bugün
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi6
- sözlükte sizi kim tanıyor21
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler18
- 14 temmuz 2026 fransa ispanya maçı3
- geri zekalı demek hakaret mi3
- hiç fuhuş yaptınız mı9
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- kiraz cicegi kolonyasi45
- karşı cinste hayran olunan özellik4
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız21
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı5
- yenilen ilk dayak2
- melkor4
- şimdiki aklım olsa4
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- israil'in lübnan da evleri havaya uçurması2
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- meyveli soda içen erkek7
- trakyalı kadın isimleri4
- karadedeler olayı5
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- fıstık gibi kızın ter kokması4
- dabbe bir cin vakası2
- ateist6
- göksel ve teoman evlenseydi ne olurdu5
- 34 yaşına dek sevişmemiş erkek3
- 2026 dünya kupası30
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- kar fırtınasında kış gecesi at arabasında uyumak2
- messi vs maradona7
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- tencent hy33
- örgüt mensubu5
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- geceye bir şarkı bırak3
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- türk kızlarının keko adam sevmesi4
- moskova da robot kuryeye hallenen türkler3
- ahmet telli6
- anın görüntüsü11
- mehmet okuyan12
- amedspor forması hediye eden sevgili3
- kim kimin fakesi10
- barok kız2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- chp de 7 il başkanının görevden alınması4
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri9
- arkadaşlar ben hapise giriyorum3
yg entertainment'in 2016 yılında çıkarmış olduğu mottosu "blackpink in your area" olan k-pop grubu.
üyeleriyse lisa, jennie, rose ve jisoo. Lisa Tayland doğumlu, geri kalanları ise güney kore'den.
Grup iki rapçi iki vokalden olusuyor, ayrıca yanılmıyorsam billboard a giriş yapan ilk kız k-pop grubu olarak geçiyorlar.
Şarkıları kendi çaplarında oldukça güzel ve dinlenmeye değer. Uluslararası alanda ise etkinlikleri ve hayran kitleleri gün geçtikçe artıyor.
görsel Rose
görsel Jennie
görsel Lisa
görsel Jisoo
üyeleriyse lisa, jennie, rose ve jisoo. Lisa Tayland doğumlu, geri kalanları ise güney kore'den.
Grup iki rapçi iki vokalden olusuyor, ayrıca yanılmıyorsam billboard a giriş yapan ilk kız k-pop grubu olarak geçiyorlar.
Şarkıları kendi çaplarında oldukça güzel ve dinlenmeye değer. Uluslararası alanda ise etkinlikleri ve hayran kitleleri gün geçtikçe artıyor.
görsel Rose
görsel Jennie
görsel Lisa
görsel Jisoo
Bir birine has yeteneği olan Rose, Jennie, Jisoo ve Lisa adlı kişilerden oluşan bir 4 kişilik ulusal kız grubudur.
Lisa grubun ana dansçı, lider rapper, alt vokal ve grubun küçüğü. Ayrıca grubun yaramaz erkek kardeşi gibidir.
Jennie ana rapper ve lider vokal.
Jisoo vokal, grubun yüzü ve fake maknae denir. Öyledir de.
Rose ana vokal ve lider dansçı.
Billboard'a BTS ardından giren 2. , kpop kız grupları arasından giren 1. Kız grubudur.
Ayrıca Dua Lipa ile yaptıkları iş birlikleri ileride yayınlanacak. Dediğim gibi grup ulusal olduğu ve koreli olmalarına rağmen avustralya yeni zelanda da yaşadıkları için ingilizcelerinde bir sorun yok bu yüzden iyi şeyler ortaya çıkacak gibi.
Son olarak her insanın mutlaka izlemesi gerken 'Blackpink funny moments' ve 'Blackpink English Time' videoları vardır. izleyipte hönkürmeyen tek insan
(bkz:
Lisa grubun ana dansçı, lider rapper, alt vokal ve grubun küçüğü. Ayrıca grubun yaramaz erkek kardeşi gibidir.
Jennie ana rapper ve lider vokal.
Jisoo vokal, grubun yüzü ve fake maknae denir. Öyledir de.
Rose ana vokal ve lider dansçı.
Billboard'a BTS ardından giren 2. , kpop kız grupları arasından giren 1. Kız grubudur.
Ayrıca Dua Lipa ile yaptıkları iş birlikleri ileride yayınlanacak. Dediğim gibi grup ulusal olduğu ve koreli olmalarına rağmen avustralya yeni zelanda da yaşadıkları için ingilizcelerinde bir sorun yok bu yüzden iyi şeyler ortaya çıkacak gibi.
Son olarak her insanın mutlaka izlemesi gerken 'Blackpink funny moments' ve 'Blackpink English Time' videoları vardır. izleyipte hönkürmeyen tek insan
(bkz:
Playing with fire,
boombayah,
don't know what to do,
whistle,
kiss and make up,
solo,
ddu-du-ddu-du,
kill this love,
as if it's your last,
forever young.
boombayah,
don't know what to do,
whistle,
kiss and make up,
solo,
ddu-du-ddu-du,
kill this love,
as if it's your last,
forever young.
Kendilerini dünya starları sanan balon grup.
Özellikle Jennie'yi hiç sevmiyorum kendini bir bok sanıyor. insanların ona insan chanel demeleri aşırı cringe. Sahnede aşırı tembel, ne şarkı söyleyebiliyor ne de dans ediyor.
Özellikle Jennie'yi hiç sevmiyorum kendini bir bok sanıyor. insanların ona insan chanel demeleri aşırı cringe. Sahnede aşırı tembel, ne şarkı söyleyebiliyor ne de dans ediyor.
26 Haziran'da How you like that şarkıları çıkmıştır.
Ağustos'ta da bir şarkı bekleniyor.
Ağustos'ta da bir şarkı bekleniyor.
Başarılı bir kadın kpop grubu, yg entertainment'e bağlı 4 kisilik bir grup. Uyeleri lisa, jennie, jisoo ve rose'dan olusuyor. Kisa zamanda kolayca ün topladilar.
lisa için çocuğunu kesicek insanlar tanıyorum olm ben.
allam bide gülüşü var ki ömre bedel.
Şarkılarına değinmek istemiyorum "how you like that" idare eder.
allam bide gülüşü var ki ömre bedel.
Şarkılarına değinmek istemiyorum "how you like that" idare eder.
Kuşkusuz çok tatlı üyelerden oluşan k-ilahi grubu.
O grup ne güzel gruptur o kızlar ne güzel kızlardır. Maşallah.
selana gomez bunlarla düet yaptı sanırım şarkıyı beğenmedim. selena yı severdim gözümden düştü.
Kuşkusuz güzeller güzeli 4 kız, güzel dans ve müzikten oluşan k-ilahi grubu. Jisoo ve Lisa <3
asker arkadaşlarım tuşlu telefonlarda dinleye dinleye, en sonunda beni de dinlemeye alıştırdıkları kore müzik grubu. kendi aralarında k-pop gibi bir tarz uydursalarda, bu grubun yaptığı şarkıların tarzı trap'tir. aşırı derecede elektronik müzik dinleyen biri olduğum için, tarzlarını çözmek o kadar zor olmadı.
tarz muhabbeti dışında, sadece 3 tane şarkılarını ultra beğeniyorum. diğerlerini dinlemedim, dinleseydim belki onları da beğenebilirdim. en sevdiğim ise;
https://youtu.be/IHNzOHi8sJs
diğer sevdiklerim ise biri "kill this love", biri de radyoları işgal eden "how you like that'tir.
tarz muhabbeti dışında, sadece 3 tane şarkılarını ultra beğeniyorum. diğerlerini dinlemedim, dinleseydim belki onları da beğenebilirdim. en sevdiğim ise;
https://youtu.be/IHNzOHi8sJs
diğer sevdiklerim ise biri "kill this love", biri de radyoları işgal eden "how you like that'tir.
Harika şarkıları ve müzik videoları olan grup.
en sevdiğim şarkısı staydir. Kısa ve net.
Ağustos'ta geri döneceği söylenen guney koreli tatlı müzik grubu. Yanlız jennie'nin hakkının çok yenildiğini düşünüyorum. Linç manyağı edildi kız amk
4 u de CEO olmaya karar vermis. Kendi muzik markalarini kurmuslar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar