bugün
- yeni partili sözlük yazarları26
- sözlüğün açık ara en sevilmeyen yazarı seçilmek18
- islam barış dinidir36
- sözlükte sapık var mı4
- netanyahu gelirse tutuklarız5
- sarapci koala53
- akp mhp dem ittifakı6
- velvet43
- stanley kubrick filmi izleyen kız5
- annesiyle yaşayan 40 yaşındaki erkek7
- suriye'ye sahip olmanın türkiye'ye faydası yoktur7
- israilin kktcdeki birliklerimize saldırması5
- mel bakan gibson bey bay birader tertip4
- bay bay5
- gammaz çetesi4
- sözlüğün bitmiş olması2
- neden istifa yerine herkes affını istiyor6
- claudian clouds6
- ne kadar yaşlısın20
- ciğer kavurma dürüm4
- rte sevdalisi6
- çalışmayan erkekle evlenilir mi10
- sözlülte yeni dostluklar kurmak7
- damarsız tüysüz manisa yaprağı3
- adıyaman ve kayseri de peş peşe depremler3
- ankete gelin beyler31
- nervio'nun sıkıntıdan bülent ersoy'a dönüşmesi2
- kaşık pozisyonunda sevgilisinin önünde yatan erkek8
- bir sözlük erkeğinin size aşık olması5
- model dinleyerek inşaatta çalışmak4
- 1 milyon tl birikmiş parası olan insan7
- balbadem dondurma3
- ahmet kaya'nın merhaba şarkısı2
- ölümüne sevişmek5
- kedinin kafasının mama kutusuna sıkışması5
- ben gökten inen ekmeğim7
- çalışmayan kadınla evlenilir mi5
- pendik ten kadıköy'e yürümek6
- recep tayyip erdoğan24
- hemşirenin damarı bulamaması sizin suçunuzdur5
- narsist kişilik bozukluğu4
- y cehapelilerin y cehapelilikten utanması3
- karttan sigara verince kahrolan esnaf2
- kızlar küfür etmez geyiği5
- sarı torbadan rahatsız olan kürt2
- torpil bakanlığı2
- tai lung51
- damarı bulunamayan erkeğin ağlaması4
- yoga yapan kız namaz kılan erkek ilişkisi6
- artık sözlükte siyaset görmek istemiyorum3
hufflepuff quidditch takımının arayıcısıdır aynı zamanda takım kaptanıdır.
wikipedia'da Sayfa kategorisi: Harry Potter karakterleridir.
harry potter serisinin, hufflepuff binası öğrencisi olan ve bu binanın quidditch takımında oynayan, amos diggory adlı kendini beğenmiş bir babaya sahip, ancak genlerine aldırmaksızın pek efendi pek mütevazı olan yakışıklı* çocukcağız.
şimdi biraz da kendi yorumumu yazacak olursam..
valla da spoiler
ben oldum olası* cedric'i harry'den çok sevmişimdir. harry hep biraz eziktir bana göre, kendi popüleritesi altında ezilen, sınıf başkanı olan arkadaşlarını istemeden de olsa kıskanabilen bir tip yani.
ama bakın cedric öyle mi? efendi, mütevazı, kıskançlığı yok, içki sigara desen ağzına sürmez. e yakışıklı da çocuk. daha ne olsun?
zaten harry, cho'yu uzaktan uzaktan keserken, cedric çoktan kızın elini tutmuştu, onu balolara davet etmişti .hıh. zaten cedric, 4.kitapta ölmeseydi, cho'nun harry'le falan çıkacağı yoktu. bakmayın siz, harry kızın mızmızlığından sıkıldı diye uzaklaşmışlar teranesine. kız cedric'deki uyumluluğu, kibarlığı, anlayışı bizim potter'da bulamadı işte. olay bu.
neyse, biz cedric'e dönecek olursak, filmde kendisini robert pattinson adlı hoş bir ingiliz canlandırdı. keşke birkaç film daha oynasaydı dedik hem zaten artık oliver wood* da yoktu ama işte kitaba sadık kalınması gerek ne yapalım.geç bulduk böyle de çabuk kaybettik işte.
