bugün
- macron adamdır12
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen27
- eğer bir dizi veya film karakteri olsaydınız7
- silvermist'in mutfağına konuk olmak5
- 2026 uludağ sözlük analizi8
- ten uyumu vs kafa uyumu12
- filistin52
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- megan fox6
- kabir ziyareti5
- diamond bosphorus denince akla gelenler2
- duyduğunuz en ağır laf4
- ne kadar yaşlısın16
- antipanik sahipsiz değildir6
- hiç kibir yoksa karakter büyük sıkıntı7
- fon kurdum para yatırır mısınız15
- uludağ sözlük akımları3
- sadece türkiye milliyetçi olsun düşüncesi2
- mossat yaptı abi heralde yani9
- birader bey olmayanlar4
- lgbt bireylerinin asıl amacı4
- anın görüntüsü29
- türkiye azerbaycan ilişkilerinde israil tartışması6
- erecto biraderin suyu ıslatması2
- fransız arabaları9
- yakışıklıksız sözlük erkeklerinin pazar kombileri4
- kamal6
- kadın cinayetlerinin asıl sebebi6
- türklere karınız nasıl diye sormak6
- sigara satışında kimlik şartı tartışması4
- bir erko kişisi ile arkadaş olunur mu17
- kadir mısıroğlu'nun vatan haini olması8
- yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün7
- astral seyahat gerçek mi6
- armie hammer2
- zeyd bin harise2
- düşman ülkeler3
- en sevdiğiniz seks pozisyonu nedir anketi2
- pazar günü evde oturan ezik ve yalnız insan4
- trump'ın yanındaki garip tipli kadın4
- asarız keseriz diyenleri yakmak2
- kız peşinde koşarken temiz bir dayak yemek5
- sıkılmak2
- babülmendep boğazı2
- biraz bencil biraz egoist biraz göt olmak3
- bedelini ödeyen yazarlar17
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması5
- neyir perisi siyirli necla2
- özelde uçuk pembe tangasını atan sözlük erkeği2
- iftira atmak3
Sonu gelmeden biten ve izleyenleri (mesela beni) bu yüzden delirten, kaliteli oyuncuların yer aldıgı yerli pembe dizi...
süper oyunculara, müziklere senaryoya sahip mükemmel bir diziydi.bir daha böyle kadro toplanmaz kolay kolay.
Birçok kişi tarafından Pembe dizi gibi görüldüğü ve hak ettiği ilgiyi göremediği için kaldırılan müzikler,mekanlar,oyuncu kadrosu ve çekim kalitesi bakımında gayet başarılı bulduğum ama ne yazık ki sonu gelmeden biten bir dizi idi.Ona pembe dizi diyenler şimdi yayınlanan düz mantık dizileri seyrediyorlar o ayrı.
Yapım şirketi için Böcek yapım
Yapım şirketi için Böcek yapım
asla aynı anda olmayacak iki duygu. zaten ikisi aynı anda varsa o ilişkinin bitmesi yakındır.
dallas`ın yandan yemiş versiyonu olan dizi. nejat işler ailenin üvey aldığı evlatlık rolünde oynuyordu ve babasının karısıyla yatıyordu. kaynanada durumu çakıyor ama belli etmiyordu hiç kimseye. medya patronu olan ailenin babası tam bir hödüktü. şimdilik bunları hatırlıyorum güzel bir yapımdı.
tolga çevik'i ilk kez gördüğüm, nejat işler, yıldız kenter, başak köklükaya gibi önemli oyuncuların yer aldığı diziydi.
birbirleri ile sürekli mücadele halinde olan iki kavram. diğerini sakinleştiren her zaman kazançlı çıkar.
aşkı bastıran tek ve naçizane özellik gurur olsa gerek. aşk ve gurur bir arada ne yazık ki olamıyor. hele bir de hayatınızda en önem verdiğiniz şeylerden biri gururunuz ise asla aşkınızı yaşayamazsınız. aşk ödün vermeyi gerektirir. gurur ise kendinden hiç bir zaman ödün vermez. aşık olduğunuz kişi her gün karşınızda durur anacak gururunuz izin vermez ona bunları açıklamanıza. içinizde sizi yemesine izin verirsiniz. zamanla duygularınızı kaybedersiniz ve robot hayatı yaşamaya başlarsınız. sonra zaman geçer kaybedersiniz aşkınızı daha göremezsiniz. başta yerim ben o gururu dersiniz. ne yaptım ben allahım sürekli dilinizde olur. ancak yaşınız belli bir olgunluğa geldiğinde ise kafanız artık bu durumu çözer. yaptığınız en asil davranıştır evet belki kaybetmişinizdir aşkınızı, sevdiğinizi ama elde ettiğiniz şeye paha biçilemeyecektir. belki mutlu olamayacaksınızdır belki hep yalnız kalacaksınızdır kalabalığın içinde. ama hiç bir şey kırılmış gururunuzun açtığı yarayı iyileştirmeye yetmez. gurur sizde kabuk bağlamayan yaralar açar. ve yaralar içinde ömrünüzü tamamlarsınız.
(bkz: pride and prejudice)
(bkz: aklimda adin/#3063640)
ikisinin de birbirini yok edebilecek kadar güçe sahip olan, insana has yoğun ve hisli duygu yumağı.
birine sahipken diğerine sahip olmanın imkansızlaştığı iki ayrı hede.
aşkla savaşmak için elinizdeki en güçlü silahtır. kıran kırana , kanlı bi savaş olacaktır .hangisi kazanırsa kazansın açılan yara bereler hiçbizaman onulmayacaktır.
(bkz: pride and prejudice)
ayşegül aldinç olduğu için bir zamanlar severek izlediğim dizi.
ahmet selçuk ilkan şiiridir.
Nereden bilecektin seni sevdiğimi
Hiç fısıldamadım ki kulaklarına aşkımı
Senin için
Günlerce gecelerce ağladım
Nereden bilecektin
Hiç silmedim ki yanında gözyaşlarımı..
Nereden bilecektin seni sevdiğimi
Hiç fısıldamadım ki kulaklarına aşkımı
Senin için
Günlerce gecelerce ağladım
Nereden bilecektin
Hiç silmedim ki yanında gözyaşlarımı..
aşkın olduğu yerde gurur son bulur.
ateş ile barut gibidir. ateşi seçersen yanar, barutu seçersen patlarsın.
bir zamanların harika dizisi. o dizi yok şimdi ama aklıma kazınmış sahneleri var. çok başarılıydı. müzikler müthişti... kadro kaliteliydi. seneryo sağlamdı... ne yazık ki reyting kurbanı oldu.
sonradan not: yanlız dikkat ettim de güzel betimlemeler yapmışım.
müthiş müzikler, kaliteli kadro, sağlam seneryo.
(bkz: baş harf uyumuna dikkat)
sonradan not: yanlız dikkat ettim de güzel betimlemeler yapmışım.
müthiş müzikler, kaliteli kadro, sağlam seneryo.
(bkz: baş harf uyumuna dikkat)
aşkta gurur olmaz.
jane austen tarafından yazılmış gurur ve önyargı kitabının filmi. aşkın sadeliğini ve asilliğini anlatan bir film. çok hoştur, izlenmelidir.
dizisi değil de aşk üzerine izlediğim klişelerden farklı filmdi...ama yine de aşk yansıtıldığı kadar asil değil hayatta dedirtmiştir ki aşk dedin mi karmaşaya eşittir hayatın her alanındaki...vesselam.
teomanın 9.albümünün isimi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar