bugün
- nervio17
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması8
- kurtar bizi müsavat16
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler9
- neden tüm iyi fikirler tuvallette akla gelir4
- bağlama büyüleri3
- meleklerin ifade ettiği anlamı sorgulamak4
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız7
- devran dönecek8
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak5
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- butlancıların birbirine girmesi5
- sevilen kızın abi demesi2
- bilinçaltı düzeyde etkileşime geçen varlıklar2
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- ellerim bos gonlum hos7
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken7
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı26
- victor osimhen18
- oğuzhan koç2
- lada samara2
- bugün ne öğrendin3
- garip başlıklar5
- alevi kızların alev alev yanması11
- idam cezasının geri gelmesi6
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak6
- ülke gündemini umursamamak6
- tai gay3
- meme gerdirme operasyonu8
- sabah yürüyüşü8
- din silah para2
- nescafe xpress2
- aslan gibi adam7
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı15
- bir buçuk kuşkaş vs 3 adet lahmacun2
- kılıçdaroğlu alevi değil etnik bölücüdür2
- yeni parti6
- cin5
- lan ın ingilizcesi4
- murat 1312
- cumartesi pazarı4
- sözlükteki galatasaraylılar7
- ayakkabıları ters giymek4
- kingdom come deliverance 23
- bakırköy4
- shell2
- okan buruk11
- ahmet baran yazgan8
- gs yine yanak okşatacak mı2
Su sıralar yasadigimdir. icimdekiler öyle birikti ki sanirim bir patlama ani bir bekliyorum. Ama insan aglayip rahatlamak ta istemiyor değil.
Kendimi en çaresiz hissettiğim zamanlardır.
insan ağladığında içindekini döker. Rahatlar. Bütün kini,nefreti,söylemek isteyip söyleyemedikleri,yaşayamadıkları,yaşayamayacakları,herşey saçılır ortalığa.
O yüzdende ağladığımız zaman kimse olsun istemeyiz yanımızda. Korkarız çünkü yumuşak noktalarımızın insanlar tarafından görülecek olmasından.
Ağladım!!! içimdekileri,kendimden bile gizlemeye çalıştıklarımı ortalığa saçmak için. Saatlerce ağladım.
Ve anladım ki ağlayamamak aslında dünyanın en kötü şeylerinden biriymiş.
insan ağladığında içindekini döker. Rahatlar. Bütün kini,nefreti,söylemek isteyip söyleyemedikleri,yaşayamadıkları,yaşayamayacakları,herşey saçılır ortalığa.
O yüzdende ağladığımız zaman kimse olsun istemeyiz yanımızda. Korkarız çünkü yumuşak noktalarımızın insanlar tarafından görülecek olmasından.
Ağladım!!! içimdekileri,kendimden bile gizlemeye çalıştıklarımı ortalığa saçmak için. Saatlerce ağladım.
Ve anladım ki ağlayamamak aslında dünyanın en kötü şeylerinden biriymiş.
Genelde başıma gelendir. Ben ağlamayı bir su deposundan tazyikli su fışkırması olarak görürüm. Yani ağlamak içindeki dertlerin bir anda dışarı atılmasıdır bence. Ama bunu yapamayınca bir süre sonra su deposu da patlıyor be sözlük.
Birgün çok fena ağlıyacam ama hadi hayırlısı.
uzun bir dönem boyunca ağlayan insanların sonradan yaşadığı durumdur. kendisine ya da bir başkasına ağlamamak üzerine verilen söz işin içine girdiği zaman değişkenlik gösterebilir.
Yanınızda sevdiğiniz birisinin olduğu ve güçlü gözükmeye çalıştığınızın göstergesidir.
elini kestiginde kan akmamasi gibi.
Halbuki kanasin ki ne kadar derin kestigini anlayabilsin insan.
ne demis sair, aglamak icin gözden yas mi akmali?
kim bilir, belki de.
Halbuki kanasin ki ne kadar derin kestigini anlayabilsin insan.
ne demis sair, aglamak icin gözden yas mi akmali?
kim bilir, belki de.
Bakın bu sahiden çok fena bir durum. içim dolu, çok ağlamak istiyorum çünkü kalbim kırıldı, hayallerim yıkıldı. ama olmuyor.
Ühühü diye kendimi zorladım biraz olmuyor. Ağlayamadıkça derdim daha da büyüyor içime sığmıyor sanki.
Ağlayabilen insan şanslı insandır.
Ühühü diye kendimi zorladım biraz olmuyor. Ağlayamadıkça derdim daha da büyüyor içime sığmıyor sanki.
Ağlayabilen insan şanslı insandır.
Valla ben de kardeşim. Ağlamaya başlayıpda acıdan farketmemek istiyorum. Acı içindeyim. Acı içindeyim.
Hevesin kursağa takılmasının zıttı olarak kabul edilebilir.
Mallıkla dolu senaryolar amına koyim.
'Ağlamak, insana verilmiş bir lütuftur.'
Bu söz sonuna kadar doğru sevgili yazarlar. Eskiden inanmazdım böyle şeylere. 'kasıntı insanlar, bir de bununla övünürler.' Derdim. Hala kasıntı ve övünenleri olması dışında bunun verdiği acizliği yaşayan insanlar var.
Ağlamak sinir atmanın ve rahatlamanın en iyi yoludur. Ama ya bir insan gözleri ne kadar dolarsa dolsun ağlayamıyorsa bunun verdiği yükü düşünebiliyor musunuz?
Bu söz sonuna kadar doğru sevgili yazarlar. Eskiden inanmazdım böyle şeylere. 'kasıntı insanlar, bir de bununla övünürler.' Derdim. Hala kasıntı ve övünenleri olması dışında bunun verdiği acizliği yaşayan insanlar var.
Ağlamak sinir atmanın ve rahatlamanın en iyi yoludur. Ama ya bir insan gözleri ne kadar dolarsa dolsun ağlayamıyorsa bunun verdiği yükü düşünebiliyor musunuz?
bana da olsa ya bazen bu. kırıldığım da üzdüklerinde beni ruhsuz ruhsuz etrafa selam çaksam, hayır kendimi biliyorum kafamda yine filler sevişir onu değiştiremeyiz bu benim. dışa vurmasam ya şu salak duygularımı..
ağlayamayanlara ve buna sorun diyenlere; insanlara çok derin anlamlar yükleyip değer üstüne değer verin, sonra sizi kırmalarını zevkle izleyin, ahah merak etmeyin ağlayacaksınız.. kendinizde suç bulmazsanız hüngür hüngür ağlayacaksınız.
ağlayamayanlara ve buna sorun diyenlere; insanlara çok derin anlamlar yükleyip değer üstüne değer verin, sonra sizi kırmalarını zevkle izleyin, ahah merak etmeyin ağlayacaksınız.. kendinizde suç bulmazsanız hüngür hüngür ağlayacaksınız.
Duygu katılığı nedeniyle meydana gelendir. Aslında kalbiniz ağlamaktan yanadır. Fakat gözünüzden damlaların akmasına engel olan bazı olumsuz yaşanmışlıklar vardır.
bende de olan durum. bi yumru gibi bişey oluyor içinde toprağı kuruluktan çatlamış bir toprağı sulamak gibi sanki ağlamak. ama olmuyor işte sanırım duygularımızı çok yutmaktan kilitlendik artık.
yaklaşık 13 senedir yapamadığım eylem, keşke biraz ağlayabilsem de içimdekileri bi nebze de olsa gözyaşlarımla dışarı atabilsem...
Çok başıma geliyor. Belki de birisi görür korkusu yüzünden. belki gururum yüzünden.
Kimse beni ağlatabilecek kadAr değerli değil hayatımda. Hiç bi zaman da olmadı açıkçası.
içimi kasıp kavuruyor, bir ceza sanki.
acıyla terbiye edilmiş insanların durumudur.
ağlayamayan insan aslında çok daha duygusaldır, çok daha hassastır.
sinirlendiğinde kendini kaybeder mesela, ya da güldüğünde fazla güler.
ben böyleyim, böyle olmam gerekti, böyle olmak zorunda bıraktılar...
tam olarak anlatamıyorum ama zaten tam olarak anlamanız da gerekmiyor, bilmeniz yeterli.
ağlayamayan insan aslında çok daha duygusaldır, çok daha hassastır.
sinirlendiğinde kendini kaybeder mesela, ya da güldüğünde fazla güler.
ben böyleyim, böyle olmam gerekti, böyle olmak zorunda bıraktılar...
tam olarak anlatamıyorum ama zaten tam olarak anlamanız da gerekmiyor, bilmeniz yeterli.
"çocuğun bu metaneti orada bulunanların kalbini parçalıyordu. zaten, bir felakete sükun ve itidalle tahammül edenlerin manzarası, o felaket için ağlayıp çırpınanların manzarasından çok daha korkunç ve ezicidir."
diyerek anlatıyor bu duyguyu sabahattin ali.
diyerek anlatıyor bu duyguyu sabahattin ali.
erkeklik belirtisi. kadınlar surekli agliyor.
Ağlamaktan daha zordur.
Bu fotograf cok aglayamamak gibi. Benim degil, internette gorup indirmistim. Neden indirdigimi dah bilmiyorum. Simdi basligi gorunce dedim ki bu tam olarak o. Demek ondanmis.
görsel
görsel
hissizleşme başlangıcıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar