bugün
- günün şiiri20
- zihni göktay6
- hava sıcak üstünü örtme gerek yok diyen sivrisinek3
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- yeni yazarlara öneriler2
- ragnar rockefeller38
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam3
- insanların neden böyle olması6
- türk insanının paraya acımadığı harcamalar3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- velvet34
- uysaljakoben4
- evlenilmeyecek kız tipi2
- sevilen kadının orasını burasını yalamak5
- true'nun 2052 gündür yakındığı durum2
- diamond bosphoruss denen yazar2
- humiliation2
- true nickli yazar7
- mert hakan yandaş2
- viski içen erkek seksiliği5
- kocaman kelebek girdi dışarıdan4
- 15 mayıs 2026 uludağ sözlüğün huzura ermesi6
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- sorumluluk denen yanılsama2
- sözlük yazarlarının trileçeleri18
- spinoza nın derdi ontolojik değil miydi sorunsalı3
- hakim savcı ve avukatlar eşittir diyen avukat2
- cennet mahallesi göttingenli ethem3
- 1 lira depozito verilecek diye suya zam yapmak2
- 3 temmuz 2026 iü rektörü konuşması2
- diamond bosphorus15
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması11
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey7
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- deniz göktaş35
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız12
- arkadaşlar derin şeyler düşünüyorum6
- lahmacunun yanında ne içilir10
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- ona bir şey söyle12
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- 665 kırkpınar yağlı güreşleri2
- market poşetini tek seferde açamayan insan2
- bursa da geri dönüşüm tesisinde yangın2
- çocukken içine kapanık olmak5
- aylık 336 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- türklerin tembel bir millet olması8
- gocu'nun sağlığı3
- sürekli özür dileme kültürü2
Yerli andy whitfield.
nedense psikopat rollerde karşımıza çıkan oyuncu.
hatırla sevgili'de deniz rolüyle çok sevmiştim sonra oynadığı dizileri de hep izledim. hele de suskunlarda sevgim tavan yapmıştı kendisine. şuan oynadığı diziyi hiç izlemedim ama orada da rolünün hakkını veriyordur eminim.
bu herif kotu adam rollerinde oynadikca anlamsiz bir haz aliyorum. tipki nejat isler'de oldugu gibi.
(bkz: bergman)
kaçak dizisindeki rolünü gayet başarılı oynayan kişi. evet.
şu sıralar suskunlar dizisinde oynayan başarılı oyuncu.
oynadığı rollerden çok farklı olan adam.
Kırık kanatlar dizisinden beri aşık olduğum oyuncudur. Muhallebi Kafada az daha konuşsaydı keşke.
tepenin ardı'nda ki oyunculuğu harikuladedir.
sexy bir adet erkek.
suskunlar, tepenin ardı ve kaçak'taki psikopatlığın eşiğindeki tiplemeleri ile giderek bu rollerin aranan adamı haline gelmiş başarılı oyuncu.
(bkz: kaçak dizisi ertan)
"hee baba uranyumdan az sonra yeşil yeşil kusmaya başlar" repligi ile gulduren karizma.
ilk kez suskunlarda gördüğüm ve şu anda kaçak dizisinde oynayan, kötü rollere cuk oturan ve ne kadar kötü rolde oynarsa oynasın hep onun tarafında olduğum mükemmel oyuncu.
şuan da oynadığı dizi, kaçaktan beri takip ediyorum kendisini. kendisine bağımlılık derecesinde hayranım. hem oyunculuğuna hem kişiliğine.
kendisi john lennon hayranı. çok kültürlü bir insan. ben kendisinin bu kadar iyi oyunculuğunu takdir ettiğimden beri bütün filmlerini izledim. tepenin ardı en iyisiydi. suskunlarda da çok başarılıydı, orda patlama oldu zaten.
es'esde de harikaydı. haziran-temmuz aylarında her gece açarım bir bölüm izlerdim. sırf onun sahneleri için dizi de sürekliyiciydi ve tabi oyuncu kadrosunda erdal beşikcioğlu gibi efsane vardı ama bir berk hakman değil kendisi. öyle işte.
kendisi john lennon hayranı. çok kültürlü bir insan. ben kendisinin bu kadar iyi oyunculuğunu takdir ettiğimden beri bütün filmlerini izledim. tepenin ardı en iyisiydi. suskunlarda da çok başarılıydı, orda patlama oldu zaten.
es'esde de harikaydı. haziran-temmuz aylarında her gece açarım bir bölüm izlerdim. sırf onun sahneleri için dizi de sürekliyiciydi ve tabi oyuncu kadrosunda erdal beşikcioğlu gibi efsane vardı ama bir berk hakman değil kendisi. öyle işte.
Gördüğüm en iyi oyuncu.
Genelde kötü karakterler sevilmez ama ben bu adamın oyunculuğuna hayranım.
Genelde kötü karakterler sevilmez ama ben bu adamın oyunculuğuna hayranım.
Karakterine ve oyunculuguna hasta oldugum kisidir. Ertan karakterini canlandirdigi kacak isinli dizisi bu hafta final yapti umarim yeni projelerde goruruz.
bu adam benim en sevdiğim oyuncu.
Karizmatik, kendine has bir aurası olan oyuncudur. Kötü rollerin hakkını pekala verir. Zaten ben de genelde kötüleri tutuyorum. *
pisikopat rolünün hakkını verenlerden.
14 ağustos 1981 ankara doğumlu yeşil gözlü güzel adam, kökleri saraybosnaya dayanır. babası ataman hakman gibi müzisyendir, bir çok müzik aleti çalar ve çok güzel rock şarkılar söyler. ilk okul filminde görüp çok da dikkat etmemiştim, mazi kalbimde yaradır dizisi ile tekrardan keşfettim bu muazzam oyuncuyu. sonra suskunlar da rastlayıp oyunculuğuna hayret ettim, daha sonra kaçak dizisinde oyunculuğu ile beraber kendisine de aşık oldum. psikopat rollerin bir numaralı adamı, jokervari tatlı kötülerden.
bir kaç ropörtajına denk geldim, oyunculukta sular seller gibi olan adam konuşmaya gelince aşırı kasılıyor. sanki rahat değilmiş, nazik kibar olmaya çalışıyor gibi bir havası vardı. kısa cümleler kuruyor ve istediğini değil de başka şeyler söylüyormuş gibiydi. bazı oyuncular vardır, eline senaryo verdiğin zaman devleşir ama iki laf etmeye kalkınca beceremez. işte berk o oyunculardan, yani yansıttığı şey bu. karaktere girince kendini aşan adam, kendisi olunca sıkılgan çekingen biri oluveriyor.
pis pis gülmenin görsel
psikopatça bakmanın görsel
her türlü takım elbisenin görsel
kısa saç ve kirli sakalın görsel
üzgün olmanın bile görsel en çok yakıştığı türk oyuncudur bana göre.
bir kaç ropörtajına denk geldim, oyunculukta sular seller gibi olan adam konuşmaya gelince aşırı kasılıyor. sanki rahat değilmiş, nazik kibar olmaya çalışıyor gibi bir havası vardı. kısa cümleler kuruyor ve istediğini değil de başka şeyler söylüyormuş gibiydi. bazı oyuncular vardır, eline senaryo verdiğin zaman devleşir ama iki laf etmeye kalkınca beceremez. işte berk o oyunculardan, yani yansıttığı şey bu. karaktere girince kendini aşan adam, kendisi olunca sıkılgan çekingen biri oluveriyor.
pis pis gülmenin görsel
psikopatça bakmanın görsel
her türlü takım elbisenin görsel
kısa saç ve kirli sakalın görsel
üzgün olmanın bile görsel en çok yakıştığı türk oyuncudur bana göre.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar