bugün
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur12
- kadın olsaydım çok açık giyerdim7
- namus takıntısı olan erkek17
- ece irtem5
- kadınsı erkek3
- yardımda bulunulan kişinin lüks harcamalar yapması4
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı5
- kavurmalı yumurta4
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor4
- dünya kupası mağlubiyetinin arkasında siyonizm var4
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi15
- regl dönemi çirkinliği5
- curaçao6
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- kadınlar sözlük5
- güzel kızların isimleri9
- namus4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı6
- 15 haziran 20262
- true'ya arkadan sahip olmak3
- talkan ve curcan katliamları4
- aya gidilmedi dünya düz aşı karşıtıyım3
- diyete başlama pazartesisi5
- pernado bey birader3
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması4
- ekber ve erşed kanunları2
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim5
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular3
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i3
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- diamond bosphorusss2
- müzisyen yazarlar3
- 86 yıl sonra bile atatürk'e minnet duyulma sebebi3
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi3
- sözlük yazarlarının suları3
- sari renkli seker ibnesi2
- buddy dude23
- iran'a iltica etmek2
- yem borusu çalmak3
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- yeni arabalarda tuş yerine ekran olması3
- ibni tekerlek el keşiş dağı2
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- ona bir şey söyle14
- suni arabistan2
- yarı seküler yarı muhafazakar birisi olmak2
- deli1i6
üniversite okunacak şehirdir. (bkz: görükle)
gereksiz bir şehir ya ne biliyim olmasa da olur.
havasıyla suyuyla yaşanılası şehirdir. benim talihim dönmedi kendisiyle tanıştğımda benim için önemsiz şehir. hatta hayatımın en kötü 2. zamanlarını yaşıyorum içinde. kar yağınca güzelleşen lakin asla bir kar yağınca ankara olamayacak şehir.
iskenderi kestane şekeri ve köftesi ile meşhur olan ilimizdir. denizi marmara denizine bağlıdır genelde yeşillikler ve geniş alanlarıyla güzel bir kentimizdir.
cumartesi akşamı ev de kös kös oturtan şehir.
dışarıya çıksan nereye gideceksin? fsm de ki kıytırık mekanlarda ne kadar eğlenebilir ki insan?
high out desen ona keza, nerede abaza var hepsi oraya toplanıyor artık.
en iyisi arabayı sahile çekip içmek, kafa dinlemek. başka bir bok yapılmaz bu şehirde cumartesi akşamı.
dışarıya çıksan nereye gideceksin? fsm de ki kıytırık mekanlarda ne kadar eğlenebilir ki insan?
high out desen ona keza, nerede abaza var hepsi oraya toplanıyor artık.
en iyisi arabayı sahile çekip içmek, kafa dinlemek. başka bir bok yapılmaz bu şehirde cumartesi akşamı.
benim için iskender, pideli köfte ve karyokayı ifade eden şehir.
tek başına türkiye'yi sırtlayan sanayi şehridir. ayrıca beklenene göre 2015 sonundaki nüfusu 2.905.000, 2020'de ise 3.416.000 olacakmış.
2 kere gittiğim ve kızlarının hoş olduğu şehirdir .
an itibariyle kar nedeniyle karacabey-bursa yolu kapanmıştır. bilginize.
kardan yollar tıkanmıştır bazı otobüs seferleri iptal olmuştur .
izmir yolu komple yalan olmuştur. vizeleri bitirenler yollarda kaldı. iyi de oldu ibnelere.
edit: vize değil o final.
edit: vize değil o final.
gün itibari ile lodos, yağmur, kar, yağmur kombosununun yaşandığı il. yalnız ilk defa lodos sonrasından kar geldiği gördüm hemde yağan kar gök gürültülü idi.
yeşil bursa adının artık beton bursa olarak değiştiği, yüksek katlı binaların şehir merkezine dikildiği hava kirliliğinde istanbul'la yarışan osmanlı başkenti, türkiye'nin en büyük ve en modern şehirlerinden olan merkez nüfusu 2.100.000, toplam nüfusu 3 milyona yaklaşan dördüncü büyük metropol şehir. yazları sıcağı, kışları ise uludağ yamaçlarında donduran soğuğu meşhurdur. sahip olduğu gelişmiş sanayisiyle türkiye'nin en önemli sanayi merkezlerinden biri ve ülkemizin otomotiv merkezidir. en gelişmiş ve en büyük ilçesi 300 bine yaklaşan nüfusuyla inegöl, en geri kalmış ve en soğuk havaya sahip ilçeleri ise dağ ilçeleri yada dağ yöresi olarak adlandırılan ilin güneyindeki dağ ilçeleridir. gemlik limanı mudanya sahilleri, iznik gölü, ulubat gölü, kent merkezinde osmanlı'dan kalan tarihsel ve kültürel yapıtları ve uludağ'ı ile ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden. yerel medyasıyla da istanbul ve ankara'dan sonra en gelişmiş yerel medyaya sahip üçüncü kent olma özelliğini taşır.
Pazar günleri havasına güvenilmemesi gereken şehir.
Adım atsam dışarı yağmur yağar, trafik kilitlenir.
Adım atsam dışarı yağmur yağar, trafik kilitlenir.
Donup dolasip yerdir, mutluyum iyiki geri gelmisim..
yarı yıl tatilinde allah'dan bir şey çıkmazsa birkaç günlük gideceğim nadide şehir.
Okulunun da işinin de anasini sikeyim çok özledim lan seni.
çok özledim,sonunda geldim ama evden çıkmıyorum.
ne anlamı kaldı şehridir.
ne anlamı kaldı şehridir.
doğduğum, yaşadığım, inşallah bu topraklarda öleceğim şehir. maymuna yavrusu dünya güzeli gelirmiş derler ya hani bursa'da benim için öyledir. herkese kendi yaşadığı şehir güzeldir de bursa bir başka güzeldir. istanbul'da yaşamak için aylık kazanacağın meblağın yarısına bursa'da bir hayat sürebilirsin.
bursa'da gidilecek yerler vardır, fakat bir bilene danışmak ya da sokakları arşınlamak gerekir.
bursa'da gidilecek yerler vardır, fakat bir bilene danışmak ya da sokakları arşınlamak gerekir.
ismini burası'yı bursa anlayan birinden alan şehir.
son 4 gündür havası süper olan şehir. ama aynı zamanda son 4 gündür hasta olan da benim aq.
havası an itibari ile merak edilen şehir.
varsa dışarda olan bilgilendirsin ona göre çıkacağım, hem ilik gibi kızlar ne durumda piyasadalar mı?
varsa dışarda olan bilgilendirsin ona göre çıkacağım, hem ilik gibi kızlar ne durumda piyasadalar mı?
Geceleri zaman zaman yoğun sisle kaplanan şehir.
Iki gündür "eşek öldüren güneş"in göründüğü güzel şehrimiz.
havası oldukça ılık.
ılık ılık...
ılık ılık...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar