bugün

düşündüren, düşündükçe yeni anlamlar içerdiği keşfedilen komut.
harbi bir başlık buldular mı sözlükteki yazarların özel mesaj ile birbirlerini uyarma ve haber verme cümlesidir .
emre uyulup bütün entrylerin buraya girilmesi sonucu, moderatörler tarafından hiddetle silinecek şapka. *
yazarın entrysini girerken yazıyı yazdıgın kutucugun sol üst kösesinde bulunan yazıdır. bir emir cümlesidir.
buyurucu bir ses tonunu akla getiren ve okudukça insanın entry girme isteğini körükleyen cümlecik. (bkz: emir kipi)
(bkz: sözlüğün dili olsa)
tam yazar oldugum sırada sol menüdeki başlıklarda liste başı gördüğüm herhalde ayak bastı bişiler yazıcaz mod emir veriyor dedigim konuya girince baya bi güldüğüm başlık
sözlüğün yazara ayar vermesidir.gir lan entryini adam gibi takıl der gibi bakar bize o yazı.
(bkz: buraya edit gelecek)
(bkz: buraya reklam gelecek)
BURAYA RiÇIRT GiR VEYA ELEY GiR KOMiKLiĞiNi VE ÇOCUKLUĞUNU ANIMSATAN BUTON ÜSTÜ KURU.
+ gir! yoksa geliyo tokmak!

şeklinde zihinde devam eden uyarımtrak yazı
sözlük tanrısının ilk emri.
(bkz: oku)
(bkz: sağ yap)
(bkz: az üste)
(bkz: hah orası)
Insani tahrik eden cümle , gel de girme simdi...
1. (bkz: biri beni çağırmış)(#1102530 )
2. sözlük moderasyonun sözlük eşrafına emir kipinde seslenişi.
- buraya entry gir.
-entry girmem gireni de sevmem
-nasil yani sen yazar degilmisin?
-mesela yani *
+buraya entry gir çabuk çabuk lan
-tamam ne kızıyosun ya
-vurmasana lan....
iNSANI EMREDERSiNiZ DiYE BAGiRTTIRACAK KADAR ETKILI BIR CUMLE..
"sen kimsin de bana emir veriyorsun lan sözlük, ibnelik değil mi girmiyorum işte" diye aptalca bir tepki verilebilir... ama ss olarak oraya entry girilir ve emir yerine getirilir...
kaba bir tabirdir bunun yerine "entry buraya girebilirsiniz" olabilirdi.emir vererek yazılmış olması da komiktir."mecbur muyum girmiyorum lan desen kim ne diyecek" sonuçta kaba bi lafa kibar cevap vermek yaratılışımızda yok.
(bkz: yok daha neler)
(bkz: gireceksin)
(bkz: dışına taşırma)
(bkz: once o elini indir)
© copyright 2005 - 2026