bugün
- kamos9
- erotik şarkılar20
- serenay sarıkaya ne iş yapıyor10
- acıkınca ellerin titremeye başlaması16
- suyun kaldırma kuvveti21
- kilo batra'nın burun deliklerini yalamak8
- furkanarli17
- açılma taktiği verir misiniz beyler11
- arkadaşlar beni eleştirir misiniz8
- şeytan sözlüğe girse naparsınız9
- yazarların kombi dereceleri18
- hiç çinli ünlü olmaması11
- sözlük olarak hamamda buluşmak19
- arkadaşlar çok üzüldüm11
- astral seyahat gerçek mi10
- güno aşko diye mesaj atan kız10
- sıçarken enivicivokke diye bağıran sözlük kızı10
- bir sözlük erkeğini beyfendi yapan detaylar11
- sözlük kızları ankara zirvesi22
- arkadaşlar çok sıkıldım9
- beyefendinin işlemlerini başlatın16
- sabriye'nin olayı ne oldu8
- problem çıkarmak için gönderilmiş adamlar9
- her siyasi başlığa yazan akgodoş9
- türkiye de enflasyon15
- tanrının ibrahime oğlunu öldür demesi32
- size aşık olmuş kızı umursamamak8
- abdülkadir geylani nin yediği tavuğu diriltmesi23
- suriye'nin tr'ye 500 gümrük vergisi koyması11
- 2025 yazı9
- 2002 2007 arası ak parti18
- dünyanın 6 günde yaratılması8
- kaptan memo48
- yazar olma nedenleri13
- cennete gidildiğinde yapılacak ilk aktivite17
- ilk katil10
- fakirler bu saatte hangi kahveyi içiyor sorunsalı11
- bir kadında olmazsa olmaz dediğiniz özellik nedir9
- gazzenin zaferi mübarek olsun8
- yazarların kişilik özellikleri19
- günün sözü13
- umre12
- sözlüğe seksi bir kadın bırak11
- arkadaşlar başladım12
- aşk mı cinsellik mi önce gelir sorunsalı8
- evliliğin cinsellikten ibaret olması18
- evrimin ayetlerde geçmemesi10
- ev fiyatları nasıl düşer11
- su gibi kadın10
- işyerinde ekranda sözlüğü açık unutup gitmek9
işletme birinci sınıfta işletme matematiği adlı dersle karşılaşınca söylenebilecek ilk söz...bayağı kalırız,paso alttan alırız anlamı taşır...
biraz önce bir dost sohbetinde yinelediğim saldım çayıra mevlam kayıra cümlesi. vizelerin bitmesinin akabinde okulda 5.yılını geçiren bir öğrenci için daha da bir anlam taşıyor.
her vize ve final doneminde dahasi iyi de gecse kotu de gecse soylenmesi adet haline gelmis cumle.
içi en boş öğrenci klişesidir. çünkü bu klişeyi kullanan kişi, bunu öğrenciliğin cefasını vurgulamak adına söylemekteir, halbuki bir cefa karşılığı bin sefa sürmektedir. bu cümleyi kuranın kendisi de bilmektedir ki öğrencilik kadar sorumsuzca geçirilen bir dönem yoktur insanın hayatında ama o kendini hep eğlence modunda tutmak istediğinden karşısına ödevler sınavlar çıkınca bir anda okul kötü bir olgu halini alır. eh senin okulu bitirmeye niyetin yoksa okulu bitirmek için gereğini yapmıyorsan tabii bitmez arkadaş bitiren nasıl bitiriyor demek istersin o kişilerce * linç edilmeyeceğinin kimse garantisini veremez sana. ha bu cümlse sözkonusu okul bittiğinde bir anda "ne de çabuk bitti okul doyamadım tadına" halini alır ki bu da öğrenci milletinin psikolojisinin her daim ikiyüzlülük sergilemeye müsait olduğunu gösterir. kısacası öğrenci, öğrencilik hayatına ilişkin geniş zamanlı yüklem kullansa da söyledikleri genelgeçer bir teori değil yalnızca o anın şartlarına karşı ortaya konmuş bir refleksten ibaret kalacaktır. * *
(bkz: bu staj bitmez)
-ki bitmedi
+ Sayın hede hödü 7 yıl bitti.Kaybol!
+ Sayın hede hödü 7 yıl bitti.Kaybol!
son zamanlarda sıklıkla dile getirmeye başladığım durum tespiti. alttan koca bir dönem dururken ve dahi hali hazırda betimsel istatistik gibi bir ızdırap verilmeyi beklerken zor, çok zor..
bitmez bu okul
bitmez bu okul
hele de okula servisle gidiyorsanız ve okulunuz dağın taaa tepesindeki baskent university eğitim yuvası ise okul hakikaten bitmez!
işlerin ters gittiği zamanlarda ki klasik serzeniş cümlesi. öyle bir biter ki denir bunu diyen kişiye,ve iki seçenek sunulur...:)
hacettepe'nin 2yıllıklarının batıkent'te düz bir lisede öğretimin olması,
ulaşımın zorluğu,
ikinci öğretim olması ve bu nedenle gece öğretim görmenin zihinsel,bedensel,ulaşım sorununun iki katına çıkmasını sağlayan sorunlara yol açması,
okulun elektronik, telekom vb. bölümleri ve bir de kalanları nedeniyle abaza dolu olması,
fizik öğretmeninin çok bilmiş olup öğrencilerle bilgi paylaşımına üşenmesi,
merdiven işkencesi,
sınıfta yemek yemenin yasak olması,
öğretmen giriş kapısından girip çıkamamak... *
özellikle radyo-tv öğrencilerinin (bkz: ya sabır), (bkz: bu okul bitmez) şeklinde verdiği tepkilerden sadece birisidir.
ulaşımın zorluğu,
ikinci öğretim olması ve bu nedenle gece öğretim görmenin zihinsel,bedensel,ulaşım sorununun iki katına çıkmasını sağlayan sorunlara yol açması,
okulun elektronik, telekom vb. bölümleri ve bir de kalanları nedeniyle abaza dolu olması,
fizik öğretmeninin çok bilmiş olup öğrencilerle bilgi paylaşımına üşenmesi,
merdiven işkencesi,
sınıfta yemek yemenin yasak olması,
öğretmen giriş kapısından girip çıkamamak... *
özellikle radyo-tv öğrencilerinin (bkz: ya sabır), (bkz: bu okul bitmez) şeklinde verdiği tepkilerden sadece birisidir.
üniversiteli serzenişi.
-seni neden sürekli erkeklerden korumaya çalıştığımı itiraf ediyorum kızım..
-despotsun ondan baba,biliyorum.amacın canımı sıkmak.
-yok kızım..ben geçmişte senin yaşındaki kızlara yaptıklarımı hatırlıyorum.senin başına da onların gelmesini istemiyorum.
-anlatsana bana ne cevizler kırdın hehehe..
-despotsun ondan baba,biliyorum.amacın canımı sıkmak.
-yok kızım..ben geçmişte senin yaşındaki kızlara yaptıklarımı hatırlıyorum.senin başına da onların gelmesini istemiyorum.
-anlatsana bana ne cevizler kırdın hehehe..
sınavları, önünde duran bir dağ zanneden öğrencinin ufka bakıp bakıp söylendiği sözlerdir. tabi içinden de geçendir. bunu düşüneceğine sınavlara asılsa, bu cümleyi telaffuz etmek aklına bile gelmeyecektir.
(bkz: aydınlık günler)
(bkz: aydınlık günler)
"istatistik maliyet, hayatta geçilmez.
bu okul 4 senede, 6'n bitmez."
mısralarında da değişik kullanımları mevzuttur.
bu okul 4 senede, 6'n bitmez."
mısralarında da değişik kullanımları mevzuttur.
her dönem finallerden sonra söylenen söz. ama bunun siniriyle okulu bırakıp giden de olmaz. paşa paşa kalır dersinden oturur.
100% ingilizce ile diferansiyel denklemler, mekatronik veya kontrol mühendisliği yüzünden kurulan cümle.
-6 senede bitiririm ya çok da zor değil nedir yani dandik dandik bileşikler..ayol kitaba bak yarısı resim haha hem zaten tüm kemik isimleri de mühim değildir ya hepsini ezberlicek halimiz yok!
-ya şimdi 20yim okul bittiğinde 29 olsam bi sene de tus oh 30da mis gibi uzmanlığa başlıcak doktorum
bu değişim gerçekleşirken sıklıkla telaffuz edilen cümledir..şaka maka korkutur..
-ya şimdi 20yim okul bittiğinde 29 olsam bi sene de tus oh 30da mis gibi uzmanlığa başlıcak doktorum
bu değişim gerçekleşirken sıklıkla telaffuz edilen cümledir..şaka maka korkutur..
her üniversite ögrencisinin ögrencilik hayatı boyunca söyledigi ilk olarak ilk senenin vize sonrasında söylenmeye başlayan ve ilerleyen senelerde giderek daha sık söylenmeye başlanan sıkıntıları giderme cümlesi.. altın kural ise *
- bu okul bitmez abi.
+ biter biter bırak sızlanmayı.
- biter evet biter.
+ anladın sonunda yani.
- evet,biterde benden geriye bişey kalır mı onu anlamadım.
+ ??*
+ biter biter bırak sızlanmayı.
- biter evet biter.
+ anladın sonunda yani.
- evet,biterde benden geriye bişey kalır mı onu anlamadım.
+ ??*
7 dersin 6sından kalıp daha ilk dönemde, dönem uzattıktan sonra akıldan geçen ilk şey...
bilgisi olan varsa allah rızası için söylesin kurtarma imkanı var mı? umutsuz durumda mıyım?*
bilgisi olan varsa allah rızası için söylesin kurtarma imkanı var mı? umutsuz durumda mıyım?*
(bkz: bu çocuk okumaz)
Bir Zekirdek üyesidir kendisi.
güncel Önemli Başlıklar