bugün

/20
manga'nın değerini beş kat daha yükselten şarkı.
benim anlayamadığım başka biri var deyip çekip giden birinin arkasından, nasıl böyle mükemmel bir şeyin ortaya çıktığı.
beni seviyor musun?
deniz baykal ne zaman siyaseti bırakacak?
manga`nin asiri duygusal dinlenesi parcasidir.
http://www.facebook.com/v...01404293220066&ref=mf
ev telefonunu arayıp "nerdesin?" sorusu da bence cevapsız bi soru olarak kalmalı
bir köre rengi nasıl anlatirsin?
manga dan beklenmeyecek sözlere sahip müthiş ötesi şarkı, çalması da bir o kadar zevkli.
(bkz: cevapsız sorular)
bu şarkının klibi tvde çıktığı zaman, ben tv'ye bakmıyor durumda isem, göksel'le düet yaptıkları 'dursun zaman' şarkısı çalıyor sanıyorum. ilk giriş müziği o denli benzemektedir. bilerek mi yapmışlardır, bilmem.
"cevapsız soru olmaz, sorun cevaplayalım" derler adama.
ilk dinlendiği zaman kendisine bağlayan şarkı.
(bkz: dünya nasıl oluştu abi)
klipteki macarca sözlerin orijinal radyo versiyonunda olmaması canımı sıksada, her dinlediğimde beni benden alan şarkıdır,

ki fogja megvalósítani félbehagyott álmomat
"...Uyandığında onu ilk kim görecek
Bıraktığım düşü kim büyütecek? " gibi vurucu sözlere sahip manga şarkısı. şarkının en can alıcı kısmıda burası galiba...
Manganın güzel bir şarkısı.

(bkz: dinlediğin şarkıyı sol frame de görmek)
çok güzel sözleri olan bir manga şarkısı.
dinleyip dinlieyip efkarlanılacak şarkıdır. sıkıntılı bir günde atacan playliste, çalacak orda sürekli.
felsefi sorulardır.
zira felsefe, soruları cevaplarından çok olandır.
bence birkaç yüzyıl sonraki nesillere şimdiki kutadgu biligler gibi başyapıt olarak aktarılabilecek sözlere sahip mükemmel manga şarkısı.
felsefe dilinde cevabı olmayan sorulara paradoks denir.
''ayça'nın 15 boya kalemi vardır. bunlardan 3'ü kırmızı ise kaç tanesi sarıdır?'' ilkokul 1. sınıfa giden kardeşimin matematik sorusu. cevaplanamayan sorular oluyor kimi zaman.

hayat zor! 1 olmak zor!
şehr-i hüzün albümünde, dünyanın sonuna doğmuşum gibi hızlı bir eserin arkasından 4. sırada yer alan güzeller güzeli şarkıdır.
en büyük cevapsız soru ise şarkıda gizli: "uyandığında onu ilk kim görecek, bıraktığım düşü kim büyütecek..."
nasıl bir iştir ki bunun arkasından da evdeki ses gelir o hüznü dağıtır.
tam da gelmesi gereken vakitte hayatlara gelmiş, aradan yıllar geçse de art arda yüz kere dinlenilebilecek şarkı olma özelliğini koruyacak şarkı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026