bugün
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
- zayıf erkeklerin agresif olması9
- merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı8
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması8
- hiç arkadaşı olmayanlar ne yapıyor acaba4
- sözlükte kavga bile çıkmaması5
- kırk yaşına gelip hala sözlük yazarlığı yapmak4
- saraca finch house14
- ben kararımı verdim5
- sözlükteki şişmanlık güzellemesi3
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu6
- arkadaşlarla tatile gitmek2
- erkeği tahriş eden en ince ayrıntılar2
- besle kargayı7
- tansiyon ilacı içen yazarlar2
- bir erkeği markete yollamak4
- fırından alınan ekmeği dilimletmek4
- klima açıp yorgan altında uyumak4
- yanarak ölmek3
- reşit olmadan sözlük yazarı olmak4
- yaş yetmiş iş bitmemiş2
- arzu edilene ulaşıldığında anlam ifade etmemesi5
- sözlük kızları toplansın bir şey diyeceğim4
- sözlükte kaos olsun istenmesi2
- geceye bir 90 lar şarkısı bırak2
- atm'ye ateme diyen hanzo2
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri3
- şişman kızların çok neşeli olması7
- gianni infantino3
- fransızcadan türkçeye geçmiş kelimeler5
- yolda yırtılan market poşeti2
- günün şiiri23
- tulumba tatlısı9
- bir şeyler söyle2
- kadir inanır'ın kürt olması4
- işimizin başındayız uludağ sözlük2
- neşemizi öldürdüler4
- karı kıza para yedirir misiniz17
- küresel affetme günü3
- neşemizi de çalamazlar ya2
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- mutfağa su içmeye gidip tostla dönmek2
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı8
- istanbulda hava durumu5
- en çok hoşa giden doğa olayı11
- kadınların piç erkek tercihi16
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller10
- elle yiyip şişeden içenler5
- şişman kız vardı yuzır ne oldu ona3
napardım bilmem seni bir gün görmesem, sesini bile duymasam napardım bilmem.
remzin kartallar gibi manileri yen aş, layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş.
the second wife of fenerbahçe.
Ne olursa olsun twitter yasağına uyarak adına şanına çarşı'sına ayıp etmiş takımım, sevmeye doyamadığım.
istanbulun görmeye değer olan semti.
Hiçbir takımda olamayacak kadar yüksek arkadaşlık olgusuna sahip takım. Mesela oyundan çıkan oyuncu yerine giren oyuncaya ve hocasına sarılıp güle oynaya çıkabiliyor. Taraftar cezaları, stadyum eksikliği, sakatlar, cezalar, ekonomik sıkıntı, hakem hataları ve bir yıldız niteliğinde oyuncusu olmaması, bu kadar olumsuzluklara rağmen azda olsa hala şampiyonluk iddiası olması büyüklüğündendir.
yeni sezonda kombine fiyatları ve oturma düzeni muhtemelen şu şekilde olacak takımımdır.
http://imgim.com/7417incin3742275.png
http://imgim.com/7417incin3742275.png
bu sezonu 2. bitirmesi halinde çok büyük iş başarır takımı.
Akıl fukaralarının sözüm ona zeka oyunu yaptığını sandığı başlık.
Korkak tavuk ortega pankartı hala mı çıkmadı la dübürünüzden.
Korkak tavuk ortega pankartı hala mı çıkmadı la dübürünüzden.
Taraftarı birilerini iyi acıtmış takımım.
Nasıl bir acıysa artık.
Nasıl bir acıysa artık.
bir fenerbahçeli olarak bu sezonu 2. bitirmesini istediğim rakiplerimizden şerefli olanı.
2013-2014 sezonunu 3. lük ile bitirecek takımdır.
futbola siyaset karıştırdığı iddia edilerek her seferinde tu kaka ilan edilen kulübüm.
o zaman sormak istiyorum bu nedir aga?
görsel
biri bana şunu açıklayabilir mi?
istersen benim gibi kongre üyesi ol, istersen 750 yıllık beşiktaş sakini. sen siyasetine bir futbol takımı ile özdeşleşmiş sloganı alet edeceksin -ki o futbol takımına karşı ket vurmak için senin siyaset yaptığın parti cenahının son birkaç yılda elinden geleni ardına koymadığı bilinecek, üstüne son dönemdeki tape, ses kayıtları bok püsür de cilası olacak ve sen utanmadan halen böyle bir sloganı kullanacaksın ha?
yok ya.
kusura bakma zeynel okul, senin siyasi görüşün yüzünden 11 mayıs 2013 beşiktaş gençlerbirliği maçında bizim anamız sikildi, çoluk çocuk genç yaşlı yediden yetmişe inönüye veda edeceğimiz gün senin siyasi partinin başkanı ve aynı zamanda başbakan olan kişi ebemizi sikti. ömrümde ölüme o kadar hiç yaklaşmadım.
diyorum istersen benim gibi kulüp üyesi ol, kongre üyesi ol, divan kurulu üyesi ol bizi bağlamaz.
beşiktaş muhaliftir. her daim de öyle kalacaktır.
beğenmediğim ismail ünal'da has beşiktaşlı olmasına rağmen hiçbir zaman çıkıp beşiktaş şakşakçılığı yapmadı. resmiyetten öte beşiktaş ya da taraftarla ilgili söylem/eylem içerisinde bulunmadı.
sen selefin sibel çarmıklı gibi rantsal dönüşümü beşiktaş'a getirip güzelleştireceğiz edebiyatı yapacaksın, üstüne bunu beşiktaş taraftarına mal olmuş bir sloganla dile getireceksin ama bunları beşiktaş kulübünü ve taraftarını sikertmenin derdine düşmüş bir parti çatısı altında yapacaksın.
beşiktaş ağır taştır altında kalırsınız.
beşiktaş taraftarı muhaliftir, güce tapmamış, gücün yanında olmamıştır.
sen beşiktaşlı olmayı çok yanlış anlamışsın.
o zaman sormak istiyorum bu nedir aga?
görsel
biri bana şunu açıklayabilir mi?
istersen benim gibi kongre üyesi ol, istersen 750 yıllık beşiktaş sakini. sen siyasetine bir futbol takımı ile özdeşleşmiş sloganı alet edeceksin -ki o futbol takımına karşı ket vurmak için senin siyaset yaptığın parti cenahının son birkaç yılda elinden geleni ardına koymadığı bilinecek, üstüne son dönemdeki tape, ses kayıtları bok püsür de cilası olacak ve sen utanmadan halen böyle bir sloganı kullanacaksın ha?
yok ya.
kusura bakma zeynel okul, senin siyasi görüşün yüzünden 11 mayıs 2013 beşiktaş gençlerbirliği maçında bizim anamız sikildi, çoluk çocuk genç yaşlı yediden yetmişe inönüye veda edeceğimiz gün senin siyasi partinin başkanı ve aynı zamanda başbakan olan kişi ebemizi sikti. ömrümde ölüme o kadar hiç yaklaşmadım.
diyorum istersen benim gibi kulüp üyesi ol, kongre üyesi ol, divan kurulu üyesi ol bizi bağlamaz.
beşiktaş muhaliftir. her daim de öyle kalacaktır.
beğenmediğim ismail ünal'da has beşiktaşlı olmasına rağmen hiçbir zaman çıkıp beşiktaş şakşakçılığı yapmadı. resmiyetten öte beşiktaş ya da taraftarla ilgili söylem/eylem içerisinde bulunmadı.
sen selefin sibel çarmıklı gibi rantsal dönüşümü beşiktaş'a getirip güzelleştireceğiz edebiyatı yapacaksın, üstüne bunu beşiktaş taraftarına mal olmuş bir sloganla dile getireceksin ama bunları beşiktaş kulübünü ve taraftarını sikertmenin derdine düşmüş bir parti çatısı altında yapacaksın.
beşiktaş ağır taştır altında kalırsınız.
beşiktaş taraftarı muhaliftir, güce tapmamış, gücün yanında olmamıştır.
sen beşiktaşlı olmayı çok yanlış anlamışsın.
1903 kuruluş yılı olan klübümüzdür.
apolitikliğin nirvanası arkadaşlarımız vardır bu başlıkta.
apolitikliğin nirvanası arkadaşlarımız vardır bu başlıkta.
arkasından gelen galatasaray'ı hiç düşünmeden kalan maçlarını kazanması gereken takımım.
voleybolda, Bayan akımımız, CEV Challenge Cup finali ilk maçında Zarechie Odintsovoya 3-2 yenilmiştir.
voleybolda, Bayan akımımız, CEV Challenge Cup finali ilk maçında Zarechie Odintsovoya 3-2 yenilmiştir.
Kanserimin adı. Bu hafta puan kaybetmesen ölürdün amk. Seviyorm seni.
seni başka seviyorum sevgilim.
bahtsız takımdır..
Kaybettik ama olsun sevmekten başka çaremiz yok.
Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürmüştür. Teşekkürler. Ama ikinci olmanızı canı yürekten istiyorum. Ezeli rakibimiz galatasaraylılara sezon sonu şoku olur.
olcay'ı değenlendirmeyi yine 2 maç üzerinden yapan arkadaşlara sesleniyorum;
adam bu sezon hiç sakatlanmadı bırak yorulsun, koşmasın.
tanım; canım klübümüz. yensede yenilsede.
adam bu sezon hiç sakatlanmadı bırak yorulsun, koşmasın.
tanım; canım klübümüz. yensede yenilsede.
Fiziksel olarak berbattı.
Karabük hak etti.
Karabük hak etti.
SiyaH'ı yine beyaz'ını kıskanmıştır. Yeter onunla ilgilendiğiniz diyerek, tutup kolundan taraftarı yine kendi içine çekmiştir. sağlık olsun.
DEğişik insanlarız vesselam. en ufak bi şeyden dünyanın en mutlu insanları olabiliyorken, en ufak bi aksilikte asabi yanımızı ortaya çıkarıyoruz.
Bugün mazeret bulacak fazla bi şey yok, mustafa ikinci yarının başında hayatının golünü atsa çok şey değişirdi ama eneramo sezonunun golünü attı biz yenildik. iki senede arka arkaya 61. lig maçına çıkan olcay, diğer 60 maçta olduğu gibi bunda da çalım atamadı. Çalım atamayan bir kanat oyuncusu olarak ligde 18 gol bi o kadar da asistle oynuyor, ben bu adamı çözemedim. Tıpkı kerim ve ömer'in günahının ne olduğunu çözemediğim gibi.unutmadan;
şampiyon olmasak bile..!
DEğişik insanlarız vesselam. en ufak bi şeyden dünyanın en mutlu insanları olabiliyorken, en ufak bi aksilikte asabi yanımızı ortaya çıkarıyoruz.
Bugün mazeret bulacak fazla bi şey yok, mustafa ikinci yarının başında hayatının golünü atsa çok şey değişirdi ama eneramo sezonunun golünü attı biz yenildik. iki senede arka arkaya 61. lig maçına çıkan olcay, diğer 60 maçta olduğu gibi bunda da çalım atamadı. Çalım atamayan bir kanat oyuncusu olarak ligde 18 gol bi o kadar da asistle oynuyor, ben bu adamı çözemedim. Tıpkı kerim ve ömer'in günahının ne olduğunu çözemediğim gibi.unutmadan;
şampiyon olmasak bile..!
tamamen yanlış kadro planlaması ve yanlış transfer politikasının kurbanı olmuş takım.
bundan gayrısı gevezeliktir. yok çok yoruldu, yok hakemler çok kötüydü, çok sakat vardı vs. geçiniz.
bundan gayrısı gevezeliktir. yok çok yoruldu, yok hakemler çok kötüydü, çok sakat vardı vs. geçiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar