bugün
- bir ilişkiyi kim yönetir4
- bütün biraderlere hükmeden birader7
- sözlüğe totonu zikeyim butonu6
- zaman kavramı olmayan insan4
- arkadaşlar sizce ben nasıl biriyim4
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum9
- dondurma yiyen erkeğin asıl amacı3
- cem yılmaz fırsatçılığı3
- kemal kılıçdaroğlu19
- sözlük yazarlarının dondurmaları5
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın4
- sözlüğün mal dolması9
- ciddi ciddi aşure seven insan8
- deniz göktaş33
- bik bik abla vs vurduranlar12
- velvet31
- mutlu yaşamın sırrı3
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- yine geliyorum yilanoglu4
- uyuşturucuyu bırakmak3
- uludağ sözlük bir ailedir6
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- togg limuzin3
- diamond bosphorus13
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- erectoton7
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- bay erecto bey birader2
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- gizli artı vermek7
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- beyler lütfen hlzaya gelin4
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- tüm sözlüğe benden kuşkaş3
- sıcaktan kilo vermek3
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- seninle şöyle böyle olabilirdik2
- dona kara sinek kaçması2
- çapkınlık dersleri3
- tai lung30
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- aylık 419 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
entry'ler (162)
benimdir. peki siz? demokrasi mi istediğiniz? neden insanları bir partiye oy veriyor diye aşağılıyorsunuz? özgürlük mü istiyorsunuz? neden odtü'deki türbanlı kardeşime saldırılırken, başörtüleri yasaklanırken birinizin sesi çıkmadı? adalet mi istiyorsunuz? menderes ölürken neredeydiniz? ekonomi mi istiyorsunuz? ekonomik krizde milletin tüp sıralarına geçtiğini, yüz binlerin işten çıkartıldığını ne çabuk unuttunuz? ha derseniz ki yolsuzluk ne olacak orada sizinle aynı fikirdeyim. akp'nin bir an önce bu sürece açıklık getirmesi lazım.
Galatasaray'a neden saldırdınz anlamadım. Kendini bilmez iki katil masum bir evladimızı öldürmüş siz hala gsyi kötüleme derdindesiniz. Yazık ya bir insan ölmüş insan. Bir evlat bir abi ölmüş. Yemişim galatasarayı. Eğer deseler ki o adam geri gelecek bir daha galatasarayı tutma. Gsnin yüzüne bakarsam namerdim.
yok saha içiymiş yok saha dışıymış. yav hoca madem galatasarayı teknik ekibini eleştirceksin mersin idman yurdu maçında eleştirsene? orada olmadı mı olaylar? kendin puan kaybedince bahaneler arama.
kapı kapalıysa girilir.
girmeyiniz yazıyorsa kapı tıklanır ve girilir.
girmeyiniz yazıyorsa kapı tıklanır ve girilir.
Doğru söyleyen kişidir. Küfür objektif bir şey değil mi ya? Tamam cem yılmaz sektörün en iyisi ona küfür etmemeli falan diyecek de değilim ama Cem yılmaz zekasıyla birlikte küfür edince o küfür olmuyor mu? Hem yazar kişisini de anlayamadım. Hem hayatında küfür görmemiş kişi demiş hem de küfür gerektiği yerde edilebilir demiş. ilginÇ
Akp cephesinden basın aÇıklaması: sis atma oÇ.
bir de şöyle bir şey vardır : (bkz: şikecilerin bir biriyle eşleşmesi)
Peki bu arkadaşın da karmas -260 küsür müydü diye sorulması gereken olaylar zinciri. Arkadaşm dediği muhtemelen kıymettintorna mi ne odur.
(bkz: barzani)
Am-bar da lezbiyen barı olabilir.
Am-bar da lezbiyen barı olabilir.
Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz, raul'e 3 maç men vermiştir. Ayrıca 2 yıl içinde seyirci olaylari tekrarlanırsa avrupa kupalarındAn men edilecekmiş.
(bkz: adalet)
(bkz: aziz uefa yı bassana)
(bkz: adalet)
(bkz: aziz uefa yı bassana)
(bkz: franck ribery) yanlış en ucuza alınmış yıldızlar diye bir şey yok.
Diğer takımlar gök kuşağı gibi ama biz hep fenerbahçe'yi tutuyoruz tezini ordu spor maçında çürütmüş takım.
Bir galatasarayli olarak anlam veremediğim maç. Usta 2-0'dan 4-2 yenmişiz sen daha neyin fenerine laf atıyorsun? Kavga edecem diye maçı yaşayamadın ama sen.
Hakkında 30 entry girildiğini görünce merak edip baktığım rakip takım. Usta iyide 30 entyrinin 25inde beşiktaşlı arkadaşlar '' dilenci gs'nin laf attığı, ezik renklilerin şunu dediği'' şeklinde rakip takıma atmış. 1-2 sinde rakip takım taraftarı beşiktaşa laf atmış. Beşiktaşlı dostlarım size bir sır vereyim mi? Sanırım iplenmiyorsunuz.
Muslera'nın ederini söylemis ancak burak için biraz fazla yazmış gazete söylemi. Ayrıca arda'ya avrupada kimse 5 milyon vermez diyenler üşüşmüş başlığa. bir de burak en azla 7 milyon diyolar.
ligde topu taca en iyi atan oyuncu.
power rangerstan sonra çıkan korku dizisi. power rangerstan sonra genelde dışarı oynamaya giden ben, arkadaşlarımla gitmemem sayesinde tanıştığım özellikle kuklalı bölüm hala rüyalarıma girer. çocukken çok korkuttu bizi namıssız.