bugün

/636
aşk hep bir umuttur beklersin onu, beklersin sevgiliyi o bu hayattaki en güzel hediyedir.
aşk vuslattır, ruhların buluşmasıdır. belki gideceğim yerde bulurum o beklediğim aşkı.
adımın 1., 11. ve 15. harflerinden oluşmuş, dalgalanmalardır.
bazıları farklı yaşar, ben mesela.

hani derler ya insan sevdiğinin gözüne bakamaz diye, ben bal gibide bakıyorum, baka baka doyamıyorum, baktıkça uzaklara dalıyorum, yemyeşil gözlerinde.
yaşadığımız güzel duygulara taktığımız addır. zamanla tükenendir.
bir turlu yasayamadigimdir olmuyor iste bir kiza koru korune saf saf asik olamiyorum iyi bir sey de olabilir bu. kim bilir.
aşk 0,7 uç kutusu gibidir. yani tam olarak bilmiyorum, masada uç kutusu vardı ondan öyle yazdım.
kırk saat düşünsen insanın birşey yazası gelemiyor.
güzel şeydir vesselam.
aşk,iyi ve güzel olana her zaman için sahip olmak arzusudur.
aşk mı onun ben amınakoyım. afedersiniz ama.
(#17800549)
hayata bağlanmaktır, hiçbir neden yokken.
bazen birilerinin baş tacı olmak yerine birilerinin orospusu olmayı kabullenmektir aşk.
seksten ibarettir.
çölde mecnuna leylasını arattırabilen duygudur aşk.
Dunyanin en guzel duygusudur ask. Onun yaninda her seye kikir kikir gulmek, ve her sey yolundayken birdenbire ozledim diye aglayabilmektir. Ask, insani hem yucelten, hem de yerin dibine sokan bir duygudur. Onun ugruna her seyi goze alabilmektir ask.
aşk insanı insan yapan bir duygudur.
gönül bu oka da konar boka da diyorsun. egon rahatlıyor böyle, everestten tüm pisliklerin üzerine işeme hazzı... sonra dönüp dolaşıp aynı yere geliyorsun "en çok sevdiğin şeyin bok" olduğunu anlayarak...
Unutucağım onu desen de, unuttuğunu sansan da, gördüğün an yine seni vuran şeydir aşk.
sizin düşündüğünüz, yaşadığınız gibi bir şey değil.
terk edilmekten ibaret.
yazar gibi değil yaşar gibi olmalıdır.
kendini şiirlere vurmaktır. aşkın şarabından içmektir.
ilahi bir aşkla sevebilmektir sevgiliyi karşılık beklemeden.
© copyright 2005 - 2026