bugün
- put5
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- ben ahbap derneğine güveniyorum8
- izmirli kızlar8
- çocukların şımarık olması5
- velvet hanım günaydın6
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- kabak yemeği vs hamburger13
- türk kızlarının sekste başarısız olması3
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- erdoğan ın dünya lideri olması6
- doktor bey vizitte4
- norveç futbolu5
- ideal erkek boyunun 1 84 olması6
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- en büyük korkunuz7
- yazarların lahmacun yeme rekorları4
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- 186 boyundaki erkek19
- truevesti2
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- orduspor çocukları3
- fatma soydaş6
- ahmet sezer bey11
- gemici çakmağı3
- velvet48
- genç işsizlik2
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- sabahın 6 sında uyanmak4
- ilk buluşmaya smokin ile gitmek2
- doların düşmesi4
- sözlük yönetimine bir teşekkür3
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- bana kezban dediler5
- ekonomi3
- solculuğun bir virüs olması2
- bursalı erkekler9
- google'ın üç yeni yapay zeka modeli2
- alevi erkek8
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- dem parti7
- 32 yaşına girmek12
- nervionun merak ettiği yazar19
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- erzincanlı erkekler6
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
(bkz: the international)
cebe zararlı olduğuna dair işaretler konulup tüketicimizi uyarması gereken kurum.
sigara paketleri üzerine konulan caydırıcı fotoğrafları görüyorsunuz. Peki, banka kapilarina neden yeryüzünün yoksul bırakılmış halklarının hayatlarından kesitler içeren fotoğraflar koymuyorlar?
akbank adli olani mevduat hesapta ilk 3 ay %13 veriyormus.
kucuk bir meblağ yatirip faiziyle her ay iddaa oynayacağım.
haramı haramla notrlemeyi dusunuyorum :d
kucuk bir meblağ yatirip faiziyle her ay iddaa oynayacağım.
haramı haramla notrlemeyi dusunuyorum :d
tüm ak parti kadroları beş vakit namazı cemaatle kılsa biz yine de bankalara bakacağız, kimlerin emeğini kimlerin cebine taşıyorlar.
trt'de 7/24 kur'an okunsa biz yine de bankalara bakacağız, kimlerin emeğini kimlerin cebine taşıyorlar.
bize deseler ki "tüm küresel güçler bize karşı!" biz bankalara bakacağız, kimlerin emeğini kimlerin cebine taşıyorlar.
trt'de 7/24 kur'an okunsa biz yine de bankalara bakacağız, kimlerin emeğini kimlerin cebine taşıyorlar.
bize deseler ki "tüm küresel güçler bize karşı!" biz bankalara bakacağız, kimlerin emeğini kimlerin cebine taşıyorlar.
parayı kiralayıp para üzerinden para kazanan kurum. özellikle son dönem altın hesabı denilen hesaplar tamamen vatandaşın yastık altına göz dikmekten başka bir şey değil.
insanları en iyi nasıl soyarız en iyi nasıl kendimize mecbur bırakıp daha sonra da sömürürüz mantıgında çalışan kurumlar.
Ulan biriniz de hakkaten musteri memnuniyeti düşünün be.
Ulan biriniz de hakkaten musteri memnuniyeti düşünün be.
kendilerini pek sevdiğim söylenemez.
isteyene para verir.
ikiye ayrılır; katılımcı ve faizci.
müşteriler sırada beklerken okey oynayan çalışanlara sahip dolandırıcı kurumlar bütünü. keşke soysalar tüm bankaları. soyguncuları ya vurur öldürürler ya da müebbet verirler o kesin. banka çünkü bunlar adamın yakasını bırakır mı? tecavüzcü olsan iyi halden 1 senede dışarıdasın. faize değinmiyorum bak. muz cumhuriyeti işte ne beklersin.
https://www.59saniye.com/...y-oynayan-banka-calisani/
https://www.59saniye.com/...y-oynayan-banka-calisani/
insanların kanını emer, kapitalizmin kutsal mabedidir bankalar. kredi çekerken illa bir antikalık yaparlar. kredi taksidi bir ay arkadan gelirse 2 aylık kesinti yapıp adamın elinde hiç bir şey bırakmazlar. ben bir ay ne ile geçineceğim dersen cevapları bana ne kardeşim olur. elimde bir fırsat olsa hepsini kapatmak isterdim
Valla kardeşimden elli lira istediğinde yok deyip vermezken bu adamlar veriyorsa o faizi alacak aga bunu bankaya ikinci el bir araba parası kadar borcum olmasına rağmen söylüyorum .sadece allah kimsenin ayağını tökezletmesin borçlu iken. ..
takım elbiseli, kravatlı, prezentabıl tefeci. mafya.
postmodern dünyadaki zengin ailelerin oluşumundaki temel düşüncenin gerçekleştirilmiş halidir bankalar. eskiden başkasının parasını bir başkasına kiralayarak para kazanma tekniğinin geliştirilerek günümüzde dünyanın insanlığın merkezi olmuş oluşumun projesidir. paraların sanalda hareketliliklerini yapmamızı sağlayan mercidir.
dünyanın karadelikleridir.
modern tefeci.
Belgeli tefeci.
Parayı satan işletmelerdir.
Modern tefeci.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar