bugün
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- tai lung44
- 0 0 713
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı27
- sözlüğün en bohem yazarı5
- 30 ağustos zafer bayramı13
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- baldız baldan tatlıdır3
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı2
- türklerin türkiye de asimile olması3
- rafael leao33
- sarapci koala'nın akp'li olması4
- tarihsizlik3
- cem yılmaz7
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- aleksey batrakov11
- murat ağırel3
- rafael leao victor osimhen leroy sane9
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- mustafa kemal atatürk6
- galatasaray korkusu2
- tom holland5
- muhabbeti sarmayan kız3
- fenerbahçe24
- menzil cemaati ne üretiyor9
- salo or 120 days of sodom filmini izlemek2
- övülmekten hoşlanmayan insan2
- ne kadar şanslı birisin2
- futbol10
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sarapci koala73
- junko furuta2
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı2
- tarkan'ın saçlarını kestirmesi2
- 30 ağustos 20262
- süper lig6
- yeğen2
- ingilizler5
- s'i l v'e r m'i s t5
- arkadaşlar hesabı silicem14
- sözlük yazarlarının nahları9
- ben geldim naneler8
- günün sözü23
- antipanik12
- türk hava yolları2
entry'ler (7)
bir anda popülerliğini kaybedivermiş mobil oyun. ayrıca rovio tarafından da ağzına sıçılmıştır.
App store dan diğer güzel versiyonları gibi kaldırılmadan önce güncellemelerle reklam zımbırtısını oyuna iyice yeğlediler. daha sonra level geçmek için yıldız zımbırtısını oyuna eklediler. En sonunda da eskiymiş de, uyumluluk sorunuymuş da diye bahane uydurup app store'lardan kaldırılmış bir oyun. daha sonra ise yok efendim yeniledik daha eskisi gibi sade güzel cillop angry birds diye ücretli bir şekilde app storelara geri koydular malum oyunu. daha bir şey demiyorum. Öyle unity'den angry birds yapıp yenilendi diye piyasaya geri döndürmek her yiğidin harcı değil mi zannediyorsun sevgili rovio. Ekibinin hakkını yememeliyim belki angry birds epic,space,go gibi farklı kulvarlarda harika iş çıkaran oyunlar sürdün piyasaya, fena iş yapmadın. Daha sonra animasyon yaptın, kuşların ana kimliği filmindeymişçesine hava tanıdın kuşlara haydi onu da yok sayalım. Hadi candy crushtan gaza geldin uyduruk gubbirik oyunlar cıkardin onu da es geçelim. Peki ya bu durum? Klasik angry birds oynamayi da mı ayrıcalıklı hale getirmek istiyorsun şimdi. Yüzüne tükürülesisiniz sevgili rovio.
App store dan diğer güzel versiyonları gibi kaldırılmadan önce güncellemelerle reklam zımbırtısını oyuna iyice yeğlediler. daha sonra level geçmek için yıldız zımbırtısını oyuna eklediler. En sonunda da eskiymiş de, uyumluluk sorunuymuş da diye bahane uydurup app store'lardan kaldırılmış bir oyun. daha sonra ise yok efendim yeniledik daha eskisi gibi sade güzel cillop angry birds diye ücretli bir şekilde app storelara geri koydular malum oyunu. daha bir şey demiyorum. Öyle unity'den angry birds yapıp yenilendi diye piyasaya geri döndürmek her yiğidin harcı değil mi zannediyorsun sevgili rovio. Ekibinin hakkını yememeliyim belki angry birds epic,space,go gibi farklı kulvarlarda harika iş çıkaran oyunlar sürdün piyasaya, fena iş yapmadın. Daha sonra animasyon yaptın, kuşların ana kimliği filmindeymişçesine hava tanıdın kuşlara haydi onu da yok sayalım. Hadi candy crushtan gaza geldin uyduruk gubbirik oyunlar cıkardin onu da es geçelim. Peki ya bu durum? Klasik angry birds oynamayi da mı ayrıcalıklı hale getirmek istiyorsun şimdi. Yüzüne tükürülesisiniz sevgili rovio.
Ağustos'ta geri döneceği söylenen guney koreli tatlı müzik grubu. Yanlız jennie'nin hakkının çok yenildiğini düşünüyorum. Linç manyağı edildi kız amk
Eti'nin bwbek buskivisi olmasina rağmen milyonların yemeye devam ettiği bisküvi.
Petıbör'ün arasına bandırma koyardık lokum değil.
Az önce uygulaması çökmüş kaliteli bir sözlüktür.
Ne kadar nefret etsek te seneler sonra sardığını anladığım dizinin başrölü.
The surferer and the witness ve siren song of the counter culture albumleri ile insana punk rock'ı sevdiren gruptur. Logoları da isimlerine tam uymustur.