bugün

beşiktaş

çok kaliteli kadrosu var.

marcelo, caner, gönül, adriano, inler, atiba, oğuzhan, tolgay, talisca, q7, aboubakar cidden üst seviye oyuncular.

bunların yanına takım ritmini sekteye uğratmayacak, sıkı görev adamları ( fabri, beck, necip, cenk, olcay, ömer vesaire ) da eklendiğinde işleyen bir harman oluyor.

ilk şl maçından sonra söylemiştim, bu takımın git gide daha iyi olacağını düşünüyorum diye ki o benfica maçında da rakibi elimizden kaçırmıştık. beşiktaş, yeni sezon başladıktan neredeyse 2 hafta sonra kurulmuş ( transferlerini bitirmiş) bir takım. zamana ihtiyacı vardı, hala da var.

eski defterleri açmak istemiyorum ama geçen yıl şampiyonluğu getiren 4 oyuncunun ( atiba, oğuzhan, sosa, gomez ) ikisi ayrıldı diğeri sakatlıktan sezona tam manasıyla başlayamadı. beşiktaş istemediği şekilde hem kadrosunu hem de oyununu değiştirmek zorunda kaldı.

şahsi görüşüm hala %50 siyle oynuyor. buna rağmen sezonda namağlup; benfica ve kiev maçlarında talisca ya yapılan penaltılar verilse şl de 9 puanla liderdi bu takım. bu üç maçlık seride de benfica ve napoli maçları deplasmanda oynandı.

benfica ve kiev maçında yediğimiz gollere girmiyorum bile.

ama ne yazık ki bu takım; dış düşmanları yetmezmiş gibi sürekli kendi taraftarından dayak yiyor. aras oynamıyor diye şenol güneş'e '' ırkçı '' diyeni bile gördüm.

beyler, 3.5 sene önce bu kulüp ne haldeydi. şimdi napoli maçını geçtim kazanmayı kaybedebilirsin de; napoli deplasmanında her takım kaybedebilir ama kora kor oynadı.

kıymet bilin, bilmezseniz tüpçü orada duruyor. ve işin kötü tarafı da istifası isteniyor.

bakın; spor medyasını az biraz takip ediyorsanız beşiktaş'a saldırıların ne boyutlara ulaştığını fark etmişsinizdir. beşiktaş eğer devre arasına ligde zirvede ve şl de de gruptan çıkmış olarak girerse işler çok değişecek. hele gelecek sezon takımın kombineleri ve yayın gelirleri boşa çıkıyor, artı olarak ffp kısıtlamalarından kurtuluyoruz. hem de gs borç için arazi satarken; hem de fener ffp kısıtlamasında ve hali hazırdaki kadrosu duman olmuşken.

anlamıyorsunuz, farkına varamıyorsunuz. beşiktaş bu seneyi başarıyla atlatırsa, bir daha zor frenlenir. o yüzden legal/ illegal her şekilde saldırıya uğruyor bu takım. medyasından sosyal medyasına; federasyonundan mhk sına.

unutmayın; bu sezon beşiktaş'ın kurtuluş savaşı'dır. hem herkes bize düşman derken hem de takımınıza bir tekme de siz atmayın.
© copyright 2005 - 2026