bugün

/782
yalnızca adam olanların tuttuğu takımdır.
yalnızca reislerin tuttuğu takımdır.
bugün maçı olan takım.

KALKıN LAN BEŞiKTAŞ'ıN MAÇı VAR.
Ugur boral,escude ve m.akgun un yakismadigi takimdir.ve escude ilk onbir cikiyor.
yalnızca halkın tuttuğu bir takımdır.yalnızca adam gibi adamların tuttuğu takımdır... ancak herkesin tutamadığı takımdır.Bırakın herkes beşiktaşlı olmasın,o ayrıcalık bizde kalsın.
ne yapıp edip tromso'yu elemesi gereken takım. zaten yarın men edilecez, bari 1 sene mahrum kalalım avrupa'dan.
trömsö'nün amını peteğini dağatacak takımdır. herkes avrupa fatihi mi lan, di mi?*
Tromsöyü eleyecektir.

Almeida üç gollll...
asil insanların gönül verdiği takımdır. Türkiye'nin forza livornosudur.
başkan kişisi yine gündemi değerlendirmiş.

yahu senin kadar gündemi değerlendirip, bir gram olumlu sonuç üretemeyen bir insan da yoktur herhalde sayın fiko.

almeida ile haftaya uzatırız demiş yine.

fernandes'in de dürüst bir çocuk olduğundan bahsetmiş. yahu bırak iyiliğini, dürüstlüğünü sen sözleşmeden haber ver. bu yuvarlak yuvarlak konuşmaları bırak artık, geçen sene nisan, mayıstan beri fernandes'te sorun yok haftaya uzatırız diyorsun. hadi yahu.
bence en kaliteli taraftarlar barındırıran iyi günde kötü gün de takımını destekleyen kötü gün dostu taraftarlar barındıran türkiyeni nadide takımıdır.
laf atanların benim takımları tutmasını sağlayacak takımdır.
Tromsöye koymaktadır.
http://www.fanatik.com.tr...er_3_Detail_33_332428.htm
ilk 7 hafta içerisinde net bir görüntü ortaya koyacaktır.

Şu an bulanık görüyorum.
Bu aralar sıkça duyduğum "aley aley aley ooo" nakaratı olan besteyi bilen varsa bir pm kadar yakınım.
almeida veli ve escude gibi sınırlı kalitede oyuncularla sezon sonuna kadar tekleye tekleye gitmesi muhtemell takımımız.

iyi top oynuyor ancak kenar savunmacıları fazla ileri çıkmıyor bunun yanında stoperler fazla geride duruyorlar top bizdeyken mutlaka ve mutlaka yarı sahayı geçmeleri gerekiyor. yoksa tromsö gibi takımlara gol atabiliriz. bunun galatasaray ayağı da var.
Acilen sol bek transferi yapması gereken takım.
Ocakta transferle vakit geçirmemesini istediğim takım.
temsil ettiği kartal simgesine yakışmayan sönük ezik türk takımlarından ikincisidir. birincisi fenerbahçedir.
ısrarla söylüyorum oğuzhan özyakup için bir formül üretmesi gereken takım. kenarda bekleterek bu adamdan faydalanamazsın, sürekli oynatman lazım.

olcay gibi işi gücü top ezmek olan bir kazmada ısrar edeceğine, koy oğuzhanı orta sahaya. fernandesi sola yakın daha serbest oynat, hücumcu da bir sol bek al, bak bakalım neler oluyor. illa sağa bir net kanat, sola bir net kanat koymaya gerek yok. futbol artık o kadar klasik şablonlarla oynanmıyor.
1 gün de olsa huzurlu uyumamızı sağlayan hayat arkadaşı. Yarın her şey çok daha güzel olsun isterdik ama iyi günde Kötü Günde demeyi çok iyi biliyoruz.

edit: sevinmek için sevmedik biz seni.
Hergün bir başka iftirayla karalanan takımım.

Adalet istiyorum.
Sen adalet dağıt ben her türlü kalkarım.
Yeter ki adaletin Hz. Ömer adaleti olsun.
Tromsö'yü eleyerek giderini yapmıştır.
- tromsö faciası 2'yi yaşayacaksınız diyenlere,
- nasıl olsa diskalifiye olacaksınız isterse 10 atın diyenlere,
- size 30 binlik stad fazla 40 binlik stadı ne yapacaksınız diyenlere...

takımıyla, hocasıyla, iş günü olmasına rağmen olimpiyata koşup stada stad olduğunu hatırlatan 60 bin kişiylik muhteşem korosuyla.

UEFA'da şimdi ne halt ederse etsin. Gövde gösterimi ben perşembe günü ülkenin ulaşımı en kötü stadına 60 bin kişiyle çıkarma yaparak(tromsö'nün nüfusu kadar belkide) Tribün dersimi vermişim, takım inanmış,hoca bizden deli...
Bu sene almazsın seneye Daha da güçlü geliriz. Ayık olun!
(bkz: HER zaman her yerde en büyük kartal)
yarın bütün streslerden geçici olarak kurtulacak olan, son maçını 58 bin biletli (10 . dakikada kapılar açıldı) kişinin izlediği böyle giderse fedanın sonunda sefaya erecek takım.ayrıca tek büyüktür kendileri diğerleri beşiktaşı ilgilendirmez.
© copyright 2005 - 2026