bugün

entry'ler (138)

sözlük yazarlarından aforizmalar

ulan ok'u boka atan eros. itle köpekle muhattap etme olum beni.

peygamberlere inanan 21 yy insanı

dini anlamak için süperman filmlerine vakit ayırdığının, yarından azını bile ayırmayan vatandaş tiplemeleri. başlık açmak için sıçırtmak diye buna denir.

kürtlerin demokratik özerklik ilan etmesi

çok kan akar

kürt hizbullahı

hizbullah'ın kuruluş amacından sapmasından sonra gözlemlenebilecek durumların ilginç hal almış durumudur.

abdullah gül ün pkk bayrağı önünde foto çektirmesi

pkk, militanlarını da Afrika kıtasından özel eğitimle ve sınavlarla seçiyor zaten. onlarda YÖK diye bir kurum yok tabi ki. S..r Git A..k var *

atatürkü mü daha çok seviyorsun babanı mı

'davranış güzel' denilesi düşüncedir. yazarın kalkıp gitmesi takdire şayandır, ayakta alkışlanasıdır, helaldir, bravodur efendim.

beni neden seviyorsun sorusuna alternatif cevaplar

+beni neden seviyorsun bebişim?
-he abi kesin şampiyonuz ya. kesin diyorum abi.* efendim aşkım? ne dedin?
+yok bişey!

unutulmaz film replikleri

(bkz: spartacus blood and sand)
batiatus: karına yeniden sarılabilmek için kaç kişiyi öldürürdün? 100? 1000? *
spartacus: I'm kill them all. *

durmadan konuşan insan

çalışkan olmayıp tembel olan ama zehir gibi kafaya sahip olanların yan etki olarak gösterdikleri davraıştır.

bir bayana atılabilecek en güzel laf

+ size daha önce 'dünyanın en güzel bayanı' olduğunuzu söyleyen oldu mu?
- eh tabi.. erkek arkadaşım söylüyor.
+ yalan söylemiş o.. çocugu. utanmıyor musun sen bu sıfatla dışarı çıkmaya? *

çıkma teklif etme

Bir mektup yazılır..
kağıdın boyutu ortalama 2 m olur..
ince ince ufak ufak doldurursun.
sonra arkadaş ortamının tam içindeyken yollarsın yoldan çevirdiğin ufak çocukla.
cevabı merakla beklersin..
altına numaranı yazmışsındır.
gece mesaj gelir.
+ya ayhan sabah bişi yazmıştın ya hani?
-ee??
+çok uzundu okumadım. niye yazdın ne yazdın ya? *
-kızım s..tir git. bişi yazmadım say. *

sözlük yazarlarının an itibarı ile düşündükleri

eski sevgilimin benden önceki sevgilisiyle apartman köşesinde yakalanmış olmasından ötürü... * *

para

lidyalı malların başka bi şey kalmamış gibi icat etmek için uğraş verdikleri saçma sapan nesnecikdir. birde matematiği bulan mısırlılar vardır ki sormayın...

sözlük yazarlarının itirafları

dostoyevski'yi düşünüyorum yada mevlana celaleddin rumi'yi. nasıl bu kadar tanındılar. bizim demet akalının suçu ne?? *

kuran ı kerim i yırtan türk kızı

az önce bi başlıkta ölen biri arkasından kötü konuşmuş diye başbakanı dışlayan bir toplum, inanışımızı hiçe sayıp bu tür davranışları sergilemesi gerçekten terbiyesizliktir.
nedir bu müslümanlık'la alıp veremediğiniz. gerçekten merak ediyorum. inanmıyor olabilirsin. buna saygısızlık etmezken ben, sen nasıl olurda benim inancımla alay etme cesaretini kendinde bulursun.
kutsal kitabımı yırtarsın, önderim peygamberime küfür edersin.
bi de biz senin önderine bırak küfür etmeyi sevmediğimizi bile söylemeyi yasaklatmışsın bu ülkede. *
yani demem o ki inanmıyosan uzak dur. edebinle inanmamaya devam et. bu kadar inancımıza saldırmanın hiç bir anlamı yok. bu bi güç gösterisi değil. sadece caresizliğin verdiği bir saldırıdır.

ben bu yazıyı türk kızına yazdım

sen rahat ol...

gözleri dolduran sözler

'üzülüyorum başarılarından çok başarısızlıklarının yüzüne vurulmasına' demişti annem.

yetti ve arttı bile.

sokakta cinsel uzvu kaşıma yöntemleri

mantar vardır.

dünyanın en vahşi hayvanı

(bkz: gennaro ivan gattuso)

antakya

büyük iskender'in kendi isteğiyle kurduğu şehirdir. roma imparatorluğu'nn en önemli üç şehrinden bir tanesidir. asıl kuruluş yeri ve bölgesi orontez'dir.
© copyright 2005 - 2026