bugün
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur12
- koklayarak öpmek17
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması10
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri9
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- koklayarak insan tanımak7
- akp kazandı11
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- fatma betül sayan kaya12
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- sözlüğün embesillerle dolu olması8
- siyahi peygamber olmaması8
- şuan dinlediğin şarkı8
- hamburgerciler bu kadar eti nereden buluyor3
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- usualsuspect'i tedavi ettirmek4
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- online listesinde 70 yazar olması2
- dünya52
- koklayarak öpen erkek3
- kendini doktor sanan tıbbi malzemeci3
- çingene mahallesinde mokar diye bağırıp kaçmak4
- otobüste hava atmak için açılacak kitaplar3
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- anın görüntüsü29
- morkstar yazdı bunu12
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- atatürk'ün çanakkale kumandanı olması4
- dolunay2
- gocu32
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti5
- s'i l v'e r m'i s t11
- beraber sözlüğün içine edeq mi tatlı kıs5
- bir ilişkinin olmazsa olmazı3
- libido artışı2
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi6
- morkstar11
- şampuanı ve sıvı sabunu sulandıran ebeveyn2
- koklayarak öperken burna kaçan minyon kız2
- üründül plaza4
- ali tarakcı'nın tutuklanması2
- ter kokan kızların daha samimi olması3
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- hem sırrı süreyyacı hem atatürkçü olmak4
- gocunun elleri9
- günün özeti3
toplum arasında "büyüklere göre" şeklinde bilindiğine şahit olunan çikolata türü.
tadı dondurulup kalıba sokulmuş orta şekerli kahveye benzer. tadımlık bir çikolatadır, fazla yenirse mideyi bayabilir.
tadı dondurulup kalıba sokulmuş orta şekerli kahveye benzer. tadımlık bir çikolatadır, fazla yenirse mideyi bayabilir.
kalp hastalıklarına karşı koruyucu ve tansiyon düşürücü özelliğe sahip olan çikolata türüdür.
rezil bir tada sahip çikolata. çikolata bile değil. çikolata dediğin tatlı olur, acı lan bu. allah belanızı versin.
küçükken "sadece büyükler yiyebilir" formatıyla bildiğimiz ve gözümüzde oldukça çok büyüttüğümüz ama büyüyünce hiçte büyütülecek bir şey olmadığını anlayınca sütlü çikolataya tercih etmediğimiz hoş bir lezzet.
sevmediğim çikolata denilen lanetin en nefret ettiğim çeşidi.
beyaz çikolatayla yarışamayacak çikolatadır. kakao yüzdesi fazla olduğunda acıdır ve pek sevilmez. ama türk kahvesinin yanında falan hoş olabilir.
ilk bulunan çikolatadır ve bazılarına fazla acı geldiğinden süt katılarak acı tadı azaltılmış ve bugünkü sütlü çikolata haline gelmiştir.
adına şarkılar yapılan çikolata çeşidi. (bkz: tuğba özerk)
hayatımdaki en mükemmel şeydir. zevktir, hazdır, eğlencedir. hayattan alınan zevkin kendisidir, ağzı sulandırandır. bağımlılığımdır.
not: krize girdim lan! bitter bulun bana.
not: krize girdim lan! bitter bulun bana.
an itibariyle beni dünyanın en mutlu ve en huzurlu insanı yapan şeydir. çikolatanın bir kısmını, daha sonra tadarım düşüncesiyle kenara koymama rağmen, bu bünye dayanamayıp hepsini bir çırpıda mideye indirmiştir. süperdir, harikadır, bundan daha tatlı bir şey yoktur.
(bkz: eti)
(bkz: eti)
(bkz: bihter çikolata)*
aslen çikolatanın en yararlısı ve en makbulüdür. eritilip kadehin kenarlarına sürülürse ,her yudumda içkiyle muhteşem bir kombinasyon olur.
%70 den aşağısı kakao oranı olanı çakma bitter olan çikolata.
Çikolatanın hasıdır, alıştıktan sonra sütlü çikolatalar pek bir yavan gelmektedir.
acı çikolatadan zevk alanların tercihi. acı çikolata mı olur be!
kalp krizini önlediği gerekçesiyle ev arkadaşımın annesinin her sabah 1/4 paketini yediği çikolata türü.
Bağışıklığı güçlendiren,antioksidan görevi yapan ve günde 50 ila 70 gram yemenin zararı olmayan çikolata.
fazla yememek gerek. içiniz bayılır. off su lazım acilen.
beyazının, fıstıklısının, fındıklısının yanında esamesi okunmayacak çikolatadır
aynı zamanda antep fıstıklı ise
-bir çikolata ile neler yapılabilir?? konulu kısa film bile çekilebilir yani o derece hoş
-bir çikolata ile neler yapılabilir?? konulu kısa film bile çekilebilir yani o derece hoş
bu çikolatayı sevmek doğuştan gelen bir özelliktir sonradan falan sevemezsiniz.tam bir bitter çikolata bağımlılığım çocukken başladı ve sağlığa yararı oldukça fazladır,antioksidan özelliği yüksektir.
sevmem. seveni de anlamam, ulan çikolata bu, bitteri mi olur!
özelliklede magnumun portakallı bitteri yemelere doyulmaz. insan kendinden geçer, başka alemlere dalar, kendini dünyadan soyutlar. öyle güzeldir bu bitter çikolatalar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar