bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları8
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek6
- burunla blok flüt çalabilmek6
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim4
- kadın yazar çekme başlıkları6
- efesle tuborgu karıştırıp içmek5
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- tai lung12
- geldimgittim5
- çaylaktan dönüp geri çaylak olmak2
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron5
- kiraz vs vişne4
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- sinek sokması3
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- dünyada her saniye iki kişinin ölmesi3
- sineklik olmasına rağmen giren sinek2
- hegelci giremez2
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- kafaya kuş sıçması5
- ortega sedat2
- sözlükte kavga oluyor hissi3
- tak tak sedat2
- kısa aralıklarla kaka yapmak2
- üniversitede kızlara para yedirmek6
- yazın çorap giyen insan3
- yeşil nohut3
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak3
- seri gizli artı oy veren melek5
- şenay gürler2
- çarşının orta yerine sıçmak2
- semih saygıner'in yaşlanması2
- her sabah mutlu uyanan insan2
- kadınların çok tacizci olması2
- hiçbir erkek için çabalamayan erkek2
- ışın kılıcı ile döner kesmek2
- sınıfın en uzun boylusu olmak2
- hiçbir kız için çabalamayan erkek2
- taşak sütyeni3
- kulaklarından tavana çivilemek2
- elektronik devre elemanları2
- gece çiğ köfteci aramak2
- 40 hadis4
- galatasaray8
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- sabah kahvesi2
- velvet'in elleri nimettir3
- esnerken çene altındaki damarların üstüste binmesi2
- işerken hapşırmak2
- manifest dinleyen erkek11
dragons den türkiyenin yatırımcılarından 1970 doğumlu boğaziçi ingilizce öğretmenliği mezunu evli 2 çocuk babası.*
dragons den izleme sebebi. yanaklarını sıkmak istediğim şahsiyet.
girişimcilik ruhu olan kişilik.
kitabına göre daha veletken taşı cilalayıp satarmış. sonrası gelmiş işte. yalnız şöyle bir durum var. tamam adam girişimci hatta girişimcilik alanında aşmış diyebiliriz. peki bu vatandaş tam olarak ne iş yapar?
yani ben şimdi tanımayan birine onu anlatsam, karşımdaki bana ''ne iş yapar bu baybars?'' diye sorsa, ne diyeceğim?
ingilizcenin önemine kesin bir örnektir bu arada. *
kitabına göre daha veletken taşı cilalayıp satarmış. sonrası gelmiş işte. yalnız şöyle bir durum var. tamam adam girişimci hatta girişimcilik alanında aşmış diyebiliriz. peki bu vatandaş tam olarak ne iş yapar?
yani ben şimdi tanımayan birine onu anlatsam, karşımdaki bana ''ne iş yapar bu baybars?'' diye sorsa, ne diyeceğim?
ingilizcenin önemine kesin bir örnektir bu arada. *
giresunlu (hemşehrim), ''obama pozu'' adında bir poz türü geliştirmiş olan başarılı bir girişimci.
her yerde çıkıp hayat hikayesini aynı cümle ve kelimelerle anlatan girişimci, eğer semineri falan olursa internetten videolarını izleyin önce dediğimi anlayacaksınız. Ama sağlam iş yapmış gerçekten birazda şansı bol. Amk ben almanya dan birilerini çağıracağımda buraya, istanbul da panel düzenleyeceğim yok artık.
yazdığı vasat girişimcilik kitaplarını kendini kabul eden her medya kuruluşunda aynı sunumla tanıtmaya çalışan, son derece kendini beğenmiş zevzek insanoğlu. otobüsten indim bmwye bindim adlı kitabını okuyayım dedim fakat yuğtuptaki videolarını görünce vazgeçtim. robert kiyosakinin tırnağı olamaz.
http://www.youtube.com/user/BaybarsAltuntas
kendi upload ettiği videolara bi göz atın, "aynı sunum"dan kastımı anlayacaksınız.
http://www.youtube.com/user/BaybarsAltuntas
kendi upload ettiği videolara bi göz atın, "aynı sunum"dan kastımı anlayacaksınız.
Para Dergisindeki girişimcilik köşesinde aynı lafları bir öyle bir böyle evirip çevirip, ısıtıp önümüze süren girişimci.
marketingini en iyi yaptığı şey kendisidir.
onun dışında yine de otoritedir, bilen adamdır. aynı lafları etse dahi kulak verilir.
onun dışında yine de otoritedir, bilen adamdır. aynı lafları etse dahi kulak verilir.
franchising'i türkiyeye getiren adam olarak bir proje dersi için kendisiyle röportaj yapacaktık bikaç sene evvel ama arkadaşın attığı maile dönüş yapmadığı için başka bi konu seçmiştik. şuan tv 8de en zayıf halka adlı yarışmayı sunuyor ve format gereği milleti aşağılıyor.
Birgun biri bu adami dovecek.
ahmet çakar ile batuhan piatti karışımı bir tiptir.
Tam tipi sikilmeye müsaitgillerden.
Sevimsiz samiyetsiz tipsiz sinir bozucu her türlü auraya sahip kişilik. Sırf bu adam yüzünden izlemiyorum sunmaya çalıştığı programı.
Değişik bir abimiz. Evet.
Baybars altuntaş ile en zayıf halka yarışma programını sunmakta olan kişi.
Ahmet Çakar a benzeyen bir abimiz. Abi güzel yarışma yapıyor. Mesele mühim. Evet.
yarışmacılarını ezmeye çalışan kibirli keltoş.
not: beni bu şekilde küçümsemeye kalksaydı götüne o yarışma platformlarından birini sokardım.
not: beni bu şekilde küçümsemeye kalksaydı götüne o yarışma platformlarından birini sokardım.
Sunmuş olduğu yarışmada, soruyu bilemeyen yarışmacılara ''sen bu soruyu nasıl bilemezsin gerizekalı! bakışı'' atıp, sonrasında katılımcı yarışmacıları bilemedikleri sorular üzerinden yüklenerek Egosunu tatmin etmeye çalışan ağzına kürekle vurulası şahsiyettir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar