/13
sindiremiyenler için (bkz: post-modern gerici) şeklinde tabir edilen * * , söz öbeğinin kelime anlamıyla alakası bile olmayan user.
bu karanlığa inat yazılar yazan aydınlık.. çaylak değilmiş.. pek güzel o zaman.. çaylaklığı hak edenler oluyormuş demek.. sorun yok.. tamam..
(bkz: civata)*
ne yazıkki çaylak olan yazar. *
düşüncelerini savunmakta gösterdiği kararlılıkla, nedenini çözemediğim bir şekilde "hüseyin cahit yalçın"ı anımsatan yazardır.
henuz birkac gun once caylaklik mevzusu hakkinda du$unmemle aklima gelmesi 0,0000004 milisaniye* suren yazar. eger aptala malum oluyorsa sictik.

adam sanki hanimini cagiriyor;

Jwith- (17:20)
anti koooş çaylak oldum
çaylaklık süresi anlamsız şekilde uzatılmış yazardır.
çaylak olduğunu yenice öğrenip üzüldüğüm en kısasından sözlük bünyesinde tekrar entrylerini görmeyi temenni ettiğim yazar arkada$ım...
müstakbel ev arkadaşım.. son temaslarımızı bugün yaptık, arada ufak tefek pürüzler bile kalmadı, o derece..
üç entry ile cavit:

agzi kopuren yobaz
samanyolu tv izliyorum o halde yobazim
ailecek izliyoruz ailecek yobaziz

tez zamanda yobazla dindar arasındaki farkı öğrenmesi gereken yazar, sınıf arkadaşım.
birinci nesil çaylak

geçmiş olsun yazarı..
ahuahauaheuhaeuha turunde kahkahalar atilmasina sebep olan canli. ne vakit bakilsa caylaktir. lan kimin tavugunu buldun her ki$ dediginde caylak olursun anlamam. bi kere tadina vardi ya birakamiyor azizim, bagimlilik kotu $ey...
hak ettiği mertebeye tenzil edilmiş gençtir. gençmiş işte, olsun, olur böyle heyecanlar... gerçek özgürlüğün ve çağdaşlığın ne olduğunu en soldan en sağa, etiketlere takılmaksızın; etiket aramaksızın gerçekten özgür kalemleri okuyarak görecek, içselleştirecektir o da...
farsça bir kelimedir. manası sonsuzluktur. erkek ismi olarak kullanılır. hatta en sevdiğim isimdir.
ne zaman konuşsak çaylak olduğunu öğrendiğim yazar. bir kere tadını aldı bırakamıyor.*
ikide bir çaylak yapılan yazar.
(#1748416) süpersin bee dediğim yazar arkadaş.
cumhuriyet rejimini korumak t.s.k. nın anayasal gorevidir kişisel iletisi ile militarist kimliğini sergileyen yazar.
küfür eden ev arkadaşını körü körüne kollayarak kukla durumuna düşen kişi. terbiye ve haddi bilmek her şeyden önemlidir. isterse buranın sahibi olsun, umurumda değil birinci nesil vs.
Sonrasız, sürekli kalacak olan, sonsuz, ebedî.
düşüncelerini tamamen desteklediğim, bazen yazmak istediklerimi ve dillendirmek isteyipte bir türlü klavyeye dökemediklerimi benden hızlı düşünen ve yapan (#2058546) & (#2058414) yazar kardeşim. entrylerinin ve aydınlatıcı düşüncelerinin devamını dilerim.
an itibari ile gordugum entrysi ile sasirtan birinci nesil, en son yerlesimsozluk semalarinda gorduk ama ora cokunce yazmaya geri donmus,ee biraktim dedin sozunun arkasinda dursaydin bari!

(bkz: sozluk yazarligini birakip geri gelme ritueli)
evet, ayan beyan geri döndüm. belki ayıp, yadırganacak bir şey ama ne yapalım, aydınlatma aşkı işte... * kamuoyuna kıvançla duyurulur!
sözlüğümüze geri döndüğünü gördüğüm, eski nesil yazar.
(bkz: cavit çağlar)
© copyright 2005 - 2026