bugün

beşiktaş

Vay amk hemen şenol güneş e sallamışlar.

Ama bir gerçek var. Beşiktaş ın kanatlarını felç edersen bu takım uçamaz uçmakta çok zorlanır. Ha yinede ligde en büyük şampiyonluk favorisi bu takım. Ancak avrupa da bu kadar beleş gol attırtmazlar bu takıma. Bugün kasımpaşa ya atılan ilk gol öncesi daha pas çıkar çıkmaz aha gol dedim ve gol oldu. Kasımpaşa bekleri caner orta yapsın diye çabaladı saymadim ama caner 10-15 arası orta yapmıştır bugün. 2.gol de öyle geldi zaten talisca nın fırsatçılığı da cabası.

Beşiktaş bu şekilde ligde yine şampiyon olur çünkü rakipleri zayıf durumda ama avrupa soru işareti maalesef çok zorlanır bu takım. Ha güzel kura gelirse ayrı gruptan çıkar ama ötesi zor.

Şenol güneş çok acayip adam ve bu kadroyla uefa avrupa ligine giderse finali zorlayabileceğini yine hesap edecektir. Bu entry buraya bırakayım beşiktaş ı gruptan çıkarmak için değil grupta 3.yapıp uefa ya gitmek için çabalayacak görürsünüz.

Bana kalırsa bende aynı fikirdeyim bu kadro şampiyonlar liginde çeyrek final falan görür de karşısına bayern-real-barca-psg gibi takımlar gelirse madara olur orada kalır ama uefa da kupaya uzanma ihtimali hiç zor değil.
© copyright 2005 - 2026