bugün
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz10
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- işkembe çorbası seven kız6
- pul biberli pilav6
- pasifler apartmanı4
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- şeker hastalığı9
- duygusal boşluğunu doldururken hpv kapan kız3
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak6
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız3
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar18
- söğüşçü aco7
- özel sektör de çalışmak11
- en ılık burç5
- tekerlek toplayan cocuk4
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi10
- cahit berkay3
- sovyet sosyalist cumhuriyetler birliği2
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- avokado yiyen insan2
- cihangir solcusu3
- kızlar buraya bakar mısınız7
- ellerim bos gonlum hos14
- ruh hastası aktiviteleri6
- memurluk2
- aç kalınca fare yemek3
- celayir emmi beynim zaten zongliiii2
- arapçayı kutsal sanan gerzek4
- galatasaray büyüklüğü14
- muslettin amca5
- arkadaşlar bakar mısınız14
- yazarların anlık durumları3
- mini etek topuklu ayakkabı fileli çorap üçlüsü2
- şanlıurfa şehir hastanesi6
- işkence çorbası2
- genelevim4
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- lukaku vs abdülkerim6
- ermenice6
- gece vakti sokakta saksafon çalmak2
- sözlüğün en dandik en tırto yazarı2
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- vincenzo montella8
- ben geldim naneler6
- küçük park2
- kemal kılıçdaroğlu5
- yaşlılık2
- beyaz yaka yazilimci3
yakıt değil yağ yak.
-bisiklet.
-bisiklet.
bence bisiklet kullanım oranının düşük olmasının büyük sebeplerinden bir tanesi işyerlerinde duş alma olanağının olmayışı. mesela ben şimdi ofise gelirken bisiklet kullansam yaklaşık 30 dakikalık tempolu bisiklet parkurundan sonra sırılsıklam olurum. ama hemen 5dakika duş alsam kurulansam üstümü giyinsem toplam 10dakikada tekrardan köle moduna girebilirim.
Sportif binek.
kıbrısta birkaç dost ile akşamları, off günlerimizde pedallamak istediğimiz hede. bayağıdır gündemimizdeydi fakat yoğunluk, aralıksız geçen yağmurlu günler vs. engel oluyordu.
havalar ısınıyor ey dostlar! pedallayalım..
güzelim benim..
görsel
havalar ısınıyor ey dostlar! pedallayalım..
güzelim benim..
görsel
beni otobüs belasından kurtaran 2 tekerlekli ulaşım aracım. hem spor hem taşıma. süper bir icat.
kullanicisina saglik katan ulasim araci.
Kücük yastan beri binerim bu vasuitaya. artik hobi icin edindim. ugrasmak istiyorum boya vs isleri gibi.
bu konuda tecrübesi olan var mi ki?
Kücük yastan beri binerim bu vasuitaya. artik hobi icin edindim. ugrasmak istiyorum boya vs isleri gibi.
bu konuda tecrübesi olan var mi ki?
Bugün bir arkadaşım bana yeni bisikletinin fotosunu attı.
Bisikleti çok beğendim, ben de alayım bir tane bundan diye düşündüm.
4600 euro dedi...
Çok kaliteli bisikletler var, çok...
Bisikleti çok beğendim, ben de alayım bir tane bundan diye düşündüm.
4600 euro dedi...
Çok kaliteli bisikletler var, çok...
En sevdiğim aracım. Zaten bir tek bu var. Yazlıktayız şimdi. Normalde burada hırsızlık olmazdı. Komşu çocukları bahçeye bırakıyorlar bisikletlerini gece. Ben de hep arka tarafa koyarım yıllardır. Ama bir şey dürtmüş gibi geçenlerde gittim kilit aldım buna. Şerefsizler kilidi zorlamışlar gece. Ortada atılı 3-4 bisiklet varken neden kilitli olanı çalma merakı anlayamadım. Yasağa duyulan ilgiden ileri mi geliyor yoksa?
Sürmesini bilmediğim vasıta. Yaş 32 bu arada.
çok kere düşüp yaralanmama sebebiyet veren alet. bundan mütevellit kendileriyle bağımı kopardım.
görsel
seksi bir sevgiliniz varsa normalden daha keyifli olabilecek spor. aktivite
seksi bir sevgiliniz varsa normalden daha keyifli olabilecek spor. aktivite
ceg;
o gece bu gece
ben o piliçin bisikletiyim aşırı süratı seviyor ve ben ona diyorum sür hadi sür.
o gece bu gece
ben o piliçin bisikletiyim aşırı süratı seviyor ve ben ona diyorum sür hadi sür.
ismi latincedir aslında. bi 2 siklet daire-teker.
dünyanın en vefakar ulaşım aracı bence. ne alaka "vefakarlık" ile denecek. evet belki ama, bindiğim zaman öyle geliyor bana nedense. mesela aklıma geldi bir örnek. diyelim ki yolda bıraktı, ne onu bir yere bırakabilirsin, ne de kendini. elinde sürersin en yakın bisiklet tamircisine.
liseye gidene kadar iki teker tecrubem hic olmadı bilmezdim kullanmayı. yanında kaldıgım akrabamın oglunun vardı nasıl ozenirdim ona ucarım kullansam derdim icimden. bir gun insafa geldi ufak tefek bir seyler ogretti ve yokus asagı tek basıma gitmemi soyledi oysa tam bilmiyordum henuz. bisiklet asagı dogru hızlandıkca hızlandı, panikte devreye girince yavaslayamadım. yolun hemen bitiminde kuafor salonu vardı o hızla nasıl daldıysam iceri kırmadık sey bırakmamıstım tabi tonla azar bir de tokat yedim ardından.
bu aralar sürmeye baya heveslendiğim ancak sokak köpeklerine karşı ne yapılmasını merak ettiğim nesne. sokak köpekleri bisiklete karşı biraz psikopatça davranıyor biliyorsunuz.
yokuş inerken korktuğum için yokuş aşağı sürmüyorum.
bacak kemiğimi ezmiş alet.
kimine göre ulaşım kimine göre spor kimine göre ise oyuncak olan iki tekerli mükemmel alet. yol, şehir ve dağ, katlanabilir diye dört farklı modelde satılır.
ülkemizde sayılı serbest kullanım alanı varken batı ülkelerinde kendisine özel bir şerit ayrılmış ulaşım aracı.
Bisiklet sadece bir araç ya da spor biçimi değildir.
Bisiklet, bir yaşam tarzıdır, kültürdür, evrenle barışık olmaktır.
Bisiklet, bir yaşam tarzıdır, kültürdür, evrenle barışık olmaktır.
Bisan al ucuz onlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar