bugün
- lamba5
- masa5
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- bir ilişkiyi kim yönetir17
- sandalye8
- velvet48
- pandela 319
- sanat2
- iblis3
- kürt hareketinin devşirme olması15
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- en gıcık olunan insan davranışı4
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek5
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen4
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- aleyna tilki5
- almanya5
- ciguli kral16
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- yapsam yaptım derim3
- sikişirken hüzünlenmek4
- amedspor12
- yeni sevgiliden beklentiler2
- elektriği ödeyen adam7
- mony tontana11
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- memduh bashgan9
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- brokoli3
- deniz göktaş34
- bik bik kaç yaşında10
- dimes'in 2026 yılında murat 124 hediye etmesi2
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı3
- ahtapot yemek9
- fondöten sürmek3
- samsung3
- yürüyüş flörtü9
- 2026 dünya kupası33
- evde kalmış kız kurusu7
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- xiaomi redmi a32
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- iki ayyaş5
- sokuk yazarlar3
- taksim delisi cenk4
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- sikmek icin entry ni beğendi6
- ümraniye de erkeğin iffetiyle oynayan kadın2
sampiyon olmasi %30 un uzerinde olan takim.
hem ridvan dilmen, hem sergen yalcin ki bence turkiyenin en kaliteli iki futbol yorumcusu, galatasarayi %70 sampiyon ilan ettiler. sebebide galatasarayin maclarinin iceride, besiktasin maclarinin deplasmanda yogunlasmasiydi.
simdi soyle bir istatistikten bahsetmek istiyorum. galatasaray'in ic saha performansi mac basina 2.36 (26/11) puan iken besiktasin deplasmanda mac basina performansi 1.81 (20/11) puan. ayni sekilde galatasayin deplasman performansi 1.61 puan iken, besiktasin ic saha performansi 1.69. simdi kalan maclari bu oran ortalamasiyla hesapliyalim. galatasaray 20.6 puan aliyorken, besiktas 17.62 puan aliyor. fikstur hesabina gore galatasaray 3 puan daha onde.
ozetle mesele fikstur ise bunun etkisi sadece 3 puan. buyuk ihtimal fenerbahce galatasaray macini fenerbahce kazanacagi icin. sartlar fiksture gore neredeyse esit. tabiki galatasarayin sampiyon olma olasiligi yuksek ama %70 biraz fazla gibi.
hem ridvan dilmen, hem sergen yalcin ki bence turkiyenin en kaliteli iki futbol yorumcusu, galatasarayi %70 sampiyon ilan ettiler. sebebide galatasarayin maclarinin iceride, besiktasin maclarinin deplasmanda yogunlasmasiydi.
simdi soyle bir istatistikten bahsetmek istiyorum. galatasaray'in ic saha performansi mac basina 2.36 (26/11) puan iken besiktasin deplasmanda mac basina performansi 1.81 (20/11) puan. ayni sekilde galatasayin deplasman performansi 1.61 puan iken, besiktasin ic saha performansi 1.69. simdi kalan maclari bu oran ortalamasiyla hesapliyalim. galatasaray 20.6 puan aliyorken, besiktas 17.62 puan aliyor. fikstur hesabina gore galatasaray 3 puan daha onde.
ozetle mesele fikstur ise bunun etkisi sadece 3 puan. buyuk ihtimal fenerbahce galatasaray macini fenerbahce kazanacagi icin. sartlar fiksture gore neredeyse esit. tabiki galatasarayin sampiyon olma olasiligi yuksek ama %70 biraz fazla gibi.
Liverpool istanbul'da oynanan maçta ses rekorlarını alt-üst eden Çarşı grubunun desteklediği takımdır.
kalkan götleri yine indirmiştir.
olcay'ın attığı golden sonra yedek kulübesindeki oyuncuların sevinmeleri görülmeye değer takım. Böyle saf bir sevda.
bugün webo'nun golünü verilmesini isteyen taraftar oraninin %70 oldugunu dusundugum takimim. hakemlerden cani en cok yanan biz oldugumuz icin fenerlileri anlayabiliyorum. ama besiktas'in inonu'de son derbiyi son dakikada attigi gol ile kazanmasi gozlerden yas getirmistir. ah ulan sow 3-4 adim daha kalemize yakin olsaydin ne olurdu lan ne olurdu?
dünkü maçtaki galibiyetine sevinemediğim takımım.
keşke hakemler maçı iyi yönetebilseydi. olsun biz de çok hakem kurbanı olduk deyip bunun arkasına saklanmayacağım.
keşke hakemler maçı iyi yönetebilseydi. olsun biz de çok hakem kurbanı olduk deyip bunun arkasına saklanmayacağım.
bazı fenerlileri kızdırmış kulüp. kuyruk acısı 90+3 TE vuku bulmuştur EfEnim. hala sağa sola 8-0 falan yazmaktalar.
(bkz: fenerbahçe-slavia prag 0-10)
(bkz: fenerbahçe-slavia prag 0-10)
türkiye sınırları dahilinde eziktaş, avrupa'da ise sekiztaş olarak bilinir. bu durumun değişmesi içinse çağlar geçmesi gerekmektedir!
bu haliyle 2 sırada olup sexy galatasaraylılar ve kuşların zorunu gitmiştir sen çok yaşa halkın takımı beşiktaş.
ölüsü renklilerin dirisine yetendir.
Son hayalim, son hasretim, son sözüm
Nar tanem, yutkunuşum, uyanışlarımın en güzeli
Takımım benim Takımım Takımım
Takımım benim.
Nar tanem, yutkunuşum, uyanışlarımın en güzeli
Takımım benim Takımım Takımım
Takımım benim.
son sözü söyleyendir. yense de yenilse de hep hayatın büyük kısmını doldurur.
iyi ki varsın kartalım!
iyi ki varsın kartalım!
şampiyonluk yakın yumurtaları kırın sloganına gönderme olarak, şampiyon olma durumunda evimde bir tencere menemen yapıp mahalleliye dağıtacağımı açıklıyorum buradan. fakir fukaranın da gönlünü almış oluruz hem.
not:fakir fukara bir beşiktaş'lıyım.
not:fakir fukara bir beşiktaş'lıyım.
dün biraz da hakem kayırmasıyla kazandıkları fener maçı sonrasında galatasaray ın da kayıpları düşünüldüğünde kafadan 8 puanı hüpletmiş olan takımdır. anladınız siz onu.
yine de berabere kalsalardı iyiydi...
zöge: genç kartalcıklar rahatsız haliyle...
yine de berabere kalsalardı iyiydi...
zöge: genç kartalcıklar rahatsız haliyle...
bir fenerbahçeli olarak takdir ettiğim takımdır.
kazandıkları için tebrik ederim, gerek sözlükte gerek sosyal medyada seviyeli bir şekilde galibiyet kutlamaları, arkadaş takılmaları yapmaları ayrıca saygı değer. maçtan beri sosyal medyadaki tüm seviyesiz kültürsüz ergen dalga geçme muhabbetleri maçla alakası olmayan gs taraftarı tarafından yapılmakta.
kazandıkları için tebrik ederim, gerek sözlükte gerek sosyal medyada seviyeli bir şekilde galibiyet kutlamaları, arkadaş takılmaları yapmaları ayrıca saygı değer. maçtan beri sosyal medyadaki tüm seviyesiz kültürsüz ergen dalga geçme muhabbetleri maçla alakası olmayan gs taraftarı tarafından yapılmakta.
dünyanin onde gelen ingiliz fanatizmiyle ve holiganligi ile yarisan taraftara sahip tek takım.
son maçta kalite(niang) + alman disiplininde yetişme(olcay) = 90+3'te bile gol atma. formülünü yakalamış takım. yerli fener defansının nefesi yetmedi o kontraya.
koyu bir fenerbahçeli olmama rağmen dün kazanmalarına üzülmedim. eğer o maç berabere bitseydi o zaman üzülecektim. ayrıca fenerbahçenin de bu futbol ile şampiyon olmasını istemiyorum. gol attıktan sonra geri çekile çekile daha ne kadar maç vereceğiz allah bilir. bak beşiktaşa. gol attıktan sonra da saldırdı ve attı bir gol daha.
haysiyetsiz galatasarayı durdurması gereken takımdır ayrıca. kendilerini şampiyon olarak görmeyi de çok isterim. camiaca kenetlenme örneği gösterdiler bu yıl. inşallah fenerbahçe kadıköyde yenecek galatasarayı ve beşiktaşa şampiyonluk yolunda güzel bir hediye verecek.
haysiyetsiz galatasarayı durdurması gereken takımdır ayrıca. kendilerini şampiyon olarak görmeyi de çok isterim. camiaca kenetlenme örneği gösterdiler bu yıl. inşallah fenerbahçe kadıköyde yenecek galatasarayı ve beşiktaşa şampiyonluk yolunda güzel bir hediye verecek.
her haksız mağlubiyet sonrası kızgınlığıma ket vuramam, verilmeyen penaltımız olduğunda veya ofsayt olmayan bir golümüz verilmediğinde, yada ofsayttan yediğimiz bir golle maçı kaybettiysek ruh halimi tarif edemiyorum,
bu haksızlık rakip kim olursa olsun can atıcı bir durum, 3 mart 2013 tarihli tarihi derbi inönü stadının son derbisine yakışır bir maçtı, gönül isterdi webo nun attığı gol sayılsın ve beşiktaş son saniyede beraberliği sağlasın, en az kazanmış kadar sevinir ve bu derbi dahada unutulmaz olabilirdi,
dün gece nasıl biz galatasaray karşısında son dakika da olmayan bir penaltıya puanlar kaybettiğimizde üzüldüysek, fenerbahçe taraftarıda aynı oranda üzüldü, geçen hafta kasımpaşa aleyhine çalınan penaltıya kasımpaşalıların üzüldüğü gibi, hakem hatalarının sonucu belirlemediği maçlar izlemek en büyük isteğim,
dün akşam muhteşem bir atmosfer ve süper bir derbi izleyip son saniyede gelen golle dehşet bir sevinç yaşandı, kleberson un 90 da beraberlik golünü atıp 90+2 de tuncaydan yediğimiz golle kırılan hayallerimiz ve kalbimiz aklıma geldi, aslında futbolun adaleti var, bir şekilde bir zaman kendi adaletini kendi içinde sağlıyor.
son olarak ben süleyman seba nın baba hakkının şeref beyin beşiktaşının neferiyim. beşiktaş hiç bir zaman serdar bilgili, sinan engin ve yıldırım demirören gibilerinin takımı olmadı ve olmayacak, beşiktaş ne olursa olsun kazanmak mübahtır anlayışına inat bir duruştur, semtin kokusu tadı bile ayrıdır, bu takımın taraftarı olduğum için gurur duyuyorum.
bu haksızlık rakip kim olursa olsun can atıcı bir durum, 3 mart 2013 tarihli tarihi derbi inönü stadının son derbisine yakışır bir maçtı, gönül isterdi webo nun attığı gol sayılsın ve beşiktaş son saniyede beraberliği sağlasın, en az kazanmış kadar sevinir ve bu derbi dahada unutulmaz olabilirdi,
dün gece nasıl biz galatasaray karşısında son dakika da olmayan bir penaltıya puanlar kaybettiğimizde üzüldüysek, fenerbahçe taraftarıda aynı oranda üzüldü, geçen hafta kasımpaşa aleyhine çalınan penaltıya kasımpaşalıların üzüldüğü gibi, hakem hatalarının sonucu belirlemediği maçlar izlemek en büyük isteğim,
dün akşam muhteşem bir atmosfer ve süper bir derbi izleyip son saniyede gelen golle dehşet bir sevinç yaşandı, kleberson un 90 da beraberlik golünü atıp 90+2 de tuncaydan yediğimiz golle kırılan hayallerimiz ve kalbimiz aklıma geldi, aslında futbolun adaleti var, bir şekilde bir zaman kendi adaletini kendi içinde sağlıyor.
son olarak ben süleyman seba nın baba hakkının şeref beyin beşiktaşının neferiyim. beşiktaş hiç bir zaman serdar bilgili, sinan engin ve yıldırım demirören gibilerinin takımı olmadı ve olmayacak, beşiktaş ne olursa olsun kazanmak mübahtır anlayışına inat bir duruştur, semtin kokusu tadı bile ayrıdır, bu takımın taraftarı olduğum için gurur duyuyorum.
dolmabahçe'deki son derbiyi hakkı ile kazanan büyük takım.
kasımpaşa maçında haksız penaltı ile kazanan ancak derbide kaybedince yaaa oyunlar dönüyor, hakkımız yeniyor diyen taraftarı olan takımı oyan takım.
fikret orman yönetimi ile aydınlık yarınlara gidecek kulüp.
yeni yönetimin tek hatası belki eriksson olayı idi ama kulübe bir yaptırımı-maliyeti olmadı.
bence bu aşı tuttu zaten bu takım bu sene bu hava ile ilk iki hedefini kovalar ama şimdiden genç ve yerli yetenekler izlenmeli. samaet aybaba'nın açıklamalarına göre 20 isim listeye alınmış görüşmeler başlamış. genç oyuncularmış. bu doğru olan dortmund ayarında bir takım olmamız gerek.
not: yabancı transferine gelince holmen kesinlikle alınmalı, escude gider-mcgregor gider zaten yabancı konusunda sıkıntımız yok.
yeni yönetimin tek hatası belki eriksson olayı idi ama kulübe bir yaptırımı-maliyeti olmadı.
bence bu aşı tuttu zaten bu takım bu sene bu hava ile ilk iki hedefini kovalar ama şimdiden genç ve yerli yetenekler izlenmeli. samaet aybaba'nın açıklamalarına göre 20 isim listeye alınmış görüşmeler başlamış. genç oyuncularmış. bu doğru olan dortmund ayarında bir takım olmamız gerek.
not: yabancı transferine gelince holmen kesinlikle alınmalı, escude gider-mcgregor gider zaten yabancı konusunda sıkıntımız yok.
zorlu bir Trabzonspor maçına çıkacak takım.
Dolmabahçe'deki son derbiyi hakkı ile kazanan takım.
Dolmabahçe'deki son derbiyi hakkı ile kazanan takım.
son maçı haksız kazanan takım ayrıca şampiyon olmasını gesenin şampiyonluğuna yeğlerim sonuçta bejekeden nefret ederim ancak gesedan tiksinirim.
pazar gününden bu yana gördüğüm beşiktaşlıların halinden anladığım kadarıyla fenerbahçe galibiyeti kendilerinde 'barcelona'yı yenen celtic' etkisi yapmış. o kadar da değil be.
not: fenerbahçeliyim.
not: fenerbahçeliyim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar