ... baybars
  5. 5.
    bi kere de boya badanasız görmeye can attığım şarkıcılardan biri sadece.
    ... fayaka
  6. 6.
    bunun ilk patladigi klip vardi o zamanlar hanim hanimcik bi kız mulayim kapali giyinen simdiki haliyle tipiyle alakasi olmayan bi gorunumu vardi.Lakin son hali cok ic gıdıklayicidir.
    1 -1 ... burningfingers
  7. 7.
    internette pornosu dolanan ünlülerden sadece biridir...
    ... tttddd
  8. 8.
    bi aralar sessiz sakin sarkısının söyleyen biriyken ilgi görmemesi durumundan dolayı acılıp sacılan * dirty klibiyle patlayan sarkıcıdır.
    ... cakaf
  9. 9.
    ses var görüntü yok dedirten sarışın, pardon en son esmerdi şarkıcı.
    ... insatiable love
  10. 10.
    madonna ve britney spears ile birlikte mtv müzik ödüllerinde like a virgin şarkısında düet yapan ve madonna 'yla öpüşen ama britney spears' dan dolayı ikinci plana kalan şarkıcı. bir ara kliplerde daha ne kadar saçmalanabilir diye britney spears 'la kafa kafaya vermiş sonradan etliye sütlüye karışmayan şarkıcı. **
    ... kacak kelebek