bugün

/152
inegöl'ün nüfusu 250.000 allah askina.bursada evet oyunun bu kadar cikmasina sebep olamaz.insanların bu kadar inegöle giydirmesi cok garip geldi.Aynı şekilde Harmancık 6.551,Büyükorhan 10.421,Keles 12.452 nüfusa sahip.hepsini toplasak bile 279.424 nüfus elde ediyoruz hadi bunların hepsi evet versin nerde geriye kalanlar.
Görüklesinde yaşadığım şehir.
her zaman cumhuriyet devriminin karşısında yer almış şehir ta 50 den beri.
ismini duyduğum zaman ben bursa çocuğuyum heryer de mikisirim sözü aklıma gelen şehir.
yüksek lisans bitsin bir daha sayılı adım atacağım şehir.

oylara bak referanduma bak %50 %60 %70 ak parti akıyor adamlar ama lafta dindar bunlar amk.

içine sıçılası şehirdir. travestisi boldur. yaşanılası bir yer değil.

insanı desen şimdiye kadar tanık olduğum erkekleri ya ibne çıktı ya yavşak orospu çocuğu. içinizde aga ben bursalıyım ama alakam yok bu sıfatlarla diyen varsa sizi tenzih edeyim beyler. tecrübelerimden dolayı böyle konuşuyorum.

kızları desen dikkat etmek gerek çok iyi seçmek lazım, bu kadar ibne orospu çocuğu arasında zor iş, yine de siz bilirsiniz.

görükle diye bir üniversite mahallesi var uyuşturucunun, fuhuşun önünü alamazsın.

ücretler desen öğrenci minibüs 1.75 amk istanbuldan %50 pahalı. otogardaki tuvaleti bile paralı.

yukarıda nilüferliler, iznikliler ama bizi karıştırmayın demiş tamam bu kadar ağır konuşmayabilirim size karşı da birader diyorum bursa komple yaramaz uzak durun.

çorumu tercih ediyorum aga .net
belli saatlerde oluşan saçma trafiği saymazsak efsane şehirdir.
(bkz. altepe sağolsun)
Atatürk ve cumhuriyet düşmanlığı yolunda Adapazarı ve ve izmitle beraber ilerleyen kent.
bir dağ şehridir.

denizi kıyısı olduğuna aldanmayın.
futbol şehridir. istanbul triosuna, trabzondan sonra tokatı vuran 2. şehir.
referandum sonuçlarına göre aşağıdaki gibi ikiye ayrılmış şehir:

görsel
Fsmde hayır oylarına sahip çıkmak için saat 20:00da halkının yürümeye başladığı şehirdir.
Gece gittim bu akşam döndüm. Şehir merkezini gezdim. Beş para etmez. Muhafazakar kesim çok. Sevmedim.
Karacabey, mustafakemalpaşa, mudanya ve nilüfer ilçeleri bursa ilinden kurtarılmalıdır.

Karacabey veya mustafakemalpaşa il yapılmalı.
Nüfusları yetersiz görülürse bandırma il olmalı ve bu ilçeler bandırma'ya bağlanmalı.

Bu 4 ilçeyi seviyoruz.
Siz bursa değilsiniz. Bursa, inegöl'üyle yalnız kalsın.
Tadı kaçmış bir şehirdir. eski bursa yok artık her milletten insanın bu şehre dolması tadını tuzunu kaçırdı iyice.
Atatürk düşmanı olmaya hızla gidiyor.
Adı güzel kendi güzel bursa. Evet.
Şehrin ana arterleri yetersizdir trafiği git gide istabul trafiğine benzemektedir.
Kestane şekeriyle, pideli köftesiye, iskenderiyle, camiileriyle, kapalı çarşısıyla gönlümde yeri apayrı olan şehir. Ne istanbul kadar gürültücü gelir, sıkar beni; ne de köyde mi yaşıyoruz dedirtecek kadar ufak gelir. insanını da hoştur, iyidir. Bursa güzeldir.
Nilüfer ve görükle dışında pıs şehirdir.
biraz önce deprem olan kenttir.
Gerçekten deprem olmuştur.
5 saniye boyunca sallanmış şehir. allah beterinden saklasın.
Cumhuriyet karşıtı Marmara şehri.
yakın zamanda yine ziyaret etmeyi düşündüğüm şehir.

ev sahipliği yapabilecek sözlük yazarlarıyla ciddi düşünebilirim. *
Bir Bursalı olarak şehrime aşığım. Bir kelesli olarak bütün dağlılarından nefret ederim. Hatta şehirdeki bursalı olmayıp bursalıyım diyerek gezen tüm insanlarından nefret ederim. Ama işte bu şehre aşığım. Kafamı kaldırıp Uludağ'ı görmediğim her yerde kendimi yalnız ve gurbette hissederim.

Seviyorum bu şehri. Birde içindekileri sevebilsem.
© copyright 2005 - 2026