bugün

/636
fazla anlam yüklenmemesi gereken olgu. anlatılmazlığı, ifade edilmezliği hep hikayedir. aşk, kendine problem arayan sorunlu insanların çıkış kapısıdır. yalandan hislerin insana oynadığı bir oyundur.
sarhoşlukla birleşince dokununca ağlatan mutluluk.

(bkz: mazoşizm)
Her seferinde canını acıtsa bile,
Hiç kimse o olamuyorsa, Ve canının yanacağını bildiğin halde yine de seviyorsan, aşk bu işte.
tuttuğun zaman elini bırakamazsın içini titretir her bakışta yeniden seversin.
http://fizy.com/#s/12810x

sikik bir hayatın var. her dakikası bok çuvalı gibi, adım attığın her yer insanların pis dışkılarıyla kaplı.
mutsuzluk için sebebin çok. mutluluk, kelimelerde kalıyor. anlam yükleyemiyorsun. bilmiyorsun.

deniyorsun bir çok yolu.
her hafta başka orospu ruhları kokluyorsun.
aylar geçiyor, bir bakıyorsun ''seni istiyorum'' mesajları artıyor.

bekliyorsun.
o' gelene kadar bekliyorsun..

sonra gelip çıkıyor karşına.
beğendiğin bir beden,
iri kahverengi gözler.
sırma saçlar, ipeksi eller.

bu diyorsun,
-bu.. o'

giderken anlıyorsun.
orospuluğunu ne denli sakladığını.
kaç çeşit boya sürdüğünü yüzüne,
diğer yüzlerini örtbas etmek için.

içiyorsun.
özlüyorsun.

adını, ''aşk'' koyuyorsun.
ayrıca,
ölümdür tek başına yaşanan aşk iki kişiliktir.
demiş behramoğlu.

aşık veysel de eklemiş,
seversin, kavuşamazsın..
adı aşk olur.
aslında, zihin berraklığı, gönül ferahlığı,şimdi ve burada canlılığı, zihin atikliği, ölümsüzlük. hani, biz varken ölüm yok.
bir süre sonra yerini saygıya bırakan olgu..
(bkz: cansu)
(bkz: döneceksin diye söz ver)
Hayatın everesti.
Gecenin birinde waffle yemektir
sağnak yağmurda sırılsıklam olmuşken bir de şemsiyeyi ters çevirip biriken tüm suyu kafadan aşağıya dökmek gibi...
https://www.youtube.com/watch?v=lXNYf2b3d4E
aşk kaplumbağaya koş ananı beceriyorlar demek gibidir.
ilk günkü gibi kalabilmektir.
aşk ne olduğunu kavramış değilim.Ben sevgine inanırım...
unutmamaktır. halı sahada kaleciyle karşı karşıya kalırken bile onu düşünmektir.
keşke duygular karşılıklı olsa. ya da aynı önem verilse. ama sanırım bir taraf her zaman diğer taraftan çok seviyor.
gülüşünüzün en güzel olduğu "an"dır sadece.
gecenin ortasında, ertesi gün 2 sınav olmasına rağmen insana ilk kekini yaptırır.
En çok enty girilen konu olduğu barizdir. Her insana göre farklı yorumlanır çünkü durumun oluşum aşamasında öncesinde ve sonrasında insanların beklentileri ve bu beklentilerin karşılandığı durum farklıdır. Her insan farklıdır ve birlikteliğinde ele alınamayacak kadar kombinasyon içeren farklı temaları vardır. Beklentileri karşılanabilmiş ve mutlu olan bir insana göre mutluluk, paylaşmak ve heyecan olarak nitelendirilen aşk, sevdiğine kavuşamayan veya aldatılan bir insana göre de acı veya pişmanlık olarak özetlenir. Titanic, aşk tesadüfleri sever, incir reçeli, pearl harbor vs... gibi filmlerden hayatımla bir alaka kurarak ben aşkı ulaşılamayan ve elde edilemeyen bir duygu olarak görüyorum. elde edilebilse bir sonu olmazdı mutlu sonla biten bir aşk yok çünkü gerçekten aşk olsa bir sonu olmazdı.
dünyanın en ağır sözü. üç harfi olan herşeyden korkacaksın.
Karşılık alınırsa dünyada eşi olmayan, karşılık bulunmazsa dünyayı cehenneme bile hasret bırakan kalpten başlayıp beyinde devam eden ve göbek altına inen bir duygudur.
yeteri kadar zeki, başarılı, seksi, güzel, yakışıklı, zengin, akıllı....vs gibi özelliklere sahip olmayanların arkasına sığındıkları zavallı bir bahanedir.

-o kız benimle olmalı abi
+neden?
-aşığım ona!
+oldu. bence de seninle olmalı.

yok böyle bir dünya millet. aşk diye bir şey de yok. tüm ilşkiler pragmatizm üzerine kuruludur günümüzde. o yüzden bir kıza/erkeğe aşık olmayın. bu sizi zayıflatır, güçsüz kılar.
hece hece kelimelere döküp anlatmak istenilen fakat kelimelerle ifade edilemeyen duygudur.
© copyright 2005 - 2026