bugün
- kadınınız mini etek giyebilir mi11
- yazarların özlediği şeyler11
- datça8
- sözlükte kız var mı10
- şort mevsiminin açılması8
- gecenin şiiri13
- gecenin şarkısı8
- anın görüntüsü13
- darwinin ateist olmaması9
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- shawarma12
- akp ye oy atmanın sonucu9
- kitap okumak13
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- töre dizileri13
- ellerim bos gonlum hos11
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- batman vs superman9
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği24
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz22
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- günün yorgunluğunu alan şeyler9
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı10
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı14
- taşak traşı olmak20
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası10
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- yunan halkına düşman değilim10
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam11
- evlenilecek adam modeli8

entry'ler (1473)
sizin enerjinizden de kaynaklanıyor olabilir.
şey gibi geldi, çok şey isteyip hepsini aynı anda yapmak gibi. şarkıyla uyumsuz bir kere. daha böyle indie rock havasında bir klip sanki. belirli bir tema hikaye yoktu, böyle bir şey yapıyorsan klibin hikayesi olmalı ve şarkıyla uyumlu olmalıdır. onun dışında şarkının yorumlanış tarzı güzel.
kadınlar da alır, erkek arkadasıma almışlığım vardır, hatta öyle özel gün falan da değildi sadece içimden gelmişti.
arkasında bir aile, sevenlerini bıraktı gitti. gencecik bir kızdı. ölümüne oh olsun demek çok acımasızca. evet, hayat hepimize eşit davranmıyor kimine çok kimine az verir ama şuan ondan daha şanslı olarak burada nefes alıyorsunuz. insanların hayatlarını kıskanıp ölümüne oh olsun demek yerine kendi hayatlarınıza odaklanın.
"Alt ve Üst Soy belgeniz E-Devlet üzerinden üretilememektedir. Lütfen belge temini için en yakın ilçe Nüfus Müdürlüğüne müracaat ediniz." dedi. yani başka çözümü yok mu bunun neden gitmek zorundayım ya yolla işte...
bir sitenin açılışını, bir videonun yüklenişini beklemek vs.
mide yanmasına çözüm şu veya bu yiyecek değil, bunlar anlık çözüm sağlar. uzun vadede engellemek hatta geçmesini sağlayacak şey sağlıklı beslenmektir. azıcık kilo aldığımı hissedip diyete girdiğimde bu sorunların hiçbirini yaşamıyorum.
bir kız olarak söylüyorum gitmiyor. göbeksiz yağsız orantılı bir kiloda olsun yeter. aşırı kaslı balon gibi şişmiş vücut bence çok itici ve hiç doğal değil.
f klavye türk icadı olduğundan kullanılıyor büyük ihtimal. ilkokulda da f klavye ile 10 parmak yazmayı öğretmişlerdi. saçma bulunacak bir tarafı yok bence.
kızların evlenmek zorunda olduğu algısı neden var sayın sözlük yazarları. bir kadın dilerse evlenir,dilerse evlenmez. evlendiğinde de geç kalmış olmaz. bir kadını bu kalıba sokmak onun yanlış kararlar vermesine hata yapmasına sebep olabilir. mesela bir kısım yazarlarımız 25 falan demiş. 26da evlense ne olacak? belki hayatının aşkını 26'da bulacak. 30da da bulabilir ama buna neden bir erkek karar veriyor anlamış değilim.
sedef, simge, sinem. sanırım s ile başlayan isimler ya hep beni buluyor ya da gerçekten irrite ediciler.
çok güzel bir kadınsa gerek yoktur, güzel olmasa da gerek yoktur aslında. makyaj bir zorunluluk, ihtiyaç değil. zevk meselisidir. kadınlara makyaj yapma zorunluğunu dayatmasak diyorum.
ses tonu size de biraz hafif cem adrian tadı vermiyor mu bence kesinlikle öyle.
falan kelimesinden 20 diyorum.
popüler görüşleri aşağılayanlar ve aşağılayanları aşağılayanlar. yani herkesin görüşü kendine kardeşim.
şuan itibariyle 19 yaşındalar. ben sanki hala o yaştaymışım gibi hissediyorum bi garip. bu arada ben küçükken ortaokulda falan 2 oldu mu aslında yas farkı olurdu, onun kücük olduğunu bilirdin falan. şuan aynıyız sanki. he onu geçtim ocakta 2000liler reşit oluyor. şaşılacak bir şey var mı bilemiyorum. zaman hızlı malesef.
--spoiler--
21 yaşındayım
--spoiler--
--spoiler--
21 yaşındayım
--spoiler--
aylık 2000tl cok düsük miktar. kendini geçindirirsin belki ama bir aile geçinmez üzgünüm. kira da ömrünün sonuna kadar yetecek bir sey değil. her şeye para olarak bakmamak lazım. bir insan kendini geliştirip küçük bir insan grubu da olsa birilerine katkısı olmalı. bu dünyaya kendinden bir şeyler bırakmalı. ot gibi mi yaşıcaksınız dicem ama o ot bile sizden daha faydalı. yazık acıdım.
örnek bir müslüman. ülkemizde bunun gibi müslümanlar olsun hep kalkınırız.
yıllar sonra o kezban haliyle sevgili bulabilmiş ezik olur. tipi demiyorum. tavırlar hareketler falan. gerçi böylelerde tip de cok olmuyor ama anladınız işte.
1 günde 300 sayfalık kitabı bitirebiliyorum.