bugün

beşiktaş

futbola siyaset karıştırdığı iddia edilerek her seferinde tu kaka ilan edilen kulübüm.
o zaman sormak istiyorum bu nedir aga?
görsel

biri bana şunu açıklayabilir mi?

istersen benim gibi kongre üyesi ol, istersen 750 yıllık beşiktaş sakini. sen siyasetine bir futbol takımı ile özdeşleşmiş sloganı alet edeceksin -ki o futbol takımına karşı ket vurmak için senin siyaset yaptığın parti cenahının son birkaç yılda elinden geleni ardına koymadığı bilinecek, üstüne son dönemdeki tape, ses kayıtları bok püsür de cilası olacak ve sen utanmadan halen böyle bir sloganı kullanacaksın ha?

yok ya.
kusura bakma zeynel okul, senin siyasi görüşün yüzünden 11 mayıs 2013 beşiktaş gençlerbirliği maçında bizim anamız sikildi, çoluk çocuk genç yaşlı yediden yetmişe inönüye veda edeceğimiz gün senin siyasi partinin başkanı ve aynı zamanda başbakan olan kişi ebemizi sikti. ömrümde ölüme o kadar hiç yaklaşmadım.
diyorum istersen benim gibi kulüp üyesi ol, kongre üyesi ol, divan kurulu üyesi ol bizi bağlamaz.
beşiktaş muhaliftir. her daim de öyle kalacaktır.
beğenmediğim ismail ünal'da has beşiktaşlı olmasına rağmen hiçbir zaman çıkıp beşiktaş şakşakçılığı yapmadı. resmiyetten öte beşiktaş ya da taraftarla ilgili söylem/eylem içerisinde bulunmadı.

sen selefin sibel çarmıklı gibi rantsal dönüşümü beşiktaş'a getirip güzelleştireceğiz edebiyatı yapacaksın, üstüne bunu beşiktaş taraftarına mal olmuş bir sloganla dile getireceksin ama bunları beşiktaş kulübünü ve taraftarını sikertmenin derdine düşmüş bir parti çatısı altında yapacaksın.

beşiktaş ağır taştır altında kalırsınız.

beşiktaş taraftarı muhaliftir, güce tapmamış, gücün yanında olmamıştır.
sen beşiktaşlı olmayı çok yanlış anlamışsın.