bugün
- çocuğa yabancı isimler vermek5
- imamoğlu abd ingiliz ve almanların bir projesiydi3
- havalar da ısındı10
- futbol12
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı12
- yayını geren padişaha ok mu nok mu diyen yeniçeri3
- ona bir şey söyle19
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak7
- hep kendini suçlamak12
- 2026 dünya kupası8
- winamp msn messenger half life windows 984
- obsesif kompülsif kişilik bozukluğu2
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- yeni biriyle tanışmak5
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması6
- arkadaşlar bakar mısınız10
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- en iyi süper kahraman dizisi2
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı11
- abd'nin b52 bombardıman uçağının düşmesi2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi2
- hangi manifest kızısın10
- yalnız yaşamak12
- hazır mantı6
- mısır2
- belçika2
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- güne bir şarkı bırak6
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- yks'ye öylesine girmek2
- allah2
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- sigarayı tersten yakmak4
- true'ya arkadan sahip olmak15
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- araplaşmış türkler3
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- türkçe ezana kuduran türk3
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- ergenlikten kişilik analizi2
- devlet bahçeli4
- götü büyük kadın3
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
Güldürmüştür. işine gelince devlet görüştü işine gelince ben gönderdim. Buradan chp ye nasıl pay çıkarılmış merak konusudur.
Türk milliyetçisiyim, chp veya mhp li değilim.
Türk milliyetçisiyim, chp veya mhp li değilim.
haburda teröristleri alkışlatan,
terörist başına sayın,şehide kelle diye hitap ettiren,
PKK nin siyasi kolu olan HDP yi meclise sokan,
PKK yla görüşmesine rağmen ben değil MiT görüştü diyen
CHP miydi ulan diye cevaplayacagim saçma salak slogan
terörist başına sayın,şehide kelle diye hitap ettiren,
PKK nin siyasi kolu olan HDP yi meclise sokan,
PKK yla görüşmesine rağmen ben değil MiT görüştü diyen
CHP miydi ulan diye cevaplayacagim saçma salak slogan
ulan hala ak itlik yapıyorsunuz. geçti olm seçim artık kendinize bakın. kendi suçlarınızı başkalarına yıkmaya çalışmayım.
hdpye giden oylar bellidir akp'nin kürt seçmenleri asıllarına dönmüşler.
Dönünde hdpyi bugünlere getiren, kürt milliyetçiliğini uyandıran kendi götünüzü alkışlayın.
aynı akpkk gibi, chpkk da memleketin kanını sömüren, insanları milli ülküden uzaklaştırmayı hedeflemiş, "merkez" partilerden biridir.
Ama AKP'nin aksine, Chp vaktinde sosyalistlere aktif destek vermiş, adının shp olduğu dönemde günümüz bdp/hdp milletvekillerini kendi partisinde barındırmıştır.
Kesinlikle ve kesinlikle bu lakabı hak etmektedir.
Ama AKP'nin aksine, Chp vaktinde sosyalistlere aktif destek vermiş, adının shp olduğu dönemde günümüz bdp/hdp milletvekillerini kendi partisinde barındırmıştır.
Kesinlikle ve kesinlikle bu lakabı hak etmektedir.
bu ülke için ak parti' den bile daha tehlikeli olan örgüt.
cemaati atlıyorsun..asıl çıbanbaşı o..chp, hdp ve hatta pkk, cemaatin yanında çömez kalır..
biz böyle söyleyince anlamayan, abartıyorsunuz diyen insan çok..çünkü dışardan bu kadar ensesine vur ağzından lokmasını al gibi duran cemaatin aslında her türlü kötülüğü yapacak kadar gayri insani oluşuna inanamıyorlar doğal olarak..biz de yaşayarak öğrendik oysa..
biz böyle söyleyince anlamayan, abartıyorsunuz diyen insan çok..çünkü dışardan bu kadar ensesine vur ağzından lokmasını al gibi duran cemaatin aslında her türlü kötülüğü yapacak kadar gayri insani oluşuna inanamıyorlar doğal olarak..biz de yaşayarak öğrendik oysa..
içinde halk geçen oluşumlardan korkacaksın ağa.
iyice türk düşmanlığıyla kafaya bozmuş siyasi partidir. gün geçmiyor ki yeni bir chp milletvekili türk ve türkiye düşmanlığı yapmasın:
https://pbs.twimg.com/media/CMPKYUjUcAAcTYH.jpg
edit: niye eksiliyorsunuz evladım. chp, akp gibi çıkarları gereği pkk'ya yanlayan partidir: (bkz: akp milletvekilinin şehitlere laf söylemesi)
https://pbs.twimg.com/media/CMPKYUjUcAAcTYH.jpg
edit: niye eksiliyorsunuz evladım. chp, akp gibi çıkarları gereği pkk'ya yanlayan partidir: (bkz: akp milletvekilinin şehitlere laf söylemesi)
cem küçük'ten gelsin "devlet mayınları biliyordu lakin barış süreci var diye göz yumdu". kimmiş pkk ortağı.
chp başkan yardımcısı, terörle mücadele eden devleti eleştiriyor.
Cizre'deki sokağa çıkma yasağının kalkmasını istiyor. yasak kalksın ki PKK'ya operasyon yapılamasın.
hdp milletvekillerinin Cizre'ye girmesini istiyor. istiyor çünkü Cizre'ye girerlerse PKK'nın toparlanabilmesi için zaman kazanılacak.
görsel
bir de bu var: https://www.avrupagazete....-hdp-yi-ziyaret-etti.html
adamlar açık açık ittifak kurmuşlar.
ama işin komik tarafı hala bazıları "ay dün kılıçdaroğlu çok yumuşak konuştu çok iyi bir çok masum" kafasında.
koyun kim acaba?
Cizre'deki sokağa çıkma yasağının kalkmasını istiyor. yasak kalksın ki PKK'ya operasyon yapılamasın.
hdp milletvekillerinin Cizre'ye girmesini istiyor. istiyor çünkü Cizre'ye girerlerse PKK'nın toparlanabilmesi için zaman kazanılacak.
görsel
bir de bu var: https://www.avrupagazete....-hdp-yi-ziyaret-etti.html
adamlar açık açık ittifak kurmuşlar.
ama işin komik tarafı hala bazıları "ay dün kılıçdaroğlu çok yumuşak konuştu çok iyi bir çok masum" kafasında.
koyun kim acaba?
CHP'den Gürsel Tekin, Levent Gök ve Şenal Saruhan HDP binasına saldırı nedeniyle Figen Yüksekdağ'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuş.
artık saklama ihtiyacı da hissetmiyorlar. belli ki hdp'ye yapılan saldırılara üzülmüşler.
görsel
http://www.ensonhaber.com...-ziyareti-2015-09-10.html
artık saklama ihtiyacı da hissetmiyorlar. belli ki hdp'ye yapılan saldırılara üzülmüşler.
görsel
http://www.ensonhaber.com...-ziyareti-2015-09-10.html
iktidarda oldukları halde şu ihanetlere
(bkz: çözüm sürecinde silahlandık/#29270494)
(bkz: asfalta döşenen pkk mayınlarını devlet biliyordu/#29312420)
göz yuman ve de imza atan akpkk kadar olamamışlardır henüz...
(bkz: çözüm sürecinde silahlandık/#29270494)
(bkz: asfalta döşenen pkk mayınlarını devlet biliyordu/#29312420)
göz yuman ve de imza atan akpkk kadar olamamışlardır henüz...
megri megri diyerek pkklılarla birlik olup şarkı söyleyenlerde chpliydi dimi lan Akkoyunlar..
Ya akp liler hdp binalarına saldırıyı kınıyorlar siye akpkk olmuyor ama chp oluyor öyle mi. Sizi gidi iki yüzlü akboylar sizi.
cizre de sokağa çıkma yasağı var diye çatışma durdu mu? hayır. var olan yasak yüzünden bu işe taraf olmayan insanlar zarar görüyor mu? evet. savaşta bile bir kaç saatlik ateşkes verilir de ölüler gömülsün.
neyse gelelim akpkk meselesine. itiraf var. cem küçük'e havale ediyorum.
neyse gelelim akpkk meselesine. itiraf var. cem küçük'e havale ediyorum.
12 yıldır söylediği hiç bir şeyi ciddiye almayıp, burnunun dikine giden, başarısız olunca dur bu terörün pisliğinide cehapeye atalım diyen iktidar yalayıcıları tarafından ortaya atılmış saçma söylem.
bir boku beceremezler, yarım yamalak becerdiklerini de "biz yaptık, paralel, darbeci, rererö" nidaları atan yalaklara sorarım
12 yıldır uyguladığınız başarısız terör politikalarının sebebi chp mi ?
bir boku beceremezler, yarım yamalak becerdiklerini de "biz yaptık, paralel, darbeci, rererö" nidaları atan yalaklara sorarım
12 yıldır uyguladığınız başarısız terör politikalarının sebebi chp mi ?
COZUM SURECI BOYUNCA BOMBALARIN GOMULMESINE SES CIKARMAYANLARIN GOTLERINDEN UYDURDUKLARI PARTI.
atatürkçü chp : out
apocu chp : in
apocu chp : in
yeni türkiye' nin düşmanı kardeşler..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar