bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- bir kızla dalga geçmek6
- yalnızlık edebiyatı13
- bulunduğun koşullarda mutlu olmak3
- askerliğin gençler için faydalı olması6
- ikinci defa askere gitmek6
- tai lung42
- gizli hesap6
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- en sevmediğin insan tipleri7
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- mavi göz7
- akrep3
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması2
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- claudian clouds22
- gece vardiyası yazarlar4
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- özbek kadınlar14
- mudanya da ido deniz otobüsünün iskeleye çarpması2
- kahverengi gözlü olmak4
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- islam'ın hak dini olması6
- sözlük whatsapp grupları13
- friedrich hegel la bi cay icek12
- uludağ itiraf10
- namazın amacı6
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- eva murati3
- yalnız ölmek4
- pazar gecesi3
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- melissa vargas7
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- önlenemez mhp yükselişi2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- sarapci koala47
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- iyi geceler6
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- tupac amaru shakur2
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- çok zeki olmayan çok düşünmeyen güzel kız2
- kitap kapakları3
bmw nin tarafımdan en beğenilen modelidir. sabahlara kadar kullanılsa bıktırmayan arabadır. Allah sahibine bağışlasındır.
audi a3'ün eline su dökemeyecek olan alettir.
anahtarındaki tuşla kapıları açtığınızda kapı kollarından aşağıya doğru yanan xenon ışıklar ile geceleri kalabalık mekanlarda hemen ilgi çeken arabadır. düz yolda 90 km/s sabitlediğinizde ortalama 6-7 lt arası yakıt tüketir. diğer arabalardan bir farkı da arka camlarının sonuna kadar inmesi ve aküsünün bagaj'da stepne yerinde olmasıdır. stepne bulunmaz bu arabalarda lastikleri patlamadığı için.
zannedersem sınıfındaki tek arkadan itişli otodur.
normal bir servis ziyaretinden bile en az 1000 ytl domalıp çıkmayı göze alan 'fukaraların' bmw'si.
fiyatı 58.500 ytl ile 98.000 ytl arasında değişen araba. pek ucuz.
fukara bmw'si değildir. bmw 3-serisinin müşterilerinin yaş ortalaması 58 olunca, bmw gençlere yönelik olarak bu arabayı piyasaya sürmüştür.
120 olanı ve beyazı makbuldur. 116 olanı alınmaz. o ne öyle 1,6 litrelik motora sahip bmw mi olurmuş canım. ayıp ayıp. sonra fakir fukara bmw si diye gülüp geçerler arkanızdan.
yeni kasa 1 serisinin fotoğrafları piyasaya düşmüş. fevkalade çizgilere sahip bir otomobil olmuş yine. adından çokça bahsettireceğe benziyor. biraz daha öfkeli bir dış görünüşe sahip. uzmanlar hem performans hem az tüketim açısından minideki gibi önden çekiş mi yoksa yine arkadan itiş mi olması konusunda henüz bir karara varmış değil.
serinin en performanslı modeli 135i PORSCHE CAYMAN'e kafa tutabilecek bir arabadır.
http://www.youtube.com/watch?v=1R-RJnc8rnc
http://www.youtube.com/watch?v=1R-RJnc8rnc
günden güne gözüme daha güzel görünen araç.
audi a3
mercedes a serisi
rakip felan değildir, bir de bmw 1 m coupe çıksın ozaman görürüz audi yi.
(bkz: audi den nefret etmek)
edit büdüt: *
audi a3
mercedes a serisi
rakip felan değildir, bir de bmw 1 m coupe çıksın ozaman görürüz audi yi.
(bkz: audi den nefret etmek)
edit büdüt: *
önümüzdeki yıllarda yenisi çıkacak olan 1 serisinin önden çekişli olması bekleniyor. üretim maliyetlerini kısmakla ilgisi olabileceğini düşünüyorum.
önden çekişli felan olmayacaktır , hatta bmw mini yi arkadan çekişli yapma niyetinde olduğu duyulmuştur.
önden çekişli olmayacak bmw modeli. aşırı beslemeli küçük hacimli motorlarıyla dikkat çeken otomobil,arka tasarımının güncel polo ya hayli benzemesiyle doğal olarak eleştiri oklarına sebep olacaktır.
116d dizel modeli yakın zamanda türkiye de satışa sunulacak. şu anda fiyat listesinde 28 bin küsür euro bir fiyat biçilmiş ve gerçekten çok iddialı. birçok vw müşterisinin aklını çelecektir.
135i ve 130d dışındakilerin anlamsız olduğu bmw modelidir.
bir bmw fanı olarak, yüz karamızdır.
bir bmw fanı olarak, yüz karamızdır.
gereksizdir.
bu seriye ait 6 silindirli, 3.0 litre twin-turbolu motora sahip 1.35i adında harika bi modeli bulunmaktadır. gerisi tıraştır;
http://www.otoyenilik.com...tge/bmw-135-hartge-05.jpg
http://www.otoyenilik.com...tge/bmw-135-hartge-05.jpg
arabanın dibidir, hipotenüsüdür.
michael schumacherler her ne kadar beğenmese de şekli yeter.
https://www.youtube.com/watch?v=jx-gZk6z3Rc
michael schumacherler her ne kadar beğenmese de şekli yeter.
https://www.youtube.com/watch?v=jx-gZk6z3Rc
alınmaz abicim.bmw alıyosan duruşu,heybeti,performansı için alınır.o paraya daha ne markalar ne modeller bundan daha akıllıca olabilir.
fiyatının onda biri etmeyen arabadır. aynı sınıftan audi a3'ün yanından bile geçemez. donanım olarak bi bok yoktur, gaza bastığınızda araba gitmez. üzerinde bmw amblemi olduğu için prim yapmıştır, gerisi tıraştır.
yeni kasasıyla kendine hayran bırakmış, bütün kötü imajını silmiştir. fark yaratan bir araç haline gelmiştir.
bayan aracidir.
ecnebi memleketlerde her siniftan araba kullanan birisi olarak soyleyecegim sudur ki; fiyat-performans acisindan almaya deger bir arac. ilk bakildiginda biraz pahali evet ancak siz fakir bmw' si diyen banka memurlarina aldanmayin, o yol tutus, idrive secenegi, verdigi guvenlik hissi digerlerinden kat be kat ustun. birde bunun yerine audi a3 alirim diyenler varki, gercekten guluyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar