bugün
- yılbaşı gecesinin diğer gecelerden farkı olmaması6
- tolkien3
- çeçenistan danışmanının cübbeli ahmet'i ziyareti3
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı28
- gazze de enkazdan 17 yeni ceset çıkarılması2
- kadınların güçlü erkek tercihi19
- kuş pisliği diye soyada sahip olmak4
- anın fotoğrafı20
- para tip fizik olmadan bir kız nasıl etkilenir11
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- sarapci koala hatayi13
- rusya'nın ingiltere'yi tek tuşla haritadan silmesi2
- sözlükte eğlence arayan yazarlar10
- fantastik sinemanın sıkıcılığı5
- çok iyi birisin diyen ama ayrılan kız9
- sözlük erkeklerinin kol kasları8
- üzülünce halıya uzanmak10
- telegram kullanan erkek8
- yazarların en sevdiği şeyler15
- uludağ itiraf10
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz40
- aşk nedir8
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem7
- islamda namaz yoktur21
- 14 eylül 20262
- kolları damarlı erkek6
- silvermist'in mutfağına konuk olmak26
- dövmesiz bir kızı gelin getirmek5
- iremga7
- sözlük yazarlarının yaşadığı mistik olaylar7
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası7
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri27
- haydi yorgun mermi okula6
- jalapeno6
- aragorn'un düğününde damatlık giyen cüce4
- partiden partiye giden erkekle evlenir misiniz5
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri34
- aragornun düğününde havaya ok sıkan terbiyesiz elf4
- galatasaray12
- zorbalanmaya alışkın insan6
- yarın okulların açılacak olması5
- whatsapp grubu kuralım5
- futbol8
- fenerbahçe14
- s'i l v'e r m'i s t21
- çok zeki olup belli etmemek4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak16
- akçomarların beynini açıp incelemek4
- özgür özel9
- reddit kullanan erkek4
zararlı olmadığı düşünüldüğü için sık sık insanların başvurduğu yalan türüdür.
kaşar uzmanı, entrylerine bakıldığında, çok acele yazdığını anlıyoruz, hacım sakin, yavaş, ne yazdığını kontrol et, korkma burdayız, okuyoruz. *
bluevelve ile anlaşması çok zor olan yazar.
insanlıktan nasibini almamış vakit gazetesi nin insanlıktan aldıysa bile herhangi bir nasibini henüz göremediğim uludağ sözlük temsilcisi. muhtemelen ciddi anlamda az ömrü kalmış bir kadıncağıza karşı bile bu kadar vahşileşebilmek özel bir çaba gerektiriyor olsa gerek.
imla kurallarından da bihaber tipik islamcı. fazla ciddiye almaya gerek yok. muhtemelen en büyük kültürel aktivitesi her sabah büyük bir zevkle vakit okuyup neşelenmektir.
iyilik olsun diye söylenen yalanlardır. yalanın iyisi kötüsü olmaz derler ama beyazı iyidir kimi zaman.
yazılarında çelişki barındırmayan ender yazarlardan.
ihl sözlük yerine yanlışlıkla ulu sözlük'e gelmiş şahıs.
şimdiye kadar çoktan uçurulmuş olması gereken zat-ı muhterem. zira her başlığa "dedirten başlık, cart başlık curt başlık" tarzında entryler giriyor. şu ana kadar onlarca entrysinin silinmiş olması bu kadar çok entrysinin silinmesi sebebiyle de en azından çaylak yapılması gerekirdi. gayet enteresan.
çaylaktır.
çaylaklığının biran önce bitmesini ve taze entrylerle aramıza dönmesini beklediğimiz yazardır.
ikinci kez bir entry'si gözüme çarpan, sözlük formatını biraz okuması gereken 6. nesil.
kimseyi etiketlemek gibi amacım yok ama sözlüğün islamcı kontenjanından olduğu aşikar olan yazardır.
kendisini okuyorum ama tavsiyem onunda birşeyler okuyarak, bilgi gerektiren konularda yorum yapmasıdır.
kendisini okuyorum ama tavsiyem onunda birşeyler okuyarak, bilgi gerektiren konularda yorum yapmasıdır.
Haftanın en kötü entryleri listesine birden çok girebilen yazarlardan.Özellikle siyasi konulardan pek uzak kalmayan yazar.
(bkz: #5164291)
sivas'ta yanan canları, yakanlarla bir tutmuş yazardır.
muhlis akarsu, metin altıok, asım bezirci, nesimi çimen, hasret gültekin ve nicelerine yobaz deme cüretini kendinde bulabilmiş, ilginç.
sivas'ta yanan canları, yakanlarla bir tutmuş yazardır.
muhlis akarsu, metin altıok, asım bezirci, nesimi çimen, hasret gültekin ve nicelerine yobaz deme cüretini kendinde bulabilmiş, ilginç.
#5160874 entrysi ile atatürk olmasaydı ben de olmazdım diyen herkese sözde hakaret etmiş kişidir.
1- atatürk' ün spermlerinden olmakta utanılacak bir şey göremiyorum. oysa yazar burda kendince ayar vermiş.
2- hz. muhammed olmasaydı hz. ebubekir ya da hz. ömer de olmazdı. sperm ilişkisi boka sardı sanki?
3- her şey olacağı gibi olacaktır! inceden inceye atatürk olmasa da bu ülke kurtulur imajı içeriyor sanki?
1- atatürk' ün spermlerinden olmakta utanılacak bir şey göremiyorum. oysa yazar burda kendince ayar vermiş.
2- hz. muhammed olmasaydı hz. ebubekir ya da hz. ömer de olmazdı. sperm ilişkisi boka sardı sanki?
3- her şey olacağı gibi olacaktır! inceden inceye atatürk olmasa da bu ülke kurtulur imajı içeriyor sanki?
öncelikle; (bkz: #5160874)
benliği sadece anasının karnından çıkmak sanan arkadaşımız. "atatürk olmasa ben olmazdım" önermesindeki ben sadece dünya üzerindeki fiziki varlığını değil, konuştuğun dili, yaşadığın coğrafyayı anlatmakta. anlayana tabi o ayrı.
benliği sadece anasının karnından çıkmak sanan arkadaşımız. "atatürk olmasa ben olmazdım" önermesindeki ben sadece dünya üzerindeki fiziki varlığını değil, konuştuğun dili, yaşadığın coğrafyayı anlatmakta. anlayana tabi o ayrı.
atatürk'ün kim olduğunu gerçekten de bilmiyor. hatta konuyla alakalı kendi kendine çok güzel bir ayar vermiş. ilgili entrysini dikkatli okuyun.
(bkz: atatürk olmasaydı babamın kim olduğunu bilmezdim/#5164393)
(bkz: atatürk olmasaydı babamın kim olduğunu bilmezdim/#5164393)
ortamı geren , provakatif başlıklar açan yazardır.
sözlükte fazla hayallere dalıp giden yazardır.
(bkz: #5180065) nolu entrysinde ateizmi göt ettiğini düşünen yazardır. hayvanların pisliklerini örtmelerini, çürükçüllerin doğayı ne derece temizlediğini bilmez atar tutar. ateistleri doğaya domalan bireyler sanıyor sanırım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar