bugün

cedric diggory

harry potter serisinin, hufflepuff binası öğrencisi olan ve bu binanın quidditch takımında oynayan, amos diggory adlı kendini beğenmiş bir babaya sahip, ancak genlerine aldırmaksızın pek efendi pek mütevazı olan yakışıklı* çocukcağız.

şimdi biraz da kendi yorumumu yazacak olursam..

valla da spoiler
ben oldum olası* cedric'i harry'den çok sevmişimdir. harry hep biraz eziktir bana göre, kendi popüleritesi altında ezilen, sınıf başkanı olan arkadaşlarını istemeden de olsa kıskanabilen bir tip yani.

ama bakın cedric öyle mi? efendi, mütevazı, kıskançlığı yok, içki sigara desen ağzına sürmez. e yakışıklı da çocuk. daha ne olsun?

zaten harry, cho'yu uzaktan uzaktan keserken, cedric çoktan kızın elini tutmuştu, onu balolara davet etmişti .hıh. zaten cedric, 4.kitapta ölmeseydi, cho'nun harry'le falan çıkacağı yoktu. bakmayın siz, harry kızın mızmızlığından sıkıldı diye uzaklaşmışlar teranesine. kız cedric'deki uyumluluğu, kibarlığı, anlayışı bizim potter'da bulamadı işte. olay bu.

neyse, biz cedric'e dönecek olursak, filmde kendisini robert pattinson adlı hoş bir ingiliz canlandırdı. keşke birkaç film daha oynasaydı dedik hem zaten artık oliver wood* da yoktu ama işte kitaba sadık kalınması gerek ne yapalım.geç bulduk böyle de çabuk kaybettik işte.

spoilerimiz burada sona erdi
güncel Önemli Başlıklar