bugün
- am okşama4
- şu an ihtiyacım var dediğin şey3
- milletin anasına küfretmek2
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor2
- türk kızı egosu6
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- hızlı para kazanmanın yolları12
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- evlenmeden önce karıyı ekspertize sokmak3
- demet evgar2
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor7
- güzel huylu kezo4
- yazarların imza parfümleri14
- zaman baba zaman anne zaman çocuk3
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- uranyum ve roket2
- futbol fanatiklerinin birer aptal olması4
- vajinizm2
- erkekler neden az yaşar10
- tramer kaydı olan kız4
- saygıdeğer birader yazarlar5
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- yobazla muhafazakar arasındaki fark3
- biat kültürü3
- al kardeşim elimi verdim sana2
- halil ergün2
- bir insanı sevmek12
- pkk nasıl biter5
- 2026 dünya kupası23
- dünya11
- mutluluğun fark edilmemesi9
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- artık sevmeyeceğim2
- yaratıcı çıkma teklifleri4
- çırılçıplak şekilde ağlayarak ana haber seyretmek5
- yargıcı3
- wowturkey3
- toz yumrususun unutma2
- magnum yemenin lüks sayıldığı yıllar5
- türkiye'deki suriyeli sayısı 2 milyon 265 bin3
- kemal kılıçdaroğlu19
- futbol17
- kıskanmak7
- lise5
- akp aslında yok her şey dekor5
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı13
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler8
- bidat2
çıldırmış olmalı yazarı. bir şeyler olmuş ama bizler anlayamadık. *
yazar..
ilgili mod. modere yeteneği olduğunu sezdiğim yazar.
kendisinden yapmasini rica etigim iki istegimi yerine getirmis yazardir. tesekkuru bir borc bilirim.
senin benim gibi bir yazar.
derinden yazar.
coşkun bir yazar. *
coolhand'deki ak 47 headshotları unutulmayan eski cs oyuncusu.tee önceden ja klanı oyuncusuydu * * * * . (bkz: time internet cafe) (bkz: ja vs yt) (bkz: hey gidi günler)
an itibari ile bize offline görünen moderasyon görevlisi. ayrıca bunu yaptığım üçüncü kişi. nihahaha
yazarlara önemli not; dikkat edin lan küfr filan etmeyin sakın sözlükte. *
yazarlara önemli not; dikkat edin lan küfr filan etmeyin sakın sözlükte. *
sorulan sorulara gayet güzel ve uzun cevaplar veren hatta bu cevapların kaliteli ve güzel seçilmiş cümleler olduğu gözümden kaçmayan, ilk intibada çok iyi bir izlenim bırakan, bazen lafı carrt diye gediğine oturtup kişiye başka cümle kuramamasını sağlayan, kalemi istediğinde güçlü olabilen bir yazar.
girdiği her entryde heroes etkisi aşikar olan pek beyefendi yazar..
tam böyle kötü-şaşkaloz-piç gibi halimde yardımcı olmuş * saygılar sevgiler yazarı..
tam böyle kötü-şaşkaloz-piç gibi halimde yardımcı olmuş * saygılar sevgiler yazarı..
(bkz: ben onun cocuklugunu bilirim)
Kutupsal Form aka Penguen (00:38):
abi
diyerek girişmişim dert çözme konusuna, sonrasında ise
Kutupsal Form aka Penguen (01:07):
vay be
işte tam tamına, bu kadar dakika problemimi çözmeye adamıştır kendini. * helaldir. bilgisayar ve bilimum teknolojik alet konusunda gayet yardımcıdır kendisi.
abi
diyerek girişmişim dert çözme konusuna, sonrasında ise
Kutupsal Form aka Penguen (01:07):
vay be
işte tam tamına, bu kadar dakika problemimi çözmeye adamıştır kendini. * helaldir. bilgisayar ve bilimum teknolojik alet konusunda gayet yardımcıdır kendisi.
kendisine herhangi bir şey için her başvuruşumda efendiliğiyle öne çıkan moderatör.
kaliteyi hissedersin...
tek kelimeyle helal olsun dediğim mod. yaklaşık 30 dakikadır bıkmadan usanmadan uğraşmış, browser'ımdaki derdime çare bulmayı başarmış insan.
daha önceden "arap dölleri" diye yazdığı bir entry vardır. Daha sonra kuran-ı kerim'in 3 ayetini birleştirip kendi mantık çerçevesinde -ki o ayetlerden o sonuç çıkmazdı- yorumlama yapmış. Şimdi de "Gudik" demiş... ne diyelim mod olmak sanırım bir ayrıcalık getiriyor heralde insanlara... ya da mod olmasının verdiği sorumlulukların bilincinde olunması gerekir...
gudikliğin anlamını tekrardan sentez etmesi gereken yazar.
geçmiş olsun dileklerimi sunduğum moderatör. çok geçmiş olsun...
anlam veremediğim "bezli" bir iletisi vardı birkaç gün önce. acep sargı bezinden mi geliyordu ? ameliyatla mı ilgiliydi ? herhalde...
evet, bÂhsedildiği gibi gerçek bir yönetici havasına sÂhip. korkutuyor insanı, bir iki mesaj atıp "abi nasılsın" diyesim var ama yok "sana ne" derse ne cevap veririm, onu düşünüyorum.*
iyi laf uzatırım ben. geçmiş olsun... * * * * *
evet, bÂhsedildiği gibi gerçek bir yönetici havasına sÂhip. korkutuyor insanı, bir iki mesaj atıp "abi nasılsın" diyesim var ama yok "sana ne" derse ne cevap veririm, onu düşünüyorum.*
iyi laf uzatırım ben. geçmiş olsun... * * * * *
sözlüğün en önemli moderatörü. formatı tam olarak uygulayıp uygulamaması tartışılır ama yazarlarla arasına en çok mesafe koyanı...
lan bir geçmiş olsun diyeceğim, laf salatası yaptım yine... yeni gördüm, geçmiş olsun...
lan bir geçmiş olsun diyeceğim, laf salatası yaptım yine... yeni gördüm, geçmiş olsun...
öküzlüğümden dolayı ameliyat olduğunu yeni öğrendiğim kendisinden bu konuda özür dileyip geçmiş olsun dediğim yazar.
kendisine gönderdiğim özel mesaja cevap göndermemiş yazardır. heyecanla bekliyoruz. ayrıca kendisine geçmiş olsundur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar