/636
bir kadının karşısında savunmasız kalmaktır aşk.
12'den sonra diye illeri saymakla tüm türkiye'nin plaka kodlarını öğrenmektir sürücü kursuna yazılmadan.
aşk; birine benzeme çabasıdır, olağan mutluluğu yakalama uğraşıdır, varolmayanı var etme saflığıdır, kendini kandırma sanatıdır.
aşk diyince aklıma edebiyat dersi geliyor tasavvufi aşk ilahi aşk falan.
bana göre; bulabilirsen sadece bir kez bulabileceğin, bulduktan sonra; bağımlılık olmadan, sadece sevdiğinden dolayı; asla unutamayacağın, vazgeçmek istemeyeceğin bir şeydir.. her ne kadar sözlük tanımı oturmasa da her insana göre farklı olsa da bana göre aşk; bir kişiyi; diğer herkesten tam anlamıyla ayıran, ayrı bir yere oturtan, apayrı şeyler yaptıran ve kendisini farklı hissettiren, evliliği harika bir şeye dönüştürebilen en güzel duygudur.
hissedilenin yalnızca o olduğu duygudur.asla içinden çıkılamaz hallere gider hep.
bi defa yaşanılacagına inandıgım ve benim için "o" kişiden sonra gelmeyecegini dusundugum şey.
uyuşturucuların kralıdır.
sanki öznesi yokken daha güzel.
aşk facebookta karşı cinsin duvarına '' aşqum seni choq seviyorum bebeğem '' yazmaktır.
aşk facebookta karşı cinsin fotoğrafını beğenmektir.
aşk facebookta karşı cinsin fotoğrafına yorum yapmaktır.

(bkz: zamane aşkları)
varlığı da yokluğu da derttir.
tarkan çok güzel demiş kalpten kalbe bir yol varsa bu aşktır ama o yol bazen taşlı çukurlu çamurlu olabiliyor buda acı verebiliyor. bütün acısına rağmen aşk güzel şey mutlu eder bazende mutsuz ama bir ihtiyaçtır su, yiyecek gibi. Maslow'un hiearycisindede gördüğümüz gibi insan hayatında önemli yere sahiptir. eksikliği görüldüğünde insan hayatında bazı şeyler normal gitmeyebilir bazı anxiety disorder larada sebeptir aşk yoksunluğu.
Aşk, Kovalent bağdır. Birbirinden farklı iki atomun yörüngelerindeki sapkın elektronların birbirinin yörüngesine kayması ile yeni bir element olur ve iki insan kişisel yetilerini kaybedip olmadıkları bir insan olurlar. Örneğin yakıcı Hidrojen atomu ve yanıcı oksijen atomu birbirinin yörüngesine girer ve söndürücü su elementi olurlar. Kimyasal tepkime ile ayrılırlar, yani çevre baskısı, daha yakışıklı bir erkek daha güzel bir kadın ya da olumsuz hayat şartları. Sonuçta her halikarda karakterleri yıpranır ve ayrıştıklarında ben kimim yada neyim sorularını kendilerine yöneltmeleri gerekir.
çağlardır en fazla dile getirilen, üstüne yazılan-çizilen-söylenilendir. karşılıksızken bile çok güzeldir, bunun üzerine söz söylemek anlamsızdır.
muhtemelen dünyanın en derin duygusudur.eğer gerçekten yaşıyorsanız,en olmayacak anlarda,en garip zamanlarda onu düşündürebilir.rüyalarınıza sokabilir.herşeyi yaptırabilir ama kendinden vazgeçiremez.
okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık 'sevda'da boğulur.
aşk öldü.nasıl bilirdiniz?
aranır. bazen belayı buldurur bazen mevlayı.
aşk güzel şey midende kuş uçar sanki. onu görecek olmanın heyecanıyla yerinde duramassın, her yaşta liseliler gibi pırpır edersin.
bir tek sozluklerde seksten once gelir.gecici bir bas donmesi ve hafiza kaybidir.evlenince gecer.
Sevgilimin gereksiz gördüğü bir konu benim ise saatlerce okuyabileceğim bir konudur.
ah mine'l-aşk
bir süredir kendinden haber alınamayandır.
zor bulunup kolay harcanandır. susuz kalınca bir damla suya hasret iken çeşmeyi bulduktan sonra suyun değersizleşmesi gibi.
aşk bir bardak çaya benzer.şimdiki zamanda aşk, genellikle dudak payıdır.
© copyright 2005 - 2026