bugün

(bkz: başbakanı seven çocuk)
(bkz: berxwedan) bu orjinalidir kendisinin. yıllar evvelinden biliyoruz.

(bkz: berxwedan jiyane) bu upcomingi, yakınlarda buralarda olur.

yani demek istediğim ne ilktir, ne sondur. ateş olsa cürmü kadardır.

koştursun.

ekşidekiyle de aynısıdır muhtemelen.

babadan oğula nesil bi yerde.
moderasyon destekli hain.
enteresan bir kürt.
atatürk' ü eleştirerek tanınmaya çalışan yazarımsı. ayrıca eleştirmek ne haddineyse. neyse bunu yazana kadar başlığı bile açılmamış.

bak tanındın canım el salla kameralara. hadi yine iyisin iğrenç varlık.
bugün 31 entry girmiş sözlüğe. vay be, çok hızlı gidiyor. bence şutlanması biraz zor. isterseniz moderatörlere bi sorun, adamlar maden buldular bırakırlar mı hiç.
ekşi sözlükten atılınca hüzünlenmiştim ta evimize teşrif etmiş hoşgelmiş sefa getirmiş.

allah aşkına sakin ol panpa hemen küfre başvurma. burası faşist dolu anında silerler alim allah.
türk dostu yazar, en büyük hobisi kımız içip gök tengriye dua etmek. ahmet şafak ve mustafa yıldızdoğan ise en savdiği şarkıcılardır.
sekizinci nesil şakirt. atatürk düşmanı.
kürtçe bilmediği nickinden anlaşılan yazar, doğrusu berxwedan olmalıydı.
misyon sahibi oltacı provokatör. oltayı atıyor yemini bekliyor. raporunu tutuyor. misyon sahibi diyoruz. anlayana.
kendisi hakkında ona karşı (bkz: ordu göreve) nidaları yükselmekte şu sıralar.
bildiğin ezik.
çalışarak troll olabilir.

(bkz: daha çok çalışman lazım çok)
(bkz: geldikleri gibi giderler)
(bkz: ah diye bağıran berxedan)
(bkz: #14134606) kime meyilli denir, nasıl meyilli olunur, baya baya tecrübesi olan yazar. aranızda meyilli arkadaşlar var ise tanışın, kaynaşın diye dedim. (bkz: yumoş)
sorulara çok güzel cevap veren yazar. (#14135255)
bok torbası yazardır. ateşin yeni icad edildiği bir kürt köyünde yaşamaktadır.
8. nesil çaylak.
göt kısbetten çıkarsa yarrak bağdat tan gelirmiş * * * * *.
cumhuriyet savcılarının uludağ sözlükte takip edip, tavsiyelerine uydukları yazar.

(bkz: ilker başbuğ/@berxedan)

şaka maka 11. ayın dördünde söyledğimi yerine getirmişler. *
(#14263799) troll haber kaynaklarının troll haberlerini satmaya çalışan troll. Entry-nick-başlık uyumu gibi yalancı kaynak-yalancı haber-figüran/ kukla yazar modeli bu da.

Yiyor muyuz? Yemiyoruz efendim. Karmasından belli zaten kimsenin yemediği. Ama kendisi hala ısrarla saçmalamaya devam ediyor.
(#14862035)

beyninin yarısı normal şampuanla, yarısı köyünün yağmurlarıyla yıkanmış özgür bişey.

birey diyemiyorum işte... değişik bir organizma.
anlamlandirmak adına berxweden olabilir..
© copyright 2005 - 2026