bugün

entry'ler (693)

nazar

Kem göz de denir. Bir varlığın başına kaza veya bela gelmesine neden olduğuna inanılan bakış. Özellikle hamilelerin ve çocukların etkilendiği söylenir. Kem gözlere gelmemek için profil resmi vs nize aman dikkat ;)

ameliyat olmadan önce olunacak ameliyatı izlemek

Yapmayı çok istediğim ama cesaret edemiyorum. Ne olursa olsun bitsin tribine giriyorum. Sonuçta karnına çiçekler koyup koku sıkmıyorlar, baya baya bıçakla boydan boya kesiyorlar.

(bkz: Korkunç)

türk esnafı

Şuan kan ağlayan esnaftır. Allah yardımcıları olsun.

güçlü durmak

en belirgin özelliğim. Başıma ne gelirse gelsin gücüm beni ayakta tutuyor. Sendeliyorum ama düşmüyorum. Güç benim bu acımasız hayata karşı en güçlü silahım.

makyajı silmeye üşenmek

Makyaj yapmıyorum artık, yaptığım zaman da asla üşenmem. O cilt bana lazım daha, haber spikeri gibi delik deşik olmasın isteyen tüm makyaj severlere üşenmeyin derim.

en fazla linç edilen burç

ikizler açık ara fark atar. Yav ne etti bu ikizler size. En can dost, en eğlenceli arkadaş, her ortama uyum sağlayan mükemmel yapı. Sevin ikizleri, koruyun kollayın onları.

5 dakka önce ne düşünüyordun

Hangi ojeyi sürsem acaba *

eskişehir

Canım memleketim, en belirgin özelliği keskin kuru soğuğudur. Bilenler bilir yürürken kulaklarım kopacak diye korktuğun çok günler olmuştur. Ama insanı temizdir, güzeldir.

en son alınan iltifat

kalbin temiz. hahahah

sözlük yazarlarının kullandığı parfümler

Artık kimyasal hiç bir ürün kullanmıyorum, parfümü kendim yapıyorum mis gibi doğal yağlar ile *

izmir

Ameliyat için Ankara’ya yönlendiren doktorların yaşadığı şehir. KuZu hangi yıldayız biz? Her şeyi kalitesiz olduğu gibi hastaneleri ve doktorları da yetersiz.

sözlük yazarlarının ruh halleri

Yine bir ameliyat kararı verildi bedenime. Geçmiş olacak bitince.

Beni bırakın kendi halime
Çok bitkinim ama direneceğim
Terapi ordularınızı geri çekin artık savaşın galibi bendim..

ölüm

Nihai son, tek gerçek.

dudak çatlağı

Susuz kalan bünyenin alarm verme şekildir.

eski sevgiliden dost olur mu

Dost olmaz, eski sevgiliden hiç bir şey olmaz. Yalnız eski sevgili olur.

ege insanı

Kaypaktır, açık ve net. Güvenmeyin.

mavi gözlü olmanın zorlukları

Bilmediğim zorluklardır.

karınca yuvasının önüne çekirdek bırakmak

Temiz kalpli bir eylemdir. Dünyadaki diğer canlılara da saygı gösteren insanlar bu inceliğe sahiptir ancak.

isminden güzel olduğu anlaşılan kız isimleri

Kezban açık ara fark atar.

seni mutlu eden tek şey

Beni mutlu eden tek şey yok. Her şeyden mutlu olabilirim. Çikolata yerken de mutlu olurum, güzel bir kahve içerken de, yüzerken de mutlu olurum kilometrelerce yürürken de, azla da mutlu olurum çokla da. Sevildiğimde de mutlu olurum, yalnız kaldığımda da. Mutluluk içimizde çünkü, bir nesneye, bir duruma, bir kişiye bağlandığı zaman kendine eziyet etmiş olursun.

Mutlu çarşambalar herkese.
© copyright 2005 - 2026