entry'ler (17)

irem derici nin üniversitelilere hakaret etmesi

2011'de o sese katılıp ünlü olduktan sonra böyle açıklamalar yapması... Bizden biri sanmıştık ama para insanı değiştiriyor be * :)

breaking bad

1 senedir sinekli bölüme başlamaya korkuyorum tabii yurdun interneti de çanak tutuyor ne yapsam be araftayım dediğim dizidir...

you will never walk alone

Takımımın efsaneleşmiş şarkısı Anfield tribünleriyle daha bir çekici hale gelmiştir harika parçadır dinlemelisiniz You'll Never Walk Alone...

bursa

3 gündür kar yağan memleket nerdeyim ben *

mehmet aslanoğlu

ilber Ortaylı'ya fazlasıyla benzettiğim bu hafta içi iktisat 1 finaline gireceğim hocadır iyidir hoştur lakin sınavlarından en kötü 60 bekleyip en fazla 30 alırsınız benden söylemesi... Ben artık çalışmayı bıraktım abi öyle söyliyim.

ünlü biriyle ilişki yaşamış sözlük yazarları

Jehan Barbur'la konuşmuşluğum vardır ;)

sigara gibiyim alışan bırakamaz diyen kız

kendini marlboro sanar ama bilmez ki tekel 2000 kırmızıdır.

sözlük yazarlarının itirafları

Ah be sarı saçlı kız fakülte çıkışı yaktığım sigara gibisin...

kobani deki kürtlere kapılarını açan türkiye

Abi Suriye'ye açıldı kimsede tık yok bir avuç kürt için yapılan yorumlara bak yazık !!

sizler hiç yokken

Ardışık diyorum başka bir şey demiyorum şarkı hiçbir yerde yok en sonunda D&R'ye gidicem...

mehmet arslanoğlu

Asistanın kendisinden daha iyi ders anlattığı iktisat 1 hocam.

başörtülü hakim

Kesinlikle herkes her yerde her şeyi giyebilir fakat, bu görüntü o düşüncenin kanıtı değil mesaj içeren; 2023'e 2053'e ve 2071'e bomba gibi geliyoruz mesajıdır...

liverpool fc

Beni 2005 finaliyle kendisine tutkuyla bağladığı ve Türk futbolunu bırakmama vesile olan büyük takım.

ortaöğretimde başörtüsünün serbest bırakılması

Yakında çocuklarımızın zorla kapanacağını gösteren bir nevi belge cinsinden 12 yaşında ki çocukları teşvik eden sistem...

2pac sevmeyen insan

east değil west coastcıdır inanmayın ona bakınız nickimde geçicek kadar sevdiğim (bkz: güzel insan.

erkan ışığıçok

Mat1 hocamdır kendisi. Konuyu en aptalının kafasına soktuğunu dün gördüğüm istatistik babası adam.

günseli taş

Bugün ilk defa dersine gireceğim soyadı güzel olan naçizane tek bayan hocam.
© copyright 2005 - 2026