bugün

/635
insanı mutlu eden güzel duygu tabi karşılığı yoksa insanı mahveden bir duygudur.
Demiş ki yıldız abla;

Zaten aşklar hep yalan dolan, sonu hep sızı hüsran..
var olduğuna inanmadığım. sürekli mantığı, kalbinin önünde tutanlarda pek de olması beklenemez ancak insan imrenmiyor değil. gerçekten var mısın? varsan lütfen gel, sana çok muhtacım. kendimi baştan yaratmalıyım...
Beyinsel ruhsal özgürlüğün insanın kendi eliyle yok etmesi.
Aşk sarı saçlıdır. pamuk tenlidir. Dünyalar güzelidir de çirkin'im diye sevdirir kendini. Gözleri mavidir. Aşk sen kilometrelerce uzağa gidecek olmana rağmen senden gitmeyen bir kadındır. Aşk, ben senin dönüşünü beklerim yeter ki sağ salim dön demektir. Ahh be aşk, Ne kadar güzel bakıyorsun gozlerimin tam içine. Okyanuslar bile tükenecek hasretimizden.
görsel
Aşk budur.
mister no adlı tek albümlük grubun tatlı çıkış şarkısının adıydı.
Kimseye çaktırmasam da en çok özlediğim duygu. Ama olmuyor ve olmayacak gibi de görünüyor.
islamiyet.~
Kavusamamaktir.kavuşmak sevgiye dönüştürür.
anlatabilsek şimdi sözlükte değil karımızın koynundaydık.
Kavuşursun meşk olur kavuşamazsan aşk olur demiş büyüklerimiz.
yapma oğlum, aptallık yapma. sikicem aşkını, kestin sağını, solunu, her tarafını. aşk ne demek sen biliyor musun? aşk, lunaparktaki tahta ata benzer; üzerinde böyle hani bir ileri, bir geri gidiyormuşsun gibi, sanki bir yere gidiyorsun ayağın yerden kesiliyor, bir coşku. bir sikime gittiğin yok.
şiirlerin ana maddesi

gibi bi şey..

gerçekte olamayan ama olan.

soyut ama hissedilen.
Aşk yoktur.
bir kadın için bütün kadınlardan vazgeçmek.
bu dünyaya sığmayacak kadar büyük bi duygu..

duygu da değilim mk bu.

bile bile ateşe yürümek. bi kadından öte bişey.
Suretini kaybedip tek başına kalmaya başlayınca anlıyor insan gerçeği..
Aşk bedenleri kullanır sadece ve o beden gidip delhizlere karıştığında geriye kendisi kalır.
Her beden aşkın bahanesidir !
Türlü şekillerde ifade edilen, tanımsız kavram. Sonradan klişe olsa da ilk çıktığında Çok beğenilen bir filmde, tartışmaya açık bir ifade şekli mevcuttur.
https://m.youtube.com/watch?v=a9RqB0qf9Fg
Sadece bir kızı-erkeği sevmek anlaminda değildir. Diğer anlami daha derindir.
Aşk, birine seni mahvetme yetkisi vermek ve bunu kullanmayacağına güvenmektir.

alıntı.
Evleniyor muyuz gençler?
Saatimiz, gitmem lazım ama seni seviyorum.

Mevsim, havalar bozduğunda bol bol sarılamayacağız ama seni seviyorum.

Biz seninle "seni seviyorum ama gitmeliyim " değil "gitmeliyim ama seni seviyorum" kuşağıyız. Biz guzel başlayip "ama" dedikten sonra paramparça edilmiş cümleler yerine paramparça başlayan içine edilmiş anların cumlesinin sonuna "ama" getirerek mutluluk kurunu yükselttik.

Ah be sevgilim, aramıza çok hasret girecek. Beni mavinin en farklı tonlarında özle! Ben dalgalı ıslak bir mavinin içinde kaybolurken en çok gözlerindeki maviyi arayacağım. Işte sen o an bir denizcinin kalbinde kopan en büyük fırtına olacaksın.
Gözleri çok güzel bakamıyorum delicesine bakmak istiyorum ruhunun derinliklerini görmek istiyorum yapamıyorum.
Diyalektiktir.
© copyright 2005 - 2026