bugün
- dolar isterse 100 olsun13
- ayvalık tostu6
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri4
- kaşarlı tost4
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler8
- evde soğuk kahve yapımı10
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar11
- sözlük yazarlarının 2027 kararları9
- yemeksepetinde sipariş saati olmaması3
- uzaylılar3
- kadın4
- yaşlı vatandaşlar günü2
- saç kestirme perileri2
- ad kavmi2
- velvet55
- aleksey batrakov29
- harut ve marut2
- sözlüğün en harbi kızı9
- attila ilhan2
- yazarların favori giyim markası14
- migros'a sorulacak tek soru24
- osuruktan şiirler61
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- 2026 ekonomik krizi17
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- insan olmaya ceyrek kala15
- sözlüğün en harbi erkeği7
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- israile atom bombası atmak7
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- hayattaki en değerli şeyler8
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- friedrich hegel la bi cay icek12
- victor osimhen20
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- tostumu yaptım11
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- kendi klanına laf edilince hoplamak5
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- alparslan kuytul15
Sunmuş olduğu yarışmada, soruyu bilemeyen yarışmacılara ''sen bu soruyu nasıl bilemezsin gerizekalı! bakışı'' atıp, sonrasında katılımcı yarışmacıları bilemedikleri sorular üzerinden yüklenerek Egosunu tatmin etmeye çalışan ağzına kürekle vurulası şahsiyettir.
yarışmacılarını ezmeye çalışan kibirli keltoş.
not: beni bu şekilde küçümsemeye kalksaydı götüne o yarışma platformlarından birini sokardım.
not: beni bu şekilde küçümsemeye kalksaydı götüne o yarışma platformlarından birini sokardım.
Ahmet Çakar a benzeyen bir abimiz. Abi güzel yarışma yapıyor. Mesele mühim. Evet.
Baybars altuntaş ile en zayıf halka yarışma programını sunmakta olan kişi.
Değişik bir abimiz. Evet.
Sevimsiz samiyetsiz tipsiz sinir bozucu her türlü auraya sahip kişilik. Sırf bu adam yüzünden izlemiyorum sunmaya çalıştığı programı.
Tam tipi sikilmeye müsaitgillerden.
ahmet çakar ile batuhan piatti karışımı bir tiptir.
Birgun biri bu adami dovecek.
franchising'i türkiyeye getiren adam olarak bir proje dersi için kendisiyle röportaj yapacaktık bikaç sene evvel ama arkadaşın attığı maile dönüş yapmadığı için başka bi konu seçmiştik. şuan tv 8de en zayıf halka adlı yarışmayı sunuyor ve format gereği milleti aşağılıyor.
marketingini en iyi yaptığı şey kendisidir.
onun dışında yine de otoritedir, bilen adamdır. aynı lafları etse dahi kulak verilir.
onun dışında yine de otoritedir, bilen adamdır. aynı lafları etse dahi kulak verilir.
Para Dergisindeki girişimcilik köşesinde aynı lafları bir öyle bir böyle evirip çevirip, ısıtıp önümüze süren girişimci.
yazdığı vasat girişimcilik kitaplarını kendini kabul eden her medya kuruluşunda aynı sunumla tanıtmaya çalışan, son derece kendini beğenmiş zevzek insanoğlu. otobüsten indim bmwye bindim adlı kitabını okuyayım dedim fakat yuğtuptaki videolarını görünce vazgeçtim. robert kiyosakinin tırnağı olamaz.
http://www.youtube.com/user/BaybarsAltuntas
kendi upload ettiği videolara bi göz atın, "aynı sunum"dan kastımı anlayacaksınız.
http://www.youtube.com/user/BaybarsAltuntas
kendi upload ettiği videolara bi göz atın, "aynı sunum"dan kastımı anlayacaksınız.
her yerde çıkıp hayat hikayesini aynı cümle ve kelimelerle anlatan girişimci, eğer semineri falan olursa internetten videolarını izleyin önce dediğimi anlayacaksınız. Ama sağlam iş yapmış gerçekten birazda şansı bol. Amk ben almanya dan birilerini çağıracağımda buraya, istanbul da panel düzenleyeceğim yok artık.
giresunlu (hemşehrim), ''obama pozu'' adında bir poz türü geliştirmiş olan başarılı bir girişimci.
girişimcilik ruhu olan kişilik.
kitabına göre daha veletken taşı cilalayıp satarmış. sonrası gelmiş işte. yalnız şöyle bir durum var. tamam adam girişimci hatta girişimcilik alanında aşmış diyebiliriz. peki bu vatandaş tam olarak ne iş yapar?
yani ben şimdi tanımayan birine onu anlatsam, karşımdaki bana ''ne iş yapar bu baybars?'' diye sorsa, ne diyeceğim?
ingilizcenin önemine kesin bir örnektir bu arada. *
kitabına göre daha veletken taşı cilalayıp satarmış. sonrası gelmiş işte. yalnız şöyle bir durum var. tamam adam girişimci hatta girişimcilik alanında aşmış diyebiliriz. peki bu vatandaş tam olarak ne iş yapar?
yani ben şimdi tanımayan birine onu anlatsam, karşımdaki bana ''ne iş yapar bu baybars?'' diye sorsa, ne diyeceğim?
ingilizcenin önemine kesin bir örnektir bu arada. *
dragons den izleme sebebi. yanaklarını sıkmak istediğim şahsiyet.
dragons den türkiyenin yatırımcılarından 1970 doğumlu boğaziçi ingilizce öğretmenliği mezunu evli 2 çocuk babası.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar