bugün

/46
herseyden once kendisine Allah'tan rahmet diledigim sanatci. Fakat anlayamadigim bir konu varki, kendisine hayattayken pek deger verilmedi mi nedir ? Kaza ve ölümü arasinda gecen surecte kisa sureli bir sekilde popülaritesinde yukselme yasamis.Ardindan buyuk bir hizla bu trend dususe gecmis. Bunun sebebide capsiz medyamizin kaza ve ölüm arasinda gecen sureci her saniye yuzumuze futursuzca soktugundanmidir acaba ?
Simdiden kotuleyecek arkadaslara diyecegim sudur, asagidaki linke tiklayin ve ne demek istedigimi daha iyi anlayin.

(bkz: http://www.google.com/tre...l&date=all&sort=0)
amasra da dikilmek için yapılan heykeli yarım kalmıs rahmetli sanatçı .
heykeli yapan heykeltras Tankut Öktem de dün gece trafik kazasında hayatını kaybetmiştir .
kader . . .
ata türkoğlu adlı yapımcının, bugünlerde sonuna kadar sömürmeye çalıştığı kişidir.

seslendirme ve oyunculuk faciası bir yapım olan dağlar delisi adlı diziye merve sevi adlı esas kızı dikip, yanına da barış akarsu'ya benzetilemk için kasılmış bir cön(!) ve toplanması için dua edilen reytingler...
ikinci bir bayram daha olmayan genç adam.
şimdilerde kral tv'de toplama albümünün reklamı dönmekte. anlamsız bir ses ile sunuluyor yeni albümü. yeni lafı da ne kadar eğreti duruyor. hayatı dvd olarakta ekteymiş falan filan. acıyor insan duyunca reklamı.

hayat devam ediyor. akademi türkiye'nin 2. si de yapılmak üzere.

barış duyuyorsan sesimi beyaza kapıldın gittin. siyahları kimlere bıraktın o kadar ortadaki.

(bkz: bayram kutlu olsun)
28 yıllık hayatın 2 saate sıgdığı ,
barıs tan son kalan ,
" Ayrılık zamansız gelir " 28 aralıkta müzik marketlerde .
belki isyana giriyor ama dünyada bu kadar gereksiz adam varken niye bu adam diye sormama neden olan ölümüyle hepimizi derinden üzen sanatçı. mekanının cennet olması dileğiyle.
4 temmuz 2007 günü, hazin bir vedayla aramızdan ayrılan sanatçı.
farklıydı barış, diğer medya maymunları gibi orada burada şov yapmaz, sadece işini yapardı ve kendini de gerçekten sevdirmişti bizlere.
özlettin be barış..
yaşarken hakkında 31 kaza gecirdikten ve ölümünden sonra 608 entry girilmiş şarkıcı.

ne demektir bize neyi gösterir bu oturup bi düşünmek lazım. işin komiği şimdi bu entryi okuyup ;

-aaaa tu kaka! barış akarsu ölmüş akasından konuşuyor, diyecek tek hücreliler de yok değil. öpüyorum.

ulan her bokunuz prim için.
Denizden yıldızlara uzanan bir yolculuğun öyküsü...
Amasra nın Hırçın Dalgası
diye baslar barıs ın yeni albümü ve devam eder barıs ın kendi ağzından;

Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek,
Küsmeden Kuşlara Uçmam Gerek
Bir Gün Eğer Kaybolursam Gökyüzünde
Tanrıdan izin Alıp Dönmem Gerek...
bizzat tanışmamış olmama rağmen ailemden biri gibiydi.
girilen entrylere bakılırsa herkes bir şekilde çok sevmiş onu
o kadar komplekssiz adam gibi adamdı ki kimimiz için abi, arkadaş, kahraman, idol, annem için evlattı.
4 gün sonra gidişinin 7.ayı dolacak
zaman geçiyor geçmesine ama içimizde açtığı o keder geçmiyor.
ölümünün üstünden bile para kazanılmaya çalışılmış, hatta öldükten sonra seveni daha çok artmış kişi.
barış akarsu; bir yağmurdu yağdı geçti, şimdi ondan kalanlar ile sevdikleri anılarını temize geçiyor. ve sayfalar hep beyaz. ve sayfalar hep sonsuz. zaman bitmiyor. sesi gitmiyor.

barış bir yağmurdu yaz yağmuru geldi ve geçti. şimdi ne desek boş. duyar mı sesimi? sesim gitmez ki şubat yağmurları yaz yağmurlarına benzemez ki. zaman geri gelmez ki.

tanıyor muydum hayır ama bana öğrettiği kocaman bir şey var; sevdiklerin yaşarken onlara sevdiğini söyleyeceksin. zaman denen şey yok. ve sevdiğimi söylüyorum her defasında sevdiklerime çünkü zaman yok. zaman durur ben gidince.
her geçen gün daha çok özlenen, özlendikçe acıtan, acıttıkça dinlenen. allah hatice ana ve selahattin babaya sabır versin, mekanını cennet eylesin.
her ölüm erken ölümdür ama barış ın ölümü daha bir erken oldu.
ölümünün üzerinde 8 ay geçti üzüntümüz azaldı mı... hayır
aksine çoğalmakta...
öyle sarhoş olsam ki
bir daha ayılmasam
herşey bir rüya olsa
unutarak uyansam...

en son bunları söylemiştin , keşke keşke...

https://www.youtube.com/watch?v=Y6MAODeN4ow
Özdemir Asaf' ın; " gözlerimizin önünde ilginç bir yaşam sürdürdü, anlattı, dinledi, güldürdü, ölümü hiç düşünmüyorduk; düşündürdü " dizelerini ardından söylediğim güzel insan
turk tv'de rüzgar şarkısının klibi dönen hep genç adam.

ve hep öğle vakti yemek yediğim ana denk geliyor birkaç gündür klip, ve hep bir lokma boğazıma düğümleniyor. sonra gülüşünü gösteriyor klip şerefine diyorum kaldırıyorum su bardağımı. gittin ama gülümseyişin bizimle. bu arada bush hala gebermedi.

"bugün sana ağızlar dolusu seni seviyorum diyorsam bil ki ben gitmeden sen gitmeden kalbimde bir senin var olduğunu bilmen istememdir tek sebep. ve seni sevmek uzaktan sevmek aşkların en güzelidir.

sevgide kaybeden yok. sevgide kaybeden yok. barış gitmese yine susardım içime. ölüme dek susardım. gururum okyanusum. saçlarım parmaklığımdı. denizden çıktım saçlarımı omzuma vurdum. sen yine yoksun. gelsen bahar bitmeden"
öldükten sonra rock star payesiyle onurlandırılan sıradan ülkem şarkıcısıdır.bir dizi de oynamaktaydı vefat etmeden önce.neydi adı lan?
güneş gözlü, gül yüzlü adam.
özlenilen...
annesi ve babası hariç artık kimsenin umrunda olmayan. hele ki aynı dizide rol aldığı o koca göğüslü kızın hiç umrunda değil. hayat böyle bir şey işte barış. cenazene bir gün ağlarlar dostum. tanrı yardımcın olsun. keşke bu gerçeği ölmeden kavrasaydın. bir gün görüşmek üzere.
amasra doğumludur. birkaç kez onun canlı performansını dinlemiştim. çok hoş bir sese ve bence cem karacanın gırtlak yapısına sahip olan bir sanatçıdır. trafik kazasında hayatını kaybetmiştir.
hala şarkılarını dinledikçe, şarkılarının her bir ezgisinde, her bir sözünde ölümüne tekrar tekrar üzülüp, acıyla anımsadığım sanatçı. her ölüm zamansızdır ya senin ki hakikaten zamansızdı...
bizzat tanışma fırsatı yakalayıp sohbet edebildiğim için kendimi şanslı sayıyorum.. şimdilerdeyse özlenen biri..ünlü olup olmaması onu hiç değiştirmemiş hep aynı kalmayı başarabilmişti.. ne yazik ki erken gitti..
bazı sözlük yazarlarının vefat etmesine rağmen arkasından atıp tuttuğu, (bkz: ölünün arkasından konuşmak) dizisinin hiçbir bölümünü kaçırmadığım (bkz: yalancı yarim) şarkılarını hergün dinlediğim, bence son dönemin en iyi hafif rock sanatcısı ve en iyi dizi oyuncusu
her ne kadar eleştirilecek yönleri* bulunsada ölümünden büyük üzüntü duyduğum kişidir.
© copyright 2005 - 2026