bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- gocu'ya özgürlük11
- silvermist3
- gocu'nun çaylaklık durumu kaldırılsın7
- yazılımcıların maaş pazarlığında yaptığı hatalar3
- gocu10
- fon mağdurlarının ana para iadelerini beğenmemesi4
- dincilerin insanların yaşamına karışması2
- kahve ve sigara ile yağmuru izlemek4
- farklı mısın4
- yeşil parka giyen kız5
- fatma betül sayan kaya49
- orta yaşlıların birbirilerine kanki demeleri2
- tüik ve enag'ın eylül enflasyonu verileri3
- sözlük hesabını sil perileri4
- senden benden trilyonları çalanlar5
- ne yazarsam yazayım çaylak olmuyorum4
- sabahları nefret edilen şeyler11
- arkadaşlar beni neden sevmediniz3
- 4 ekim 2026 konohafest saldırısı3
- sarımsak6
- ideal bira bardağı3
- riyad da ikinci mekke ittifakı toplantısı3
- cin filmleri4
- pazartesi sabah 7 de spor salonuna giden insan3
- yıldız tilbe kızılı2
- cemil ipekçi2
- arkadaşlar çok uykum var2
- hepinizden nefret ediyorum ama tek başıma da canım2
- şiiri ayak kokan kadın3
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- türk korku filmi klişeleri3
- sözlük gıybeti12
- pazartesi sabahı erken kalkmak için bir neden3
- pizza5
- pizza margarita4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi8
- italya türkiye maçı saat 21 45 te atv de3
- hangi tatlısınız10
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- akp seçmeni16
- anın görüntüsü20
- nasıl birisiniz8
- iwf yapay zeka çocuk istismarı materyali artışı2
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları3
- cin musallat olan kişi nasıl anlaşılır3
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması43
- asrın soygunu14
Bugün hakkında son kez yazacağım, daha fazla yazmak istemediğim yazar.
--spoiler--
1-) her yazarın başka yazarları saygı ve format çerçevesinde eleştirme hakkı vardır, kimse karışamaz.
2-) bir yazara olumsuz eleştiride bulunmak ortalığı karıştırmak değildir. Lütfen ayrımı iyi yapınız.
--spoiler--
Kendisinin beni kırdığını belirtir, üzüntümü dile getirmek ister, saygılarımı sunarım. iyi günler…
--spoiler--
1-) her yazarın başka yazarları saygı ve format çerçevesinde eleştirme hakkı vardır, kimse karışamaz.
2-) bir yazara olumsuz eleştiride bulunmak ortalığı karıştırmak değildir. Lütfen ayrımı iyi yapınız.
--spoiler--
Kendisinin beni kırdığını belirtir, üzüntümü dile getirmek ister, saygılarımı sunarım. iyi günler…
Önümüz bayram ve ben 9 gün tatile çıkıyorum. Bak bu kadar netim format ve saygı çerçevesinde en pis şamatanın konusu olduğunda sakın ağlama.
herkesin saygı ve format çerçevesi içerisinde istediğini sevme/ sevmeme, istediğini övme/ eleştirme hakkı bulunduğunu önemle hatırlatmak istediğim değerli yazar. neticede hepimiz insanız ve bizi beğenen de olacaktır, beğenmeyen de. bunu kabul etmek zorundayız. unutmayalım.
saygılarımı sunar, bugünlük kendisi hakkında daha fazla yazmak istemediğimi belirtmeyi uygun görürüm. lütfen sizi sevip saydığım gerçeğini de unutmayınız. iyi günler...
saygılarımı sunar, bugünlük kendisi hakkında daha fazla yazmak istemediğimi belirtmeyi uygun görürüm. lütfen sizi sevip saydığım gerçeğini de unutmayınız. iyi günler...
Format dahilinde yazıyor olmak birinin nickaltına sürekli yazma, milletle versuslamayı doğru kılmıyor. Seninle direk yada endirek muhatap olan var mı yok? Rahat bırak insanları.
istek üzerine donuza eklemediğimi belirtmek istediğim değerli yazar. çok sevsem de öz eleştiri yapmadığını görmek bana derin üzüntü veriyor. kendisini sevsem ve saygı duysam da saygı ve format çerçevesinde hakkındaki fikirlerimi belirtmekte özgür olduğuma dikkatini çekmek ister, saygılarımı sunarım.
edit: şamata konusunda ölçülü davranmamasının söz konusu olması da beni üzüntüye sürükleyen bir başka durumdur. saygı ve format çerçevesinde belirtmek isterim.
edit: şamata konusunda ölçülü davranmamasının söz konusu olması da beni üzüntüye sürükleyen bir başka durumdur. saygı ve format çerçevesinde belirtmek isterim.
hala kendisini erkek zannedenler olduğunu söyleyen güzel nickli yazar...
Bu bip bip miydi. Bir harfin lafı olmaz.
görsel
görsel
Ürkütücü bir yazar.
Kadın mı değil ki dayı o.
hala biraz kırgın olsam da, yazdıkları birazcık beni yorsa da genelde çok sevdiğim yazar.
Sen kadınsın kadın kabul et şunu.
çok tehlikeli hatun. ayakkabını koyuyorsun fiyatını koyuyor sana. yada ne bilim ayağının resmini koyuyorsun zoom yapıp kıllarını gösteriyor. felan. efbiay gibi kadın maşallah.
hahahahaha çiş muhabbeti çok şirin.
fenerbahçe maçını izmirden canlı izlemiş. bu da demek oluyorki fenerbahçeli ve izmirlidir.
nedense gözümde hep david tennant gibi canlanan biraz sempatik, biraz ciddi yazar.
Allah affeder; kulusun
Bik bik affetmez aklınızda bulunsun leaaağn.
Bik bik affetmez aklınızda bulunsun leaaağn.
erkek sanki. neyse.
Erkek mi kadın mı anlamadığım garip ürkütücü bir yazar.
kendisini affederek barış yapmaya çalıştığım halde şahsıma karşı alaycı bir tutum ile yaklaşmasına anlam veremediğim yazar. umarım yeni bir uçurum açılmaz aramızda. bu konuda ben görevimi yaptım, herkes şahittir. kendisinin tutumuna göre karar vermeye devam edeceğim.
başkalarının diyaloğumuz hakkındaki yorumlarını önemsemeden zeytin dalı uzattığım değerli yazar. aramıza üçüncü bir şahsın girmesine gerek olmadığını düşünüyorum.
Cinsiyeti hâlâ merak konusu olan yazar. Çözen yazsın lütfen:/
ince detaylara bakarak bu sefer cinsiyetini çözdüm.
sonunda kendi açımdan affedip donuz listesinden çıkartarak takibe aldığım değerli, feci sempatik, beni affetmesini dilediğim yazar. mutlu ve yakın olsun.
sözlükteki mizah içeren entrylerini pek sevdiğim yazarlardandır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar