/53
Var lan, ciddi ciddi.
moderatörlerin stres atma yeri haline gelmiş olan ''etkin ve hızlı çözüm bulma aracı''.
görsel *
en sevdiğim mor ve ötesi şarkısı.
sözlüğün gayet yerinde ve hızlı çalışan bir bölümü.
kolay gelsin.
muhteşem bir mor ve ötesi şarkısıdır.
entry leri paylaşmak için ahsar da paylaş butonu isteği, yerli malına destek şeklindeki dertler sıkıntılar.
insanın her türlü sıkıntılı zamanını ifade edebilecek sözlere sahip güzel bir mor ve ötesi şarkısı.
mobilde kullanmaya başlanan şey. Zall çok sağol reis.
sonunda mobile gelmiş hede. darısı donuzun başına.
mobilde yeni mesaj eklenemeyen hede. zall düzelt şunu lan allahsız.
açtığım başlık neden başka yazar adına gözüküyor.
olsa ne yazar olmasa ne yazar şeysi, hesapta hızlı ve etkin çözüm bulma aracı. at yalanı sikeyim inananı. saat 9.30dan beri bir derdime deva olamamış hede.
an itibariyle işinin başında sorunlara 4 dakika içinde cevap verebilen bir mod.un olduğu yer. 24 saatte anca cvp aldığım sorunuma, sorun kalmadığında 4 dakika içinde cevap verebilen birinin, birilerinin olması gözlerimi yaşartmıyor değil, ağlamak istiyorum.
mor ve ötesi'nin, unutulmayacak parçasıdır.

klibinin sonunda, çöp kutusuna bağırıyor.
kuyuya bağırır gibi..
midasın kulaklarıııı....
Isteklerin yerine gelmediği sistem hesabımın kapatılması için 4. Ticketimi attım az önce. Bunda da olmazsa yazarlara kufretmeye başlayacağım o zaman silerler galiba.
sözlük biraz daha düzgün bir ortam olsun saikiyle kullanmaya kalktıkça insanı çoğu seferde pişman eden, üstelik genelde çok geç yanıt (ve sık sık beraberinde ergen mod "ayar"ı) gelen; velhasıl çoğu yazarı kullanımından giderek soğutan sözlük fasilitesi.

(bkz: bir derdim var yaşanmışlıkları)
Bir derdim var. Evet. Herkes bana eksi veriyor. Acaba nickte mi bi sorun var anlamadım ki.
sözlük acemisi yazar beyanatı.

yanda bir derdim var butonu var. yaz oraya alırsın cevabını. başlık açmak niye yahu?
sözlükteki dertlere derman olma aparatı.
Başvurduğum fakat moderasyonun bir süre bekletip şuan da inceleniyor yazısını verip bir de ona beklettigi dert butonu.
mor ve ötesinin yıllarca dinlesemde sıkılmayacağım şarkısı.
mor ve ötesi'nin en güzel şarkılarından birisi. ayrıca mustafa hakkında herşey filminin de film müziğiydi sanırım.
Neden çaylak oldum sevgili moderatör bi çıkarsanız.
bazı konularda moderasyona ulaşmak için kullanılan aparat.

eskisi gibi ulaşamazsınız. erkekseniz kızlar kadar çabuk ulaşamazsınız.

bekleyin.
Niye kimse ilgilenmiyor lütfen artık cezamı kaldırın yada neyse yazar oluyum eskisi gibi.
© copyright 2005 - 2026