bugün

/782
Hayattır. Candır.
yarın napoli'den fark yiyecek takım.
Gündemde kalabilmek için saldırılan takım.

Levent nazifoğlu kim amk.

Gündeme gelebilmek için eski beşiktaşlılara yardırmış ezik.

En çokbizi konuşacaksınız demiş çakma erol büyükburç.
Bu akşam şampiyonlar liginde boy gösterecek efendi takım.
görsel
sürüngenler. görgüsüz, kültürsüz, barbar markajinizla gene çıtayı dusureceksiniz. efendi efendi yenilmeye bakin.
yenilmeye kendi uçağıyla giden takım.
http://www.sporx.com/gala...l-ucak-cok-SXHBQ293684SXQ

birisi uçaktan bahsetmiş. thy ile ilk anlaşan takımlardan da olduğumuzun haberi yok sanırım. beşğiktaş ufak fabrikası mı kurdu haberimiz yok amk.
görsel
(bkz: eziklik)
şike teşebbüsünde bulunanları kulüpten içeri sokmayan efendi takımdır. bazıları gibi baştacı ya da başkan yapmaz.

evrakta sahtecilik yapan adam şu an türk futbolunun da başına beladır.

ayrıca o kupayı da beşiktaş iade etmiştir.
Tinerci balici toplama merkezi.
semt bizim, aşk bizim.
her ŞL katılımında mutlaka büyük bir takımı yenen, terketmeyen ama ara sıra acı çektiren sevgili.

(bkz: psg)
(bkz: barcelona)
(bkz: chelsea)
(bkz: liverpool)
(bkz: man utd)
(bkz: napoli)
(bkz: 9 aralık 2003 sparta prag lazio maçı)
yukarıdaki maçın acısını (bkz: 6 aralık 2016 dinamo kiev beşiktaş maçı) ile çıkaracaklardır.
maç kazandıran kalecisi olan takım.
yalnız fena koyduk, çok iyi koyduk, zevkle koyduk.
beck'e 1.7 m euro ödüyorsa hata yapan takımdır.
napoli galibiyeti ile 1,5 milyon euro'yu kasasına koymuş takım.

http://www.habergzt.com/b...-kasasini-doldurdu/23094/
tek bir maçta ülkenin yarısını g.t etmiş güzide takım.
hazmedeceksiniz...dün ki galbiyet o salyasını akıtanlara kazık olsun
çok kaliteli kadrosu var.

marcelo, caner, gönül, adriano, inler, atiba, oğuzhan, tolgay, talisca, q7, aboubakar cidden üst seviye oyuncular.

bunların yanına takım ritmini sekteye uğratmayacak, sıkı görev adamları ( fabri, beck, necip, cenk, olcay, ömer vesaire ) da eklendiğinde işleyen bir harman oluyor.

ilk şl maçından sonra söylemiştim, bu takımın git gide daha iyi olacağını düşünüyorum diye ki o benfica maçında da rakibi elimizden kaçırmıştık. beşiktaş, yeni sezon başladıktan neredeyse 2 hafta sonra kurulmuş ( transferlerini bitirmiş) bir takım. zamana ihtiyacı vardı, hala da var.

eski defterleri açmak istemiyorum ama geçen yıl şampiyonluğu getiren 4 oyuncunun ( atiba, oğuzhan, sosa, gomez ) ikisi ayrıldı diğeri sakatlıktan sezona tam manasıyla başlayamadı. beşiktaş istemediği şekilde hem kadrosunu hem de oyununu değiştirmek zorunda kaldı.

şahsi görüşüm hala %50 siyle oynuyor. buna rağmen sezonda namağlup; benfica ve kiev maçlarında talisca ya yapılan penaltılar verilse şl de 9 puanla liderdi bu takım. bu üç maçlık seride de benfica ve napoli maçları deplasmanda oynandı.

benfica ve kiev maçında yediğimiz gollere girmiyorum bile.

ama ne yazık ki bu takım; dış düşmanları yetmezmiş gibi sürekli kendi taraftarından dayak yiyor. aras oynamıyor diye şenol güneş'e '' ırkçı '' diyeni bile gördüm.

beyler, 3.5 sene önce bu kulüp ne haldeydi. şimdi napoli maçını geçtim kazanmayı kaybedebilirsin de; napoli deplasmanında her takım kaybedebilir ama kora kor oynadı.

kıymet bilin, bilmezseniz tüpçü orada duruyor. ve işin kötü tarafı da istifası isteniyor.

bakın; spor medyasını az biraz takip ediyorsanız beşiktaş'a saldırıların ne boyutlara ulaştığını fark etmişsinizdir. beşiktaş eğer devre arasına ligde zirvede ve şl de de gruptan çıkmış olarak girerse işler çok değişecek. hele gelecek sezon takımın kombineleri ve yayın gelirleri boşa çıkıyor, artı olarak ffp kısıtlamalarından kurtuluyoruz. hem de gs borç için arazi satarken; hem de fener ffp kısıtlamasında ve hali hazırdaki kadrosu duman olmuşken.

anlamıyorsunuz, farkına varamıyorsunuz. beşiktaş bu seneyi başarıyla atlatırsa, bir daha zor frenlenir. o yüzden legal/ illegal her şekilde saldırıya uğruyor bu takım. medyasından sosyal medyasına; federasyonundan mhk sına.

unutmayın; bu sezon beşiktaş'ın kurtuluş savaşı'dır. hem herkes bize düşman derken hem de takımınıza bir tekme de siz atmayın.
tüm gün müdürden azar işit, sikimsonik insanlarla yüz göz ol, milyonlarca insan gör derken beynim iptal oluyor. o akşam beşiktaş'ın uefa şampiyonlar ligi maçı var. unutma ha. iptal olan beynimi düzeltmem için bunu unutmamam gerek.

giriyorum eve. üzerimdeki her boku çıkartıyorum. terlemekten donuma yapışan aletim kırış buruş olmuş anasını satayım. etrafındaki kıllar arap sakalı. ev zaten bok yuvası, saatlerce hava girmemiş, 5 dakika daha pencereyi açmasam kendi pisliğimde boğulacağım.

kitliyorum evin kapısını. isterse kapıda bekleyen alexis texas olsun gene açmayacağım ulan, gün içinde zibilyon tane insan görmüşüm zaten. telefonu kapalıya alıyorum. gün içinde düzenli olarak arayıp beyin siken teyzeoğlu, evde süt kaldı mı diye soran komşu, sikimsonik whatsapp grupları... hiçbiri yok, orospu çocuğu grahambell telefonu icat etmemiş lan daha.

saat olmuş 21.45, her bok hazır be oğlum. altımda beşiktaşlı şort, üzerimde beşiktaşlı forma, boynumda ''la vittoria sara nostra'' atkısı, odanın kliması da açık. sol elimde çerezler/cipsler, sağ elimde 50'lik efes bira. şampiyonlar ligi müziği heyecanlandırıyor, hakemin düdüğüyle birlikte tadını çıkarıyorum.

patronmuş, azarmış, stresmiş, boynu sıkan kravatmış... hepsi terrane anasını satayım, kafayı kırmışım. bak hayat çok güzel ya, beşiktaş falan..

(bkz: anlayamazsınız)
Renklilerin başlığı altında atıp tuttuğuna bakmayın. Aslında köpek gibi kıskanıyorlar beşiktaş şerefini ve takımını. Bir çok renkliden bu itirafı duydum.
kabul edelim ki türkiye'de en iyi yönetilen kulüp.
BU AKŞAM ANtalyaspora geçireceği 5 golü görür gibiyim.
© copyright 2005 - 2026