bugün
- hilafetin türklere faydası17
- kibarhergele12
- sorusormayin6
- sohbet eder gibi entry yazan yazar6
- george washington4
- cehennemde sigara içme yasağı5
- sözlüğün kırbacı10
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak5
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- lahana sarma turşusu3
- pavyonları dönüştürmek4
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- kırmızı ruj vs pembe ruj2
- total war3
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi7
- cuma namazına gitmeyen yazarlar silinsin8
- bir sözlük hanımı dmye nasıl davet edilir4
- kız sanılan yazarlar6
- emniyet kemeri2
- günün kitabı2
- dört gazeteciye fon iddiaları soruşturması2
- ucan tekme atan hipopotam44
- hangi yazarla çift olursunuz28
- yazarların sağlık sorunları7
- 9 ekim 2026 gazetecilere operasyon4
- insanların birbirini gizlice puanlaması3
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı11
- şeytanın kariyer değişikline gitmesi3
- istanbul şu an güneşli 22 derece4
- tff başkanı hacıosmanoğlu'nun istifa yanıtı2
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- samimiyetin bir noktadan sonra hakarete dönüşmesi3
- öbür dünyada referans istenmesi2
- patatesin her ortama uyum sağlaması5
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- anın görüntüsü32
- pforzheim şu an 10 derece3
- tulumba tatlısı3
- 6 ekim 2026 ali emre ballı'nın intihar etmesi5
- ölümden sonra yapılan performans değerlendirmesi2
- futbol8
- galatasaray4
- kasımpaşa2
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- ya bi siktirin gidin15
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- uyuyan insanın asıl amacı3
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- penis boyu takıntısı6
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
ölü taklidi yapın ses çıkarmayın gider o.
kimlik arayışında olan basit bir organizma. amacı ilgi çekmek. ha bu konuda başarılı ama varolmaktan anladığı buysa çok yazık...
sanırım bir tür script ürünü. sürekli chp'ye saldırarak dikkatimi çekti, ama saldırıların hepsinde de iddialarının külliyen yalan ve saptırmadan ibaret olduğu * ve saldırıların hepsinin de 10 yaş altı zekalara hitap ettiği bot gibim ne gibim bişey.
(bkz: cezai ehliyeti yok)
(bkz: #11900304) sözlükte gördüğüm en kalitesiz ve gereksiz yazardır.seyh bedreddin e buradan özürlerimi yolluyorum.böylesini ben bile tahmin etmiyordum.
kemo-faşo ortak nick altı saldırı harekatına uğramış yazarlardandır. allah kolaylık versin diyorum.
çok ağır bir troll.
genelleme yapmaktan başka bir boka yaramaz kendileri.
genelleme yapmaktan başka bir boka yaramaz kendileri.
bana toy diyen yazar. Aslansın canım benim. Kıyamam
mhp'yi hiç sevmediğini ve milliyetçelikten haz almadığını tahmin ettiğim yazar.
bu yolda açtığı başlıklar tarafımızdan iplenmemiştir.
bu yolda açtığı başlıklar tarafımızdan iplenmemiştir.
Saman alevi gibi parlayıp sönecek olan gayri-Türk yazardır. Arap bedevilerini bile övenler sözde milliyetçiler tarafından tepki çekmesi güttüğü MHP, Türklük karşıtı siyasetin başarısız, zekadan uzak, itici olduğunun kanıtıdır. Oğlum sen insanları MHP'den soğutmak istiyorsan Arap bedevilerini övenlere oynayacaksın, tutup da beni veya herhangi Türklüğü herşeyin önüne koyan kişileri kandıracak halin yok.
sözlüğün en kindar mhp düşmanlarından.patlak veren kasetlerde kendi görüntülerininde olduğu izlenimi vermektedir.umulur ki bin bozkurtla taksim'den kasımpaşa'ya kadar kovalanmasın.
kendisine şakirt iftirası atan örümcek beyinli yobaz kurtçukları kaale almayan yazardır.
ulan chp diyorum hala şakirt diyor. ulan şeytan diyor bi kurtçuyu al, karbon kağıdı koy, bi de şakirt koy tost yapıp, töbe töbe, neyse ki eline, diline, beline hakim yazardır.
ulan chp diyorum hala şakirt diyor. ulan şeytan diyor bi kurtçuyu al, karbon kağıdı koy, bi de şakirt koy tost yapıp, töbe töbe, neyse ki eline, diline, beline hakim yazardır.
türk milliyetçisi olduğunu iddia edip bu ülkede türk milliyetçiliğini iyi kötü bir yere getiren
partiye sövmekle görevli yazardır.
partiye sövmekle görevli yazardır.
ya yeni rapidshare hesabı aldı ve elinde patladı ya da ciddi şekilde sorunları var.
kapatılan download sitelerinin faturasını mhp'ye kesip, bunun üzerine mhp aleyhinde yerli yersiz entryler giren yazardır kendileri.
(bkz: aferin çok iyi düşünmüşsün)
(bkz: aferin çok iyi düşünmüşsün)
mhp'lilerin rezil ve iğrenç kasetleri yüzünden kapatılan download sitelerine ulaşamayan, ve bunun için çok sinirlenen yazardır. mhp'lilerin bir de zeytinyağı gibi üste çıkıp, faturayı hükümete kesmesine sinirlenen kişidir. bu seçimlerde oyunu chp'ye verecektir. mhp'lilerin herkesi eşşek yerine koymasına kızmaktadır. geri verin ulan rapid sitesini demektedir.
zorunlu edit: chp'nin pkk ile yakınlaşması üzerine pkk ya , yani chp ye oy vermekten vazgeçmiştir. oy kararım henüz belli değil ama rezil mhp, pkk dostu chp ya da ampülcü akp olmayacağı ortadadır.
zorunlu edit: chp'nin pkk ile yakınlaşması üzerine pkk ya , yani chp ye oy vermekten vazgeçmiştir. oy kararım henüz belli değil ama rezil mhp, pkk dostu chp ya da ampülcü akp olmayacağı ortadadır.
girişiyle mhp ve kemalist düşmanlığı yapmaya başlamış yazar . bir sen eksiktin diyor hoş geldin diyoruz .*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar