bugün
- yunanistan29
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı9
- sevişirken video çekmek10
- sözlükten birinden hoşlanmak4
- en son aldığınız iltifat13
- hırvatistan2
- sözlüğün bitmesi3
- sözlük kızları nerede3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- dekolteye bakar mısınız15
- irmik helvası vs un helvası18
- cem küçük10
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- nebiye salat ve resule itaat4
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- türk ateisti2
- la ilahe illallah2
- douglas adams okuyanların kanser riski taşımaması2
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- gürcistan26
- adalet ve kalkınma partisi4
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- hayvan gibi acı salça yemek5
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- bir ayın daha bitmesi3
- borsa3
- adanalı ateist10
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- ketçap aromalı ruffles10
- gelecek partisi'nin kapanması12
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- ctrlx22
- bik bikle yemek yapmak9
- 1 milyon verecekler mali yayında donunu indirecek8
- bütün gün topladığın gazı gece yatakta çıkarmak3
- gammaz çetesi çökertildi8
- daş göprü sarmsağ geldih4
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı10
- aşka düşmek4
- demet akalın'ın bacakları2
- gocu12
- ilk buluşmaya bugatti veyron ile gelen kız7
- türk kahvesi7
zıpır, aşık, 8 yaşında çizgi film kahramanı..
dedesini çok saygıdeğer bi vatandaş..
ayrıca cedricin sevdiği japon hatun da pek sempatik...
dedesini çok saygıdeğer bi vatandaş..
ayrıca cedricin sevdiği japon hatun da pek sempatik...
chen e aşık olan, 8 yaşında olduğu için çok mutlu olan, günlük tutan, sıradışı bir çocuk. muhteşem bir çizgi film. 8 yaşında kardeşiniz varsa onunla izleyin. *
organizatörlüğüne bittiğiminin insanı, hayran kalınası varlık, sözlük yok bu bünye kimsede şaştık valla.. *
gazabindan fersah fersah uzakta olmasi gerekilen kisi.
şuan kanal d cocukta oynayan,ve 2 yaşındaki oğlumun gözünü kırpmadan izlediği çizgi film.
herkesin gazabından korktuğu yazar. her gün görüyorum ben bu hatunu. birlikte yemek filan yiyoruz. bana da bir şey yapar mı ki? ulan o yüzden mi kilo alıyorum ben acaba?
17. yy'da insanların bir birlerini zor gördükleri, konuştukları bir kasabaya gelen bir kişi herkezi dehşete düşürmüştür.
daha önceleri o kasaba öyle birisini görmemiş. kasabanın geneli sarı ırktan oluşmaktadır fakat gelen bu yabancı sıyah saçlı siyah gözlü birisidir ve çok güzeldir. kasabaya ayak bastığı günden itibaren oranın gençleri aşık olmuştur bu kişiye hem güzelliğine hem gizemine. fakat bu gizemli kişi o kasabaya birisini aramaya gelmiştir yüz yıllardır her sevdanın kalbine ok saplayanı bulmak içindir bu yolculuğu. ama bu ziyaretinde ok yine kendisine değil de kasabanın gençlerine isabet etmiştir. bulunduğu yerden de bir sonuç alamayacağını öğrenen gizemli kişi başka diyara, başka bir kasabaya yol alır. siyah saçları, siyah gözleri ve o ihtişamlı alımıyla...
okun sana gelmesini bekleme yayın başına git ve hedefi sen belirle yoksa göreceğin çok kasaba vardır ve her kasabada oklar yine başkalarına saplanacaktır. *
daha önceleri o kasaba öyle birisini görmemiş. kasabanın geneli sarı ırktan oluşmaktadır fakat gelen bu yabancı sıyah saçlı siyah gözlü birisidir ve çok güzeldir. kasabaya ayak bastığı günden itibaren oranın gençleri aşık olmuştur bu kişiye hem güzelliğine hem gizemine. fakat bu gizemli kişi o kasabaya birisini aramaya gelmiştir yüz yıllardır her sevdanın kalbine ok saplayanı bulmak içindir bu yolculuğu. ama bu ziyaretinde ok yine kendisine değil de kasabanın gençlerine isabet etmiştir. bulunduğu yerden de bir sonuç alamayacağını öğrenen gizemli kişi başka diyara, başka bir kasabaya yol alır. siyah saçları, siyah gözleri ve o ihtişamlı alımıyla...
okun sana gelmesini bekleme yayın başına git ve hedefi sen belirle yoksa göreceğin çok kasaba vardır ve her kasabada oklar yine başkalarına saplanacaktır. *
aldığı maaşı catır catır yerken içtiği çay ayrı gitmeyen sözlük arkadaşından bir şişe çakma parfümü esirgeyen yazardır. asıl ben konuşmuyorumdur. *
8 yaşında aşık olma aptallığına erişmiş velet...
"ahahahahah"
anladık çok içten gülebilecek kadar mutlusun.
"ahahahahah"
hayata herkesten daha fazla umutla bakabiliyorsun.
"ahahahahah"
ama bunları neden yıldızlı bkz'ın içine koymuyorsun??
"ahahahahah"
göz zevki denen birşey var değil mi??
"ahahahahah"
bunları her allahın entrysinde görmek zorunda mıyız??
"ahahahahah"
metni seç, "*" butonuna bas.
"ahahahahah"
böyle daha hoş değil mi?? *
anladık çok içten gülebilecek kadar mutlusun.
"ahahahahah"
hayata herkesten daha fazla umutla bakabiliyorsun.
"ahahahahah"
ama bunları neden yıldızlı bkz'ın içine koymuyorsun??
"ahahahahah"
göz zevki denen birşey var değil mi??
"ahahahahah"
bunları her allahın entrysinde görmek zorunda mıyız??
"ahahahahah"
metni seç, "*" butonuna bas.
"ahahahahah"
böyle daha hoş değil mi?? *
her zaman arkasında durduğum, çaylak yapıldığı sözlerinin altına, imzamı attığımı belirttiğim yazar.
online listesinde nickinin yanında ç görünce şaşırdığım yazar. oda birinci nesilmiş. geçen haftaki çaylaklık günlerim geldi. *
sözlük için, genel bir yorum yaparsam; en kısa zamanda geri dönmesini dilediğim yazardır.
ne zaman baksam sözlükte. bence bunlar ikiz yada üçüz hatta dördüz. vardiya halinde çalışıyorlar. ama merak ettiğim hangisinin bana aşık olduğu. *
yazdigim bir nickalti entryim yuzunden önce bana kafa atan sonra mese odunu marifetiyle
kemiklerimi kiran kisi. (bkz: mesela yani) *
kemiklerimi kiran kisi. (bkz: mesela yani) *
kıskanç yazar. neymiş zirve mekanını beğenmemişmiş miş miş de miş miş senin yaptıklarını da biliyoruz cedric hanım.. * eğlendin mi? o zaman sorun yok..
söylediklerinin ve söyleyeceklerinin şahidi olduğum yazardır. 1 aydır aynı binadayız. susmayan telefonunun, dolan mail kutusunun şahidiyim.olacağım da. her zaman.
girdiğimiz iddaayı kaybeden yazar.
(bkz: borcunu ödesene kardeşim)
(bkz: borcunu ödesene kardeşim)
8 yaşındayken hayatın çok güzel olduğunu iddia eden, fransız çizgi film karakteri. stv seyrettirmektedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar