bugün

sözlük e gelmesi sürekli takıldığı web sitesinin kapanması gibi bir sebep yüzünden olan * , ama iyi ki gelmiş dediğim. entrilerindeki özene ve güzelliğe hasta olduğum, güzel insan. arkadaşım işte bu benim deyip gurur diyebileceğin tiplerden.. *
(bkz: black or white)
beşiktaş,altay,newcastle united,juventus,tottenham vb takımlardan birisini tuttuğunu düşündüğüm yazar. * *
karaoke insanı.*
zirveye fotoğraf makinasi getirmeyi akıl edebilmiş insan.göbek attığım kareler varsa silmesini rica ediyorum burdan.
kıvırcık saçları ve bütün şarkılara eşlik etmesiyle* boq yeme zirvesinde tanıştığım, hemşerim yazar bayan.
çok manalı bir zirvede tanıştığımız yazar. fazla muhabbet edemediğimizi düşünüyorum, bir sonrakine açığı kapatmak dileğiyle efendim.
krishna'ya ait makineyi kendisinin sandığım yazar *. limon sevenlerden. repertuarı geniş baya, yerli / yabancı çıkan her şarkıya eşlik ediyor. sadece bursa'da değil, ankara'da da görüşelim yazarı.
piercing'i süper tatlı yazar. gülşen şarkılarına bile eşlik etti, bravo. *
eşlik ettiği şarkılarda hafiften salınarak dans etmeside gözden kaçmayan mimar adayı kişi.
(bkz: altay)
küçük de olsa çikolatalı bisküvi paylaştığım, neskafemin içinde kahve olmadığının bizzat şahidi yazar. resmen suydu yhaa.. *
aynı kumpire kaşık bandığımız yazar,*tekrar görüşmek üzere efendim.
oyuncak bebek misali lüle lüle saçları olan pek bi sevimli yazar. *
nickname'ini duyunca herkes gibi benimde beşiktaşlı zannettiğim sonradan işin aslını öğrendiğim , en kısa zamanda michael jackson'ın black&white klibini kendisine göndereceğim sıcak insan.
nickname'ini duyunca herkes gibi benim de beşiktaşlı zannettiğim sonradan işin aslını öğrendiğim ama yine de sonra beşiktaşlı yapmak için çalışmalarıma başlayacağım yazar.
bursa zirveye doymak bilmiyor zirvesinde tanıştığım, güler yüzlü, arkadaş canlısı, eğlenceli insan. *
nickname'ini duyunca meşhur bir bilgisayar oyunu olan black&white ile bir ilgisi olduğunu düşündüğüm ama yanıldığımı farkettiğim yazar. beşiktaş mı? yok o hiç aklıma gelmedi.*
nickini inkar eden yazar. cıvıl cıvıl renkli kişiliğine seçtiği nicke bakın.

--spoiler--
-sahi ya nick neydi senin?
+blackandwhite
-zuhahahaha, oldu canım, ben de zall...
--spoiler--

ironi yapıyor herhal...
beni gece gece gülme krizine sokmuş bünye.sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi. *
© copyright 2005 - 2026