bugün

/636
bir yaştan sonra yerini paraya kaptırır.
Aşk bilekleri süsleyen bir kurdela değil, bilekleri parçalan bir kelepçedir kimi zaman.
cold case' e benzeyendir bazen. kimin kaçırdığı, nerede olduğu bilinmeyendir.
hergün birine değil ,birine hergün aşık olun.
Aşk'a var demek salaklıktır, yok diyen şahısın ise kuyruk acısı vardır.
Dandelion'dur benim için..
Her yağmurda ararım koşarak..
shakespeare bey amca "aşk beğendiğiniz vücutlarda hayal ettiğiniz ruhları aramaktır." demiş ve cevabı yapıştırmış. peki ya doğru mu derseniz; belki geri kalan milyarlarca insan için doğru olabilir. ama ben sanırım şanslılardanım çünkü beğendiğim bir vücutta hayal ettiğim bir ruha kavuştum. o yüzden aşk benim için kulaklarıma çalınan bir "ezgi" den ibarettir.
şair uydurmasıdır.
nev'in şarkısı bu duyguyu ya da herneyse artık o muazzam şey mükemmel anlatır.
Hemen hemen her yerde bulabileceğiniz , insanların üstünde konuşmaya doyamadığı , aslında benim de hakkında çok birşey bilmediğim boktan, duygusal, fizyolojik durum karmaşası.
10 şişe 70 lik şarap içip ayakta kalmaya çalışmaktır.
Aşk çok büyük bir şeydir. En küçük örneği; yazarlarımıza buraya binlerce entry yazdırabilmiş olmasıdır.
gereksiz, saçma sapan bir şey. genelde kezbanlar ve kassız erkeklerin içine düştüğü ezik duygu.
Sevdiğin kadın lezbiyen bile çıksa sonucu değişmez.
tek cümle ile sevgilinin ilahlaştırılmasıdır.
belki binlerce kez söylenmiş olsa da insanın en hastalıklı ruh halidir. nedeni ise o kişi olmadan hiçbir şeyin seni mutlu edeceğine inanmazsın, dünyanın bütün güzellikleri sana sunulsa onsuz bir şey ifade etmeyeceğine inanırsın ya... yani insanın mutluluğunu bir tek şeye bağlaması saçmalıktır, çocukluktur, hastalıktır.
tam bir tanımı olmamakla birlikte, gelirken de giderken de nefesifimizi kestiği kesin.
insandan insana değişir.
aşık veysel'e göre kavuşamamak, mecnun için bir delilik, tarkan'a göre öpmek, ahmet'e göre sevişmek, mehmet için ölmek, buket'e göre yok.
bana göre kutsal bir acı... bir de buket.
dinledim gömüldüm fotograflara:

https://www.youtube.com/watch?v=ZV8PjvgZjwY&feature=related
iki taraflıdır her zaman. sevme ve sevilmenin harmanlanmasıyla gerçeğe dönebilir ancak. başka türlü olmaz.
her zaman tek taraflı olan ve insana ''tükürdüğünü yalattıran'' bir duygudur.
eskiden benim için çok şey ifade eden hatta ona aşkım yerine aşk diye hitap ettiğim bir kelimeydi. ama artık sadce üç harften olusan siradan, gercek olmayan sadece insani acitan bir kelime. artik benim için bir şey ifade etmeyen kelime.
salya sümük ağlamaktır.
aşk kızamık gibidir ne kadar geç yakalanırsanız o kadar ağır geçirirsiniz.
(#12763837)
© copyright 2005 - 2026