spoilerimiz burada sona erdi
şimdi biraz da kendi yorumumu yazacak olursam..
valla da spoiler
ben oldum olası* cedric'i harry'den çok sevmişimdir. harry hep biraz eziktir bana göre, kendi popüleritesi altında ezilen, sınıf başkanı olan arkadaşlarını istemeden de olsa kıskanabilen bir tip yani.
ama bakın cedric öyle mi? efendi, mütevazı, kıskançlığı yok, içki sigara desen ağzına sürmez. e yakışıklı da çocuk. daha ne olsun?
zaten harry, cho'yu uzaktan uzaktan keserken, cedric çoktan kızın elini tutmuştu, onu balolara davet etmişti .hıh. zaten cedric, 4.kitapta ölmeseydi, cho'nun harry'le falan çıkacağı yoktu. bakmayın siz, harry kızın mızmızlığından sıkıldı diye uzaklaşmışlar teranesine. kız cedric'deki uyumluluğu, kibarlığı, anlayışı bizim potter'da bulamadı işte. olay bu.
neyse, biz cedric'e dönecek olursak, filmde kendisini robert pattinson adlı hoş bir ingiliz canlandırdı. keşke birkaç film daha oynasaydı dedik hem zaten artık oliver wood* da yoktu ama işte kitaba sadık kalınması gerek ne yapalım.geç bulduk böyle de çabuk kaybettik işte.
spoilerimiz burada sona erdi
şimdilerde edward cullen isimli deli saçması bir vampiri canlandırarak karizmasını gözümde yerle bir etmiş robert pattinson'ın canlandırdığı küvidiççi potır karakteridir.
ölümü herkesi yasa boğmuş, akıllı, cesur, çalışkan, yakışıklı, hp karakteri. rowling abla 2-3 kitapta daha olsaydı cedric olmaz mıydı? ya bi de sen tut cedric i harry yüzünden öldürt.oldu mu ama yaa?
"cesedimi babama götür" repliği ile akıllara kazınan karakter.
--spoiler--
voldemort: tı, tı, tı such a handsome boy. (cedric diggory'nin yüzünü ayağı ile kendisine doğru çevirip incelerken)
--spoiler--
üç büyücü turnuvası sırasında sınıf başkanlığı da yapmıştır aynı zamanda. unicorn tüyünden yapılmış bir asaya sahiptir. yetenekli çocuktu vesselam, sümsük wormtail'in elinden olmamalıydı ölümü.
voldemort: tı, tı, tı such a handsome boy. (cedric diggory'nin yüzünü ayağı ile kendisine doğru çevirip incelerken)
--spoiler--
üç büyücü turnuvası sırasında sınıf başkanlığı da yapmıştır aynı zamanda. unicorn tüyünden yapılmış bir asaya sahiptir. yetenekli çocuktu vesselam, sümsük wormtail'in elinden olmamalıydı ölümü.
harry bebesi yüzünden ölenler kervanındadır. (bkz: james potter) (bkz: lily evans) (bkz: alastor moody) (bkz: remus lupin) (bkz: tonks)...
ne eksiliyorsunuz lan doğru değilmi ?
ne eksiliyorsunuz lan doğru değilmi ?
ölmese o kadar da davası yapılmayacak eleman. he severiz ayrı konu da, yakışıklı, düzgün karakterli, sporcu bir elemandır kendisi. o kadar da kritik bir karakter değildir. ölümü voldemort'un yükselişinin delaleti olduğundan biraz daha öne çıkmıştır.
kara toprak kimleri almadı da bunu mu almayacak kardeşim dememize neden film kahramanıdır.
Ölmesine çok üzüldüğüm hufflepuff'un gülü.
Karakter olarak serinin en iyi yardımcısı olabilirdi aslında.
Karakter olarak serinin en iyi yardımcısı olabilirdi aslında.
adam gibi adam harry potter karakteriydi. çok çabuk gitti.
ölümü üzen karakterlerdendir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar