/636
terk eder bizi. arkasına bile bakmaz. sosyopatın tekidir. canı isterse gelir, canı isterse gider. bolca küfür ettirir.
--spoiler--
bir kere yaşadım. gözümü kör etmişti, herşey harikaydı. elini tuttuğumda hiçbirşey bana zarar veremezdi. hele ki onun yanında hissettiğim o duygu.. o duygu o kişiye aşık olmayı bitirseniz bile (ki bitmiyor genelde) unutamayacağınız kadar sıcak bir duygudur. ve ne yazık ki, aşk hikayelerinin sonu kötü biter. ne kadar aşıksanız, o kadar acı çekersiniz. ancak tüm olumsuzluklara, acılara, depresyonlara rağmen yaşanması gereken bir duygudur. o ilişki bitse bile, geriye olgunlukları kalır..
--spoiler--
nalet gelsin demek istediğin bağımlılık, salaklık, aptallık olarak algıladığım bir o kadar taptığım duygu.
Aşk, dünyanın en tatlı mutluluğu ile en derin acısından yaratılmıştır.
iq düşürücü yan etkisi vardır. "piç - hakan günday"
insanın hayatında en az bir kere tecrübe ettiği duygusal bozukluk. evet duygusal bozukluktur herhangi bir şeye aşık olmak ona delicesine bağlanmak insanın normal duygusal tepkilerini anormalleştirir ve bozar. kısacası aşk bir hastalıktır.
bir çok şey yapmaya değecek kadar güzel ama hiçbir şeyi yıkmaya değmeyecek kadar uçucu bir kimyasal durum. bunu hep akılda tutmakta yarar var.
asla vazgeçememektir. lakin;

"bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde, ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz"

sigmund freud
saplantı ve takıntıya size sormadan dönüşebilen. bazen saniyelik, bazen günlerce. insanın kendi kendine öğrendiği.
kutsaldır.
bu yüzden içinde barındırdığı boku göremez insan.
gece midir insanı hüzünlendiren,
yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen?
-gece midir seni bana düşündüren,
yoksa ben miyim seni düşünmek için geceyi bekleyen?

özdemir asaf
psikolojik sorundur.
youtube'da dolaşıyordum. "3. senemiz" diye bir kayıtla karşılaştım. aşkla ilgili galiba.

elif ve umut'un 3. yılları kutlu olsun bence de.
nedeni niyesi ne zamanı bilinmeyen,

hele ki;
korkak
çekingen
asosyal
pasif
saf

bunlardan biri iseniz işiniz çok güçtür yazık olmuştur size.
aşk bir ömür saygı duymaktır. zor olması, herkesin kaldıramaması da bundandır.
çekim gücüdür. kim olduğu önemli değildir. sadece 'o' olsun yeterlidir.
bundan sebep bitebilir, yani başka bir kişiye de aşık olabilirsiniz.
bazen de bitmez..
''Ne kadar güzel gülümsüyor değil mi?'' ile ''Cehenneme kadar yolu var.''arasında geçen süredir
karşındaki vatandaşı bulunmaz hint kumaşı sanmanla ayaklarının yere basması arasında geçen zaman zarfına denir.
"biraz da cesaret edebilmekti sanki. eksikliğe rağmen, tastamam görünüp de savaşabilmek paslı bir süngüyle." *
insanların ortak yara birimidir.
karşılıklı olduğunda tadından yenmeyen duygu.

onu düşünerek yattığın geceye yine onu düşünerek uyanmak, günaydın mesajını görmeden güne başlayamamak, yaptığın herşeyde onu düşünmek, her saniye iç sızlatan bi şekilde özlemek, ona sarılmak için vakitli vakitsiz yollara düşmek, sadece onu konuşarak arkadaşlarının beynini mikmeyi göze almak, vw hastalığı yüzünden yolda sadece vw'leri görmek.. evet aşk bu sanırım.
takıntılı bir ruh hali ile dünyayı iki kişi yaşamaktır.
" gelme " dediğinde bile, koşa koşa gitmektir. Kirpiğinin kıvrık ucunu dünyadaki her şeyden fazla sevmektir.
devası olmayan derttir. zamanla unutursun diyorlar, oysaki zaman sadece plasebo etkisi yapıyor.
insanoğlunun çaresizliğidir.
© copyright 2005 - 2026