bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması14
- kızlar naber9
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız6
- hamama gitmek4
- komşuya kahveye gitmek8
- parmak kılları4
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- bacınızı üniversiteye gönderir miydiniz2
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- erdal beşikçioğlu16
- en tehlikeli insan tipleri6
- yağmurcu neden akpli8
- yar2
- rak2
- asgari ücretle çalışan yazarlar3
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- aile hekimi2
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- trivagoya bakmadın mı2
- nervio hamferdi10
- manifest4
- 3 ağustos 20263
- şükürcülük2
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- yeğen2
- iş ilanı2
- mod geldi mod geldi4
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- çay içen kız13
- sinem dedetaş10
- çok sıcak olması2
- yanlış ata oynamak3
- smallville'deki konuk oyuncular6
- gammazların göze batması2
- arıların biraz mallaşmış olması4
- galatasaray10
- bacanak3
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık15
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- borsa4
- ateizm3
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri4
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- iş hayatı4
- isana3
- ali vefa10
- en son gelen mesaj2
vatan hainlerine şarkı söylemek istemediği için sözlükteki pkklılar tarafından dinsizlikle karalanmaya çalışan sanatçı.
kendisini dinlerken büyük mutluluk duyduğum hanım abla. Sesi ayrı, yüzü ayrı güzel.
on numara kadın. kadının dibi bülbül gibi.
kulakları okşayan güzel sesli solist.
(bkz: sebatayist)
ilk kliplerinde sakızları patlata patlata malum meslek sahipleri gibi iyi kırıtırdı kendisi . siz neyin asaletinden bahsediyorsunuz ? hatta bunun üstünden büyük tartışmalar dönmüş, cem yılmaz ve levent kırca bununla iyi dalga geçmisti .
yahudi ve fransız şakşakçıdır . tayyip' i israil şakşakçısı diye eleştirenler bunu da elestirmelidir .
yahudi ve fransız şakşakçıdır . tayyip' i israil şakşakçısı diye eleştirenler bunu da elestirmelidir .
1998 tarihli, doğuş'un kör belalı yarim şarkısına vokal yapmıştır. sesini 3:28 de duymaya başlayabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=ofqJnefdaRc
https://www.youtube.com/watch?v=ofqJnefdaRc
fransız sanatçı.
Git şarkısının klibinde kemer takmadan araç kullanan popüler müzik sanatcısı.
yıllardır saç rengi değişmeyen sanatçı.
benim sözüm ne kadar kaale alınır, tartışılır; bence türkiye'nin son yıllardaki en iyi hanım ses sanatçılarındandır. bıktırmadan dinletir kendini.
ayrıca evrensel bir sanatçı olarak evrensel müzik icra ettiğini düşünüyorum. yani seslendirdiği şarkıları, hangi milletten olursa olsun, bir insan dinlese pekala sevebilir. fakat mesela bir sezen aksu, türkler için çok anlam ifade etse de bir yabancı tarafından anlaşılmayabilir.
ayrıca evrensel bir sanatçı olarak evrensel müzik icra ettiğini düşünüyorum. yani seslendirdiği şarkıları, hangi milletten olursa olsun, bir insan dinlese pekala sevebilir. fakat mesela bir sezen aksu, türkler için çok anlam ifade etse de bir yabancı tarafından anlaşılmayabilir.
iyi bi yorumcu kaliteli bi sanatçıdır. bazı şarkıların bestesi kalite anlamında hayli kötü bestelerini daha özenli seçmelidir. Milyonlarca Kuştuk şarkısın sözleri muhteşem dinlemek isteyip bestedeki uyumsuzluk ve kulak tırmalayan tınılarına sebep dinlenmiyor bu beste olmamış yeniden düzenlenmeli sözle uyumu sağlanmalıdır .
Sesi oldukça kaliteli bir kadın, ve fransızca şarkı söylerken nerdeyse aksansız söylüyor.
bi aralar galatasaray'da yöneticiydi. sanırım hala öyle. yöneticiliğinin tamamen şeklen olduğunu düşünüyorum ama olsun candan erçetin sonuçta kızamam...
sözde galatasaray yöneticisi.
kurumsallık abdürrahim albayrak ve ali dürüst ü gönderip candan erçetin i getirmekmiş sanırım.
halimiz ortada.
kurumsallık abdürrahim albayrak ve ali dürüst ü gönderip candan erçetin i getirmekmiş sanırım.
halimiz ortada.
sesi pek güzel olan ama bacakları güzel olmayan aplamız.
(bkz: parçalandım)
şarkı seçimleri başarılı olan, yorum gücü açısından da kendini sürekli geliştiren sanatçı. ayrıca çıktığı günden bu yana televole'ye malzeme olmadan işini yapması da takdir edilesi.
Mukemmel sarkici. Hayata zaten bir sifir onde baslamistir (bkz: galatasaray lisesi). Ardi ardina basarilara imza atmistir. Ayrica uluslararasi bir sarkicidir.
Sadece sanatıyla gündeme gelen Gerçek sanatçılardandır.
tek parçası değil, söylediği her parça güzeldir. üstte yazan arkadaşın dediği gibi gerçek sanatçılardandır.
gercek bir sanat insanidir. benguler silalar atiyeler gulsenler tırnagi olamaz. var olsun candan ercetin.
galatasaray basketbol şubesinin başına geçecek olan güzel kadın.
http://www.hurriyet.com.t...or/basketbol/26871697.asp
http://www.hurriyet.com.t...or/basketbol/26871697.asp
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